Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bölümün ne canım

doğrudur kendince haklısındır kabul ama hayat böyle çekilmez canım hem senin kaynananlar benimkilerden dahamı kötü bak istanbuldan geldim onca tedavi psikolojik olarak insan ilgi bekliyo yardım bekliyo ama onlar telefonda bile hoşgeldin demediler sonucun negatif olduğunu eşimden öğrenince yabancı gibi telefon açıp geçmiş olsun biz bu sefer olumu bekliyorduk diyecek bişey bulamıyoruz deyip kapattılar bi dahada aramadılar bende arayıp sormuyorum ama elbet bigün karşılaşacaz onlara bunu yedirecem o ayrı

demem o ki kocan yanında ve kapını kapatınca herkes dışarıda kalıyosa bununla teselli bulup mutlu olmaya bakacaksın
evet doğru tabii, herkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
benim olayımda kapımı kapattım rahatım , olmuyo cnm.
evet aynı evde yaşamaktan çok daha iyi ama uzakta otursaydık ne kadar kotu olurlarsa olsunlar kırk yılda Bi görürdüm,
o görüşme de saygı çerçevesinde olurdu.
aynı binada olmak pek bişeyi değiştirmiyo
huzurla binaya girip çıkamıyorum
ailemin gelmesini hiç istemiyorum.
zaten onlarda gelince rahat edemiyolar, bu bana öyle koyuyoki.
herkesin kendine göre derdi var işte:KK14: kuşum

evet doğru istemedi:11rkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
evet aynı evde yaşamaktan çok daha iyi ama uzakta otursaydık ne kadar kotu olurlarsa olsunlar kırk yılda Bi görürdüm,
herkesin kendine göre derdi var işte:KK14: kdeğiştirmiyo

Ayyyy sorma benimde annemler gelmek istemezdi zart kapi cat kapi basimizi beklerlerdi:63:

Bafs sana soru sordumdu:110:
Sayfalarca geri gittim ama soruyu bulamadim

DEROŞŞŞŞŞ:KK17:nerdesin kızzz elbiseyle birlikte sendemi kayboldun:p
:KK70:

geçmiş olsun canım
Sagol saracim:KK15:

evet bafsingo bakmaz pek msjlara
o yüzden bende bafsınkileri okuyorum sadece.
arada bişi yazarsam
BAFSSS diye başlıyorum:KK45:

:63:evt menemeni çok sever içimiz dışımız menemen

:KK70::KK70::KK70:
bunu ogrendigim iyi oldu bende bundan sonra ona gore yazarim BASOSSS!:KK12:

Yarin kocamin dogum gunu sevebiyle pasta alip babamlar kutlamaya geleceklermis yemegi bizde yiyip dogum gunu kutlayacagiz babamda tansiyon ve gut oldugu yemekler tuzsuz olmali fazla yagli ve etli olmamali kurufasulye ve kereviz disinda menuleri bekliyorum kizlar yardimci olun lutfen birde yarin ogleden sonra hastane islerim var hepsi nasil yetisecek bilmiyorum simdi temizlik yapiyorum ortaligi guzrllestiriyorum..yemek sonrasi icin pogaca kurabiye ve muffin yapmayi planliyorum yaspastayi onlar alacak zaten yemek icin babam patates yemegi ve pilav yap dedi mercimek corbasida yapayim diyorum ortaya salata ve sevincin tarif kabak salatasi gecen yaptim ya bayildim babamada yapicam nasil tavsiyeleriniz var mi

Bugun kocis evdeydi kahvalti yaptik oglani okula birakip hastaneye gittik donustede yemek yedik ise gitti buarada alisveris yapip perdede baktik basimi kasicak vaktim olmadi cok yorgunum ama simdu evi supurup nevresim degistirdim mutfagi temizledim wc banyo yikadim toz alip utu yapicam sonrada kek kurabiye pogaca gec yatarim heralde buarada hayat yolunda basladi basindan kalkamiyom utuyu yarin aksammi yapsam ki :KK70:

Bafssss kabak salatasini yaptiydin begendinmi diye sordumdu
Ayyy bayildim hatta bayildikhatta yarin babamada yapicam insallah buarada benim adam kabak yemegi yemez anca kiymali ve kucucuk dogranmis olacak yemez yoksa secer yani gecenlerde firinda muffin kabinda kasarli yapmistim begenmisti bide dedim bakalim bunu yiyecekmi yerken sordum nasil begendinmi patlican kozlemesini mi dedi kabak ayol o dedim koptum yaa:KK70:

Heeee kimse bilmiyiiiiii:eek:
DDövülmüş cevizi içine koy
Ayyy bayildim hatta bayildikhatta yarin babamada yapicam insallah buarada benim adam kabak yemegi yemez anca kiymali ve kucucuk dogranmis olacak yemez yoksa secer yani gecenlerde firinda muffin kabinda kasarli yapmistim begenmisti bide dedim bakalim bunu yiyecekmi yerken sordum nasil begendinmi patlican kozlemesini mi dedi kabak ayol o dedim koptum yaa:KK70:

afiyet olsun bende şimdi çay yapacam tarçınlı hemde

etli kuru fasulye ve pilav yanında salata acı biber turşusu
:63:çatlada patla:110:

ellerine sağlık canım afiyet olsun

evet doğru tabii, herkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
herkesin kendine göre derdi var işte:KK14: kuşum

haklısın herkesi derdi kendine büyük ben bir ablan olarak üzülmeni istemiyorum evinde mutlu olmanı istediğimden yazıyorum canım kaynana milleti işte iyi olsalar insan olsalar kıyamet kopar

Birde patatesli humus tarifim var humus sevenler için oda zuperrrrr

ben tarif istiyorum

bafs menü istemişsin şöyle yazayım

kıtır ekmekli domates çorbası
zeytinyağlı sarma
kuş üzümlü pirinç pilavı
kürdan kebabı
salata

çayın yanınada peynirli kek
ıspanaklı börek
cevizli kalburabastı

Back