Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Abimi cagirdim aksam yemeğe Nasil olsa yemek yapiliyiiii:kk77:

iyi yapmışsın canım kardeş gibisi varmı keşke benimkilerde yakın olsa istediğim zaman gidip gelebilsem

Beydoş bu pilav çok guzel oliyii
Sogani yağda kavur kupkup havucu at sotele
Az biber salcasi haslanmis didiklenmis tavuğu at sicak suyu koy kaynayınca pirincini at tuz karabiber:kk77::kk77:

ıııııım çok güzele benziyo yarın akşama misarim var onlara yapsammı acaba ama yaparsam benim canımda ister accık yerim bilemedim şimdi

Dumos anasinin mah tasinmis:110:

ne güzel ailesine yakın olmak

ben böön çok duygusalım ya aa,formumda deelim sanki:KK14:
habire gözlerim doluyor:KK14:

niyeki güzelim inşallah hamilesin

iyi yapmışsın canım kardeş gibisi varmı keşke benimkilerde yakın olsa istediğim zaman gidip gelebilsem

ıııııım çok güzele benziyo yarın akşama misarim var onlara yapsammı acaba ama yaparsam benim canımda ister accık yerim bilemedim şimdi

ne güzel ailesine yakın olmak

niyeki güzelim inşallah hamilesin

Cnm iki uç kasik yiyebilirsin bol salatayla guzel bir misafir yimegi kusbasi etlede yapiliyo marasin meşhur yemeği acem pilavida deniyor

Saol hayatim:KK19:

sacmalama ne laf sokacam:63:

iyiydi:110:

peh unv gidip okuyacan atmosferi soluyacan:63:
Dbk cepheli:110:[/QUOTE]
nası soluyum şu durumda elimizdeki olanak bu:63:kıskanç:63:
Özensiz isleri sevmiyorum:110:
Olmaz tamam dirt dörtlük dayali döşeli ev
Misafir odasi herşeyi var:110:
Mutfakta dgunu kutladuk cam balkonda oturduk bu soğukta neyseki miraç içerde uyudu:110:
ayy ne kötü
fazla öönemsemişniz siz:63:

yesinler havanı öğrencilik zormuş evde otur ders çalışma okula gitme sınav zamanı öğrencilik zor :63::63::63::63:

yardımcı kitap alsaydın çok faydası oluyo :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
benm okudğum üniv.nin yardımcı kitapları yok
sdece netten çalışma imkanı var
aslında kitap olsa çok rahat olacaktı ama napalım:KK14:

Çocuk E="basakss, post: 37869494, member: 309493"]:63:çok bile yemişin diyim
böyle erimeez koca toto
yumurtayı yemiyeydin:63:açboğaz[/QUOTE]
Cocuk emziriyok ne fazlasi kuskanc safinaz:63:

yaşadığın yer neresi olursa olsun yanında sevdiklerin varsa orasıdır cennet sen evlisin çocuğun var şükür onlar yanında ve sağlıklı kendi evin var daha ne istiyorsun elbetteki insan ailesininde yanında olmasını ister ama her istediğin her zaman olmaz yinede şanslısın sürekli ailene gidiyosun ve her gittiğinde bayağı bir kalıyosun her koca buna izin vermez ve işin doğrusu bu kadar çok izin vermemeklede haksız sayılmaz sen sendeki bu memnuniyetsizliğe bi son versen daha mutlu ve huzurlu olacaksın insan içinde bulunduğu durumu hemen değiştiremiyorsa kabul ederek huzuru yakalayabilir ancak naçizane abla tavsiyesi :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
:):):):):):):):)tşk ederim cnmcım haklısın
lakin burayı sevmemem için öyle nedenler varki ister istemez ısınmaıyorum buraya
ama öyle böyle geçecek zaman
aslında ben aşağıda otururken daha mutluydum yaa:KK64::KK64:

Back
X