Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar ılk aşılamamı olucam gonal f ıgne kullanıyorum ve 14 tane yumurtam olustu bu ıyı bısey mı kotu bısey anlamadımm cumartesı ovıtrelle olucam pazartesıde aşılamam olacak sızce tutar mı esımde bır sorun yok sorun bende pcos hastasıyım

Dayimlarin yan evde oturuyorlar karolar bakıyordu arabayi park ederken: 110: erkekler lokum arvatlar b.okum diyorlarmis surtukler :110:

doğru ,faturalar ve önemli ihtiyaçlar varsa önce onları halledeceksin mecbur...alabilirsen alırsın sende,boşver takma kafana..
seni bu kadar üzüyolarsa görüşmememn daha iyi tabii,ama toplumda karşılaştığında merhaban olsun...yoksa yine sen huzursuz olursun..
.benim diğer iki eltim küsler ve düşman gibiler çocukları yüzünden birbirlerine girdiler..ve onların yüzünden bütün aile huzursuz oluyor,böylesi küslükte kötü..ama seninki çok farkıl bir durum sana hak veriyorum..eşinede hayret ettim yani..

vicdansızlar ALLAH onların yüzüne tokat gibi çarptı işte sana hayırlısı ile çocuk vererek...
aman napiiim toplumda ne düşünüyorsa düşünsün. Onun ağzı durmuyo yine o etrafda kötüluyi beni

Alis kaç kilo boy kaç
offf bende tartiya goturmek istiyordum ama hep niyetlendim olmadı. En son 4 ay önce yani 1 yaşında götürmüştüm. O zaman 10 kilo civariydi. Ama bu ülkede boy ölçümü yapmiyolar. Çok saçma sürtük bi sistem. Şimdide kilosunu merak ediyom götürum bende. Gram gram alıyorlar bi yaşından sonra

Evet cnm 8500 gr 74 cm cok iyi maasallah
Bu suriyeliler yuzunden kacinci asi bu:63:
maşallah iyi kilosu ve boyu

Dayimlarin yan evde oturuyorlar karolar bakıyordu arabayi park ederken: 110: erkekler lokum arvatlar b.okum diyorlarmis surtukler :110:
abowwww :110: saçma surtik:110: sevinç o taraflarda daha yaygınmislar:KK17:

Nar soydum dolaba koydum aksama yerim.
Aliş cizgi film izliyor
1 saat sonra hayırlısı ile uyuturum onu
Dün yoruldum biraz o yüzden bugün dinlenmem lazım
Tarhana çorbası yapiim diyorum ama kim ugrasacak şimdi.
Evi supureyim diyorum
Banyoyu silerim
Yemek yaparım.
Çok şey yapmak istiyorum.
Ama bi taraftanda dinlenmem gerektigini düşünüyorum.
Ütü de var Biraz yapılacak..

Zorlama cnm yapabildigin kadar yap
Nasil olsa is bitmiy
Aliş cizgi film izliyor
Evi supureyim diyorum
Banyoyu silerim
Yemek yaparım.

:KK62::KK62::KK62::KK62:
aman napiiim toplumda ne düşünüyorsa düşünsün. Onun ağzı durmuyo yine o etrafda kötüluyi beni

offf bende tartiya goturmek istiyordum ama hep niyetlendim olmadı. En son 4 ay önce yani 1 yaşında götürmüştüm. O zaman 10 kilo civariydi. Ama bu ülkede boy ölçümü yapmiyolar. Çok saçma sürtük bi sistem. Şimdide kilosunu merak ediyom götürum bende. Gram gram alıyorlar bi yaşından sonra

maşallah iyi kilosu ve boyu

abowwww :110: saçma surtik:110: sevinç o taraflarda daha yaygınmislar:KK17:
boşver canım sen nasıl mutluysan öyle yap...
Beydoş ciktinmi:110:
hee çıktımdı,eşim dün iş çıkışı kaynoşa gitmişti,oda kömeç göndermiş eşimde çok sever bugün pişir dedi..onu suya ıslatmıştım temizledimiyıkadım doğradım..
KÖMEÇ nedir diyenlere yazıyorum bunu bildiğiniz EBEGÜMECİ adana da kömeç diyolar:110:
Bugün geç birşey yapasim yok :63:
Yemegim var evi bir supureyim bari:63:
yapma bover izin ver kendine böön:110:
Aliş cizgi film izliyor
Evi supureyim diyorum
Banyoyu silerim
Yemek yaparım.
sende dinlen kendini yorma bu kadar işi bırakmazsan iş seni bırakmıyor zati:63:

bugün yine adet olacağımı gördüm rüyamda canım çok sıkıldı inşaallah tersi çıkar:KK51::KK51:

Evi süpurdum
Banyoyu sildim
Mor lahana salatası yaptım kendime
Şimdi oglani uyutuyom ayağimda salliyom

Sonra o salatayi yiycem:kk77:

:KK62::KK62::KK62::KK62:

boşver canım sen nasıl mutluysan öyle yap...

hee çıktımdı,eşim dün iş çıkışı kaynoşa gitmişti,oda kömeç göndermiş eşimde çok sever bugün pişir dedi..onu suya ıslatmıştım temizledimiyıkadım doğradım..
KÖMEÇ nedir diyenlere yazıyorum bunu bildiğiniz EBEGÜMECİ adana da kömeç diyolar:110:

yapma bover izin ver kendine böön:110:

sende dinlen kendini yorma bu kadar işi bırakmazsan iş seni bırakmıyor zati:63:

napiiim canim az fitne fesat insan az huzursuzluk demek.. bakalım Allahda biliyo yaa içimi. Ben hep iyi düşündüm herkes için. Ama artık hiçbişey düşünmek istemiyorum. Şuanda huzurluyum geçmişe bakarakdan Allahıma binlerce şükür. Arada puruzler oluyor ama normal o da

Ebegumeci ni de bilmezler şimdi:110:

Onu da aciklasaydin..:110:

işleri yaptım biraz:KK56:

Kömeci kavurdunmu Beydoş bende böreğini severim sen sakin yeme haaaa hemileye düşük yaptiriyor kesinlikle yasak içindessöktürücü etken maddesi varrr insallah yememisdir beydossss

Back
X