Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ev sicak corabida var ama ne bilim korkuyom hasta olursa diye
pimpirikli:63:

evet özel insanlarız kova burcu kadınlarının sezgileri çok güçlü olur beydoş bende öyleyim senin sezgilerinde güçlümüdür

iyi sayılırım canım doktora gittim sabah canım sıkıldı biraz

oooy maşallah barekallah çok tatlı teyzesinin gülü annesi hapismi etmiş bu tatlı şeyi yerim men seni yaaaaa

maşallah canım güle güle kirlet

bende dün temizledim evimi her yer mis oldu temizlik güzel şey
Inşallah kötü bişey yoktur canim
bu gün tam 15. günü o halde normal adet tarihine takılmamam gerekiyor o halde yani normal döngünün 28. gününe ona daha 3gün var yani iğneyi yaptırdıktan sonra 18. gün oluyor hangisi olacak şimdi ay kafam karıştı :D
iğneden sonra 14.gun

ütü yaptıktan sonra mı oğlanı uyuttun
sen ütü yaparen oğlan naptı:p
:KK11:

neyse kocam biraz yatayım dedide laptopu kaptım,

bende evi süpürdüm ,sildim ,toz aldım,wc ler ve lavaboyu marc banyo ile yıkadım,bir sepet çamaşır serdim ,çamaşır katladım,yerleştirdim,balkonu ve merdiven dairesini yıkadım ..tam ewi süpürürken eşyalar geldi giren heriflerde ayakkabıyla girince sinirlerim tepeme çıktı bir daha oraların üzerinden geçtim..sonra işe koyuldum kocam geldi ve çok acım deyince bu işlerin içinde hemen soğanlı domatesli bulgur pilavı yaptım...daha barbunya yapacam saat 5 tede servis gelecek......yanii çok yoruldummm:confused::confused:
DEROŞŞŞŞ ayrıntılı yazamadımmı yineee:confused:

şimdide çay içiyorum:KK50:
güzel yazmissin:KK45:ogreniyon aferin:KK48:

bende beklemedeyim kuzum benim bat 29 kasım bakalım hayırlısı:KK17:

heee yetişiyomm,ideal bir türk kadın tipiyim ben:D
iki gün önce yunurtlladin :KK53: bugünü de değerlendir .

pimpirikli:63:

Inşallah kötü bişey yoktur canim
iğneden sonra 14.gun

:KK11:

güzel yazmissin:KK45:ogreniyon aferin:KK48:

iki gün önce yunurtlladin :KK53: bugünü de değerlendir .
bugünmü:KK57:eminmisin kız ,ben artık bitti diyordum ama...iki gün öncede herif hastaydı ateşler içinde yattı adamceğız:KK51:

Bugunude öylesine değerlendir 2 gün önceye yakın olur ya tarihlerde bi iki gün oynama olursa en azından içerde malzeme olsun:eek:

Abbo kolay gelsin çok yorma kendini
sağolll..
Heeee aynen öyle yapacam :D sen tam olarak Nasil napiyon
bir soğanı yağda kavuruyorum sonra kıymasınıda koyup kavurduktan sonra bir rendelenmiş domates,biraz biber salçası ve karabiberini ekliyorum harç pişince biraz ince kıyılmış maydanozu atıp ateşten alıyorum..kıymayı ikiye bölüyorum birazını altta bırakıp üzerine kabakları diziyorum sonra kalan kıymayı halka kesilmiş ve soyulmuş domatesleri ve yeşil biberleride dizip bir çay bardağı su döküp kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum..çok güzel oluyor sen de böylemi yapıyorsun:kk77:
Bu tarz benimde nur elenmiş :KK57:
daha yeni bakabildim
kız daha yenimi gördün,hem ben sana demiştim..

sağolll..

bir soğanı yağda kavuruyorum sonra kıymasınıda koyup kavurduktan sonra bir rendelenmiş domates,biraz biber salçası ve karabiberini ekliyorum harç pişince biraz ince kıyılmış maydanozu atıp ateşten alıyorum..kıymayı ikiye bölüyorum birazını altta bırakıp üzerine kabakları diziyorum sonra kalan kıymayı halka kesilmiş ve soyulmuş domatesleri ve yeşil biberleride dizip bir çay bardağı su döküp kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum..çok güzel oluyor sen de böylemi yapıyorsun:kk77:

kız daha yenimi gördün,hem ben sana demiştim..
bende burda yazmıştım sendenönce nur elenecekmis diye dedikodular var diye ama bilmiyoruz doğru mu diye.. doğru çıktı

kız adam hastaydı ne edek,ama ondan önce iyi çalıştık ve bu pazar da oldu:oops:

sadece 2 gün öncesi boş geçti:KK22:

tamam üstad:-):-)
bekleyek görek:110:

Back
X