Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın kızlar

Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah

RABBİM kalbinizdeku tüm dua ve dilekleri hepsini tez vakitte gerçekleştirsin...

Bebis isteyenlere bebis, bebisi olanlara sağlıklı hayırlı bi şekilde büyütebilmeyi nasip etsin, ve hamis olanlarada sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına almalarını nasip etsin inşallah aminnnn.

Günaydın kızlar

Bebis isteyenlere bebis, bebisi olanlara sağlıklı hayırlı bi şekilde büyütebilmeyi nasip etsin, ve hamis olanlarada sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına almalarını nasip etsin inşallah aminnnn.
günaydın canımmm,gerçi bizim tünaydın dememiz lazım..

aamiiinnnnnnnnnnnnnnnn....

bende alayımmıki eczanede b 12 bir zararı olurmu,aslında iğnesini kullanmak isterdim ama şimdi korkarım ne olur ne olmaz diye birde sağlık ocağının doktoru bişey demediki:KK51:
folik asit kullanmıyom:KK22:

bizede dağıt:110:
canim şarjım bitmişti dolmasıni bekledim o arada da oglanin kahvaltısında verdim

canim ignesi daha çabuk sonuç veriyo akrabamiz eczaciydi o demişti 5 gün iğnesini yaptı bi kan testi yaptım yeterince dolmusmu depo diye bi baktık fazla bile gelmiş. Ama ben öncesinde b12 ye baktirmistum.. bayagi eksikdi.

Folik asit muhakkak kullanmalisin... folbiol Al 5 mg var en yükseği o.

ya ben o kadar kullandım ama yine unuttum folik asiti günde kaç tane içiyorduk...
1 tane içiyosun folbiol

hiçte değilim çok zayıflık bana yakışmıyor istersem veririm:D
:110: heeeeyyeee
aşureyi çokmu yapacan,tek başınamı yapacan:110:
Heee kaynosgilin Kamelyada kazanla yapacik
ya ben o kadar kullandım ama yine unuttum folik asiti günde kaç tane içiyorduk...
Bir tane tok karnina
Günaydın kızlar

Aminnn cnmmmm

Mirro uyudu evi topladim cantasini hazirladim hakanin yemeğini hazir ettim kıyafeti hazir az sonra gelir :21:

[QUsaatteki in_35, post: 377yemini kalkti member: 293429"]Kahvaltı hazırlıycam :kk77:[/QUOTE]
Bu saattemi herif evde zaar yenimi uyandi:110:

hıııım yumurtalı pazı yani bende severim onu ama yoğurtlusuda çok daha güzel oluyo tavsiye ederim
tatlım ben face instigram twitter kullanmıyorum sevmiyorum açıkçası

hangi site canım banada özelden yazarmısın

ooooh sefan olsun canım

biraz diyete uyum sağlayayım canım sonra yapar az az yerim

sadece pasta için demedimki misafir ağırlıyosun güzel menüler yazıyosun ondan dedim

bende öyle hele sonundaki şarkıyı çok seviyorum

bende hep 95 te yıkıyorum beyazları yoksa içime sinmiyor,benim makinada 90 yok 85 ten 95 e atlıyor..
veririsin nazocum isteyince herşey oluyor irade dahilindekiler tabii..

sakinleşip rahatlıcanmı:110:

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

bendeeee,sonunda hüsneye soğan yasaklandı bebeğe gaz yapıyormuş:KK48:

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

benim beyaz eşyaların boch ve çok memnunum

kolay gelsin canım[/QUOTE]

özelden attım sitenin adını
evet canım kafada bitiyor herşey

benimde en yüksek 90 önceki makinamda öyleydi

bende seviyorum o şarkıyı filmi zaten herşeyiyle çok seviyorum:D

kızlar eşim akşam bana yemek yapma dışardan getirecem sonrada konsere gidecez dedi çok mutlu oldum yerel bir sanatçı halk müziği konseri verdi çok güzeldi kafam dağıldı resmen bende menümü yarına erteledim güzel bi gece geçirdim şimdi uyuyacam sancım var bu ay çok sancılı geçiyo tam sökülmedi ondanmı acaba

ne güzel moral olmuştur hem bugün ne yapsam derdinden kurtulmuşun

Kahvaltimi yaptim 457 kaloriymis:KK49:

insan oraya yazınca ister istemez fazlasını yiyemiyor:KK49:
Pazar günü aşure yapacik :D

bizde komşuda yaptık bugün orda yedim

bende alayımmıki eczanede b 12 bir zararı olurmu,aslında iğnesini kullanmak isterdim ama şimdi korkarım ne olur ne olmaz diye birde sağlık ocağının doktoru bişey demediki:KK51:
folik asit kullanmıyom:KK22:

bizede dağıt:110:

tüp tedavisinde doktor bana folik yazdı bende sağlık ocağına yazdırmaya gittiğimde doktor bunu ssk karşılamıuor onun yerine folbiol vereyim dedi ve sonra acaba folik te hangi vitaminler var diye netten baktı ve folikte b 12 vitamini var sana bide b 12 yazayım dedi yani sadece folikte kullansan olur şimdilik ölçtürene kadar

yarım kase aşure yedim:kk77:

bende küçük kase yedim ama şimdide yandan çağırdılar kahve içmeye aa yoğun bigün sonrada yürüyüşe gideriz:KK49:

ah o korkular ah,kucağına alana kadar bitmez ,sen içini ferah tut canım ALLAH ın izni ile biey olmaz inşaallah..nazlıda güzel isim...
derin bende çok unutkan olmuşum B 12 im düşük biraz ondanmı acaba...

ooo ALLAH kolaylık versin canım..

ne güzel bir program yapmış eşin,böyle sosyal aktiviteler insana iyi geliyor kendini unutuyor...
ewet canım sancın ondandır çünkü benimde öyle oluyor tam sökülünce geçer...

sanada hayırlı cumalar...

günaydın canım hayırlı cumalar...

ay ne güzel bir pasta buu..

b12 ne baktır canım eksikliği unutkanlık yapıyo çünkü

egeye sanalda olsa pasta göndereyim dedim nede olsa o hepimizin yeğeni

Günaydın kızlar

amin canım

kızlar pazar günü bir arkadaşımın çocuklarının doğum günü kutlaması var bende onlara ne hediye alayım diye düşünürken ilkokul 4.sınıfa giden kızına beş tane hikaye kitabı aldım okuma alışkanlığı küçük yaştan başlamalı bence bir yaşına giren oğlunada rengarenk bir top ve kırmızı araba aldım sizce nasıl olmuş

iyimiydi sevinç,karşıladımı acaba b 12 eksikliğini,öyleyse bende onu alayım bugün:110:
kahvede az şekerli olsun he,kendine şekersiz yapıyosun diye banada öyle yapma,içemiyom keşke şekersiz içebilsem,
ben 54 kiloyum:D
Olmak istedigim kilooo

kızlar pazar günü bir arkadaşımın çocuklarının doğum günü kutlaması var bende onlara ne hediye alayım diye düşünürken ilkokul 4.sınıfa giden kızına beş tane hikaye kitabı aldım okuma alışkanlığı küçük yaştan başlamalı bence bir yaşına giren oğlunada rengarenk bir top ve kırmızı araba aldım sizce nasıl olmuş
Bence cok guzel dusunmussun

benimkide hangi sehirdesiniz

Disarda yagmur yagiyor kocisle kahve ictik aksama yemege babamlara gidicez asurede varmis :kk77: kocis evde oglan okulda bugun tembellikk gunu yasasinnn iyki dun aksam isleri yapmisim :D

Back
X