Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam kızlar ben geldim merak edenleriniz olmuş sevos beydos ayrıca teşekkür ederim. Sara sende Sağol canim. Hepinizi opuyorum:KK74:

Elbiseyi aldim ama otobuste unuttum. :110::110::110::110:

Şaka tabi ki:KK70::KK70::KK70:
Buna bayilirdiniz ama şaka:KK70:

Rapor veriiiim
Ben sabah çarşıya gittim. Elimde para kalmadı para başka şeylere gitti elbise kaldı:63:

Sonra eve geldim oglanı uyuttum bişeyler yedim banyo yaptım herif geldi dışarı çıktık ordan kaynosa gittik.:KK51:

Kaynos yemek yapmıştı yani yapıyordu hala
Kaynos kaynatos ve kocos yemek yediler beni yine sona bıraktılar alış e bak diye.

Neyse onlar kalkınca bende yedim peşinden bulasiklari yikadim.:110:

Neden benI sona birakiyolar ne ayıp bişey yaa.ben hamisim sonucda. Bi daha yemek yemiycem orda. Niye yedimki bugün. Üstelik yemeğin bi kısmını ben yaptım salatayida.
Ama bana ders oldu artık orda yemiycem
:KK12:
Neyse ordan çıktık Kızkardeşime ugradik
Oğlanada baktı
Sahlep de yaptı içtik sohbet ettik geldik eve
1 saat önce.
Oğlanin yemegini sütünu verdim
Onu uyuttuk
Ben bulasiklari yikadim.
ÇamaşırLARI katladim
Utulencekleri yarına ayirdim
Banyo yaptım
Şimdi birazdan dualarimi okurum...:KK51:
kız çok merak ettik,ama sen yine almamışsın elbiseyi:110:
kocana desene hamileyim içim ezildi önce ben yiyeyim canım sen alişe bak ben doyuncada sen yersin,bakalım kaynoş gil o zaman ne yapacak..bidahakine kesin öyle yap:63:
Beydos

Senin şu eltine gıcık oldum bendede var bi tane öyle. Offf az cektirmedi bana çocuk konusunda özellikle. Resmen ömrümü yedi. Ama Allaha Şükür şu anda çok mesafeliyiz hatta küs gibi. Merhabayi bile zor söyleriz mecburiyetten onu bile çoğu zaman soylemeyiz ama ben böyle istedim. Çünkü kadın beni üzmek için o kadar çabalıyordu ki. Şimdi konuşmayinca uzemiyoda...kendimi ancak böyle koruyabildim. Şu anda kafam çok rahat. Keşke bi 10 sene önce yapsaymisim bunu...

Sende mesafeni koy... daha az uzulursun.. biz kendimizi korumassak bitirir bunlar bizi..

Inşallah Rabbim çocuk konusundada yüzünü güldürecek ve catlayacaklar
bende gıcık oluyorum ama iki eltim böyle yapışkan defalarca yaptım bu tarz şeyler ama anlamıyolarmı anlamak mı istemiyolar bilmiyorum...
inşaallah derinim ya inşaallah...
ama olsunkocam yine de alcak:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
gözünaydın,böön mü alacan kız madem 600 bosh un kide 700 dü ben sordum torbasız ve çektiği pisliği öğütme özelliği vaar demişti satıcı..bence onada bak...

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın canımmm...

bölümümü sormuştun unutmuşum yazmayı
istanbul üniv. hukuk büro yönetimi ve sekreterliği cnm

nolduki kuşum kötü bişi yok ortada sen olduğun gibi devam et
ben senin her msjını okurum lakin her msjına cvp yazmam, çünkü geçmişi okuyamadığından cvp yazmıyorsu
sana özell bişi söyliceksem başa adını yazıyorum.
ha bak ne dicem şindik; benim sana söylediğim 399 luk süpürge sessiz değilmiş meğer ondan öyle ucuzmuş
bugün mağazaya gittim
sessiz ve toz ttorbalı olan süpürge 600 küsur
ama olsun kocam yine de alcak:KK73:

vallahi ya vicdanı olan önce gebe karıyıı yemek dyedirir
bence sen normal düşünüyosun, gebe kadın beklicek millet yemek yicek ne ayıp:63::63:
o elbise topiğimizin bayrağını imgelein bundan sonra, alınca resmini kesin paylaş bizimle
tpiğin ilk sayfasına koyalım:KK70:

