- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Domatesli yaptim soganda kavurdumbayılırım arpa şehriye çorbasına hele domatesli olursa ııııımmmmm
benm okudğum üniv.nin yardımcı kitapları yok
sdece netten çalışma imkanı var
aslında kitap olsa çok rahat olacaktı ama napalım![]()
:):):):):):):):)tşk ederim cnmcım haklısın
lakin burayı sevmemem için öyle nedenler varki ister istemez ısınamıyorum buraya
ama öyle böyle geçecek zaman
aslında ben aşağıda otururken daha mutluydum yaa![]()
Domatesli yaptim soganda kavurdum![]()
Gel hayatimbasimin üstünde yerin var
![]()
Sara ayrıca senin kaynoslara pessss diyorummmm![]()
bende kaç mesac yazdım BAFS a ama görmüyorBafs sana soru sordumdu![]()
bende çok sewrimbayılırım arpa şehriye çorbasına hele domatesli olursa ııııımmmmm
ben soğan koymamDomatesli yaptim soganda kavurdum![]()
kocası birde menemeni çok seviyordu belki onu yaparBasak menü ney makarna kizartmasimi![]()
benimkilerde öyle saracım,ben kürtaj olunca kadın el gibi 10 gün sonra gelirdi birde benden hizmet beklerdibölümün ne canım
doğrudur kendince haklısındır kabul ama hayat böyle çekilmez canım hem senin kaynananlar benimkilerden dahamı kötü bak istanbuldan geldim onca tedavi psikolojik olarak insan ilgi bekliyo yardım bekliyo ama onlar telefonda bile hoşgeldin demediler sonucun negatif olduğunu eşimden öğrenince yabancı gibi telefon açıp geçmiş olsun biz bu sefer olumu bekliyorduk diyecek bişey bulamıyoruz deyip kapattılar bi dahada aramadılar bende arayıp sormuyorum ama elbet bigün karşılaşacaz onlara bunu yedirecem o ayrı
demem o ki kocan yanında ve kapını kapatınca herkes dışarıda kalıyosa bununla teselli bulup mutlu olmaya bakacaksın
Iyi kaynatmissiniz kocis evde oldugunda ugrayamiyom pek bide hastaneye gittim bugun bobrektasim icin yarin yine gidecegim dr dedi gebelik dusunuyorsan tasini kiralim tasla gebe kalma sıkıntı cikarirsa kan sulandirici kullanacagin icin mudehale edemeyiz dedi Rabbim hayirlisini versin insallah tez vakit saglikla tasimi dusururum ve calismalara baslayabilirim
etli kuru fasulye ve pilav yanında salata acı biber turşusuBasak menü ney makarna kizartmasimi![]()
Cay iciyok![]()
evet bafsingo bakmaz pek msjlarabende kaç mesac yazdım BAFS a ama görmüyor
bende çok sewrim
ben soğan koymam
kocası birde menemeni çok seviyordu belki onu yapar
benimkilerde öyle saracım,ben kürtaj olunca kadın el gibi 10 gün sonra gelirdi birde benden hizmet beklerdi![]()
DEROŞŞŞŞŞnerdesin kızzz elbiseyle birlikte sendemi kayboldun
![]()