Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTE="beydagli, post: 37784887, member: 30668halibyimiydi sevinç,karşıladımı acaba b 12 eksikliğini,öyleyse bende onu alayım bugün:110:
kahvede az şekerli olsun he,kendine şekersiz yapıyosun diye banada öyle yapma,içemiyom keşke şekersiz içebilsem,
ben 54 kiloyum:D[/QUOTE]
:110: boy yok ama:110:
Tek seker atarik
Baskentteki hoca yazdiydi
Bana o hapi

:110: boy yok ama:110:
Tek seker atarik
Baskentteki hoca yazdiydi
Bana o hapi
hee 1.60 ım yüce YARADAN öyle yaratmış,iyiki sende uzunsun:110:
ama benim proporsyonum çok düzgün görsen beni bayılırsın:D
kendimi övmeyi hiç sevmem bunca zaman duydunmu çok övenide sevmem,ama sana söylüyom:D
ebru tarımmıydı sana bakan hoca,bende onu sorayım eczaneye ...

6 ay korunurken ictim
10 ayda cicuk olmadi iciyirdum
16 ay:110:
anladım:KK16::KK16:
Protein s düşük cikinca ebru hoca verdiydi
kız bendeki düşük olan b12 protein s değilki beni niye yanlış yönlendiriyon:KK67:ya alıp içseydim:63:
Bir yandanda bulasikmi yikiyon:110:
yıkadım,ben yıkarken yazamam telden yazmıyom çünkü,aslında benimkide akıllı telefon ama ne bileyim uğraşamam healde:110:

[QOv TE="beydagli, post: 37784995, member: 306680"]hee 1.60 ım yüce YARADAN öyle yaratmış,iyiki sende uzunsun:110:
ama benim proporsyonum çok düzgün görsen beni bayılırsın:D
kendimi övmeyi hiç sevmem bunca zaman duydunmu çok övenide sevmem,ama sana söylüyom:D
ebru tarımmıydı sana bakan hoca,bende onu sorayım eczaneye ...[/QUOTE]
Öv öv :110:
Ebru hoca evet:21:
Boyuna gore kilolusun:110:

anladım:KK16::KK16:

kız bendeki düşük olan b12 protein s değilki beni niye yanlış yönlendiriyon:KK67:ya alıp içseydim:63:

yıkadım,ben yıkarken yazamam telden yazmıyom çünkü,aslında benimkide akıllı telefon ama ne bileyim uğraşamam healde:110:

B12 ile tedavi ediliyi:63:
Proteins dusuklugu
Yanlis yonlendirmedik:110:

ya ben o kadar kullandım ama yine unuttum folik asiti günde kaç tane içiyorduk...

Back
X