--------

aynen aynı binada oturmak pek bişiyi değişitrmiyo
aynı evin içinde gibisin hergün zırt pırt görüyosun:63:

:KK14:

:KK14:

aslında benim kaynoş iyi biridir
düşüncesizlikleri ve fikirsizlikleri çok fazladır lakin geçinilmicek bi kadın değil
onunla pek bi sıkıntım yokyani
sıkıntım eşimin biyolojik babasıyla
esasında babası olduğunu dşünmüyorum lakin öyle birinden baba olmaz
huzurumuzu kaçıran en büyük sebep:KK43::KK43:
Evet canim benim bende niye böyle yaptıklarına bir anlam veremedim. Zira kaynos eltim hamileykende emzirirkende ilk önce onu oturturdu sofraya. Bütün milletin içinde derdi gel sen hamilesin ya da gel sen emziriyosun gel once sen ye diye. Ona öyle derdi. Neyse bende bundan sonra yemiycem orda..

Aslında elbise çok böyle satafatli havalı değil ama bana olmuştu karnimi biraz daha az belli ediyordu. O yüzden o elbiseye taktım kafayı. Ama ben alana kadar kalmazsa ne yapacaksam. Bu aralarda bütçeyi sıkıyoruz biraz.

Deroş Deroş Deroş
Birdahaki sefere ben hamileyim çok aciktim siz tutun önce ben yicem de hic utanma:110:
Kocana pesss diyorum ben emziriyom diye herif önce beni oturtur doyurur:110:
Ben öyle diyememki ne kadar aç boğaz derler arkamdan huylarini biliyorum.
Kocam anlamazki öyle şeylerden anlama o çağırır ya da annesine söyler çocuğa sen bak diye..
En azından ben öyle düşünüyorum düşünmek de istiyorum:KK51:

iyi yapmışsın canım kardeş gibisi varmı keşke benimkilerde yakın olsa istediğim zaman gidip gelebilsem

ıııııım çok güzele benziyo yarın akşama misarim var onlara yapsammı acaba ama yaparsam benim canımda ister accık yerim bilemedim şimdi

ne güzel ailesine yakın olmak

niyeki güzelim inşallah hamilesin
inşaallah saracım ama,bu aydanda pek ümidim yok gibi...

kız çok merak ettik,ama sen yine almamışsın elbiseyi:110:
kocana desene hamileyim içim ezildi önce ben yiyeyim canım sen alişe bak ben doyuncada sen yersin,bakalım kaynoş gil o zaman ne yapacak..bidahakine kesin öyle yap:63:

bende gıcık oluyorum ama iki eltim böyle yapışkan defalarca yaptım bu tarz şeyler ama anlamıyolarmı anlamak mı istemiyolar bilmiyorum...
inşaallah derinim ya inşaallah...

gözünaydın,böön mü alacan kız madem 600 bosh un kide 700 dü ben sordum torbasız ve çektiği pisliği öğütme özelliği vaar demişti satıcı..bence onada bak...

günaydın canımmm...
Heee canim benim paralar fatura ve daha önemli ihtiyaclara gitti elimde 30 kaldı o da beni idare etmesi lazım 4 5 gün. Bakalım önumuzdeki günlerde hayırlısı ile alabilirim inasallah.

Kocama kaynosun yanında demem onların ağzına malzeme vermek istemiyom ama öncesinde söylerim.

