Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

SARAAA alıntı yaptım sandım ama yapmamışım ,çok sewindim canım 2 kilo vermişsin:KK19: demek doğru yoldasın,bu arada bende diyette falan değilim ama 1 kilo vermişim...

sağol canım daha çok yolum var ama başlangıç için güzel bir gelişme

kız çoğu zaman açmıyorum,annemi bahane ediyorum..ama peşimi bırakmıyolar inan öyle böyle değil..akşamı bekleyip ben açmayınca eşimi arıyor..keşke anlasa aramasa ama hiç biri anlamıyor,hepsinin ağzı gevşek..hepsi sırlarını bana veriyor ,hiçbiri benden bişey duymuyor benide dertsiz sanıyolar..bugün diorki senin hislerinde kuvvetlidir acaba hamile olsam bu kez kızım olurmu ne dersin diye..

yuuuuuuuuh diyorum başka bişey demiyorum

Beydoş bu pilav çok guzel oliyii
Sogani yağda kavur kupkup havucu at sotele
Az biber salcasi haslanmis didiklenmis tavuğu at sicak suyu koy kaynayınca pirincini at tuz karabiber:kk77::kk77:

Beydoş bu pilav çok guzel oliyii
Sogani yağda kavur kupkup havucu at sotele
Az biber salcasi haslanmis didiklenmis tavuğu at sicak suyu koy kaynayınca pirincini at tuz karabiber:kk77::kk77:
ben salçasız olanını yapmıştım daha önce tv den almıştım tarifi adına türkmen pilavımı diyorlardı yanılmıyorsam,onda havuçlar rendeleniyor ve suyunu döktükten sonra bir baş sarımsağı hiç soymadan ve dişlerine ayırmadan ortasına gömüyosun..yapmıştım güzel olmuştu..

Back
X