Benim eltimin havası benim çocuğum olduğunda kendiliginden söndü senin eltilerinde öyle olacak. Ama seninkiler benim eltiler kadar gıcık değildir diye düşünüyorum bünlar acayipdi. Çok çektim ben yaaaa:mad: ama şimdi Allaha Şükür konuşmuyoruz 4 5 ayda bir görüyorum evlerinede gitmiyorum.. eşimle aramız onlar yüzünden çok bozulmuştur. En sonunda çok istiyosan git onlarla yaşa dedim:cool: o da kesti sesini

Aynı ailede olup küs olmak çok kötü ama ne yapayım ÖBur türlü bana çok laf sokuyordu. Ama kendimi korumak için bunu yapmak zorundaydim. Bi gün Kızkardeşime demişki "herkes diyoki derin'in çocuğu olmuymus" çok zoruma gitmişti

Heee canim benim paralar fatura ve daha önemli ihtiyaclara gitti elimde 30 kaldı o da beni idare etmesi lazım 4 5 gün. Bakalım önumuzdeki günlerde hayırlısı ile alabilirim inasallah.

Kocama kaynosun yanında demem onların ağzına malzeme vermek istemiyom ama öncesinde söylerim.

Benim eltimin havası benim çocuğum olduğunda kendiliginden söndü senin eltilerinde öyle olacak. Ama seninkiler benim eltiler kadar gıcık değildir diye düşünüyorum bünlar acayipdi. Çok çektim ben yaaaa:mad: ama şimdi Allaha Şükür konuşmuyoruz 4 5 ayda bir görüyorum evlerinede gitmiyorum.. eşimle aramız onlar yüzünden çok bozulmuştur. En sonunda çok istiyosan git onlarla yaşa dedim:cool: o da kesti sesini
doğru ,faturalar ve önemli ihtiyaçlar varsa önce onları halledeceksin mecbur...alabilirsen alırsın sende,boşver takma kafana..
seni bu kadar üzüyolarsa görüşmememn daha iyi tabii,ama toplumda karşılaştığında merhaban olsun...yoksa yine sen huzursuz olursun..
.benim diğer iki eltim küsler ve düşman gibiler çocukları yüzünden birbirlerine girdiler..ve onların yüzünden bütün aile huzursuz oluyor,böylesi küslükte kötü..ama seninki çok farkıl bir durum sana hak veriyorum..eşinede hayret ettim yani..
Aynı ailede olup küs olmak çok kötü ama ne yapayım ÖBur türlü bana çok laf sokuyordu. Ama kendimi korumak için bunu yapmak zorundaydim. Bi gün Kızkardeşime demişki "herkes diyoki derin'in çocuğu olmuymus" çok zoruma gitmişti
vicdansızlar ALLAH onların yüzüne tokat gibi çarptı işte sana hayırlısı ile çocuk vererek...

bende öyle yapıyorum artık:110:

seni çok iyi anlıyorum başak ve biliyorumki daha yazamadığın çok şey var...bende aynı binada oturdum,annemgil gelse sorun,misafir gelse sorun ben gitsem sorun,misafire yaptığım ikramlar bile sorun korkumdan istediğim şeyleri yapamazdım bile..bu yazdıklarımda devede kulak misali...kocam bana çiçek getirmek istemiş bir kere daha yeni ewli sayılırız adamcağız simsiyah koca bir poşete koymuştu anasıgil bana sorun çıkarmasın diye hey gidi:KK14:

cevizler tammı dövülüyoro_O

vay bee süperrrr mönüüüüü:kk77:
iri dovuluyo ceviz
:63: yuhhhhh
SEVOŞŞŞŞ nerdesinn:KK57::KK57::KK57:

Saglik ocagindaydim cnm

Saglik ocagina gittimdi cnm miracin boy kilo izlenimi vardi normalde asimiz bir yasina kadar bittiydi :110: kör olasica Suriyeliler yyüzünden önümüzdeki ay asi yapilacak:110:

Back
X