Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
töbe estağfurJetgil sevincenazar degdi basakin nazari
oturuyom kös kös
![]()
hoşgeldin nazocummm
Pasa hepinizi çok özlemiş
Çok slmi var
Herkes sana küs dedim
PC bozuktu bosunami gelmedik dedi
Şimdide adresini şifresini unutmuş
Bende yeni adres al dedim![]()
bu ne kızzzzzAyyyy bayilazaaaammmm
senin ifade ettiğin bence EVDE BIRAKILANama benim ifade ettiğim tepsi popo bu değildiki
bu rdaki nası bi popo anlamadım![]()
uleyn bir konuştun geceden beri yağmur yağıyorevet kafiye süper oldu
------------
ayy ne güzel yaa adananın kışını seviorum, kışları göç etsem kuşlar gibi
-------------------
dalin kullanıyosun dimi etki ettimi barim,
kansızlığım olduğunu pek sanmıyorum ama bellide olmaz tabii
akşam zeytinyağı sürdüm 1 saatten fazla durdu yıkadım şuan durumdan çok memnunum bi kaç kez daha yapıcam, beslenemiyo galiba saçlarım
--------------------
bereyle karşıladım şaştı herif
-------------
neyseki beni bereyle görmeden önce suriyelilerin kapısından geçmişti
beni gördükten sonra geçmiş olsaydı kesin girerdi içerdi
-------------
kızzzzzz annemlerde tabiiki duruyor biri oynamasa biri oynuyo Egeyle çok mutlu orda bana hiç ellemiyo
eve gelinceyabancılık çekmiyor ama sıkılıyor biraz kalabalıktan yalnızlığa geçince
şimdi kardeş yapsam da kardeş doğup oynama yaşına geleneşdaanııı Edoş okula başlar.
önümüzdeki ay spiral taktiricim korkumu yenersem dur bakim![]()
sanada hayırlı cumalar sevinççç çok geçmiş olsun canım ,kız ewde kas gevşetici falan yokmu sür bugün hiç bişey yapma gidebilirsende doktora git..çokmu sallıyon miraçı ayağında..Hayirli cumalar bacilarrrrrrr
Dun aksam miraci ayagimda salladim uyudu
Ayagimdan indirdim ayağa kalkarken dizime birşey oldu sabaha kadar agridi şimdide büküp acamiyom üzerine zor basiyom yaaaa
tamam dememyok deme.
çünkü biz çıkınca evi kapatıp çıkıcaz
ziiira bu ev bizim zamanı gelince satıp başka yerden ev alcaz.
hayallerim bu yönde .
Bi anne babanın evladına bu şekilde davranması ne acı.
ben o kişileri insan sıfatına bile yakıştırmıyorum kaldıki anne baba olsunlar.
ay bende evde sigara içilmesini hiç sewmem.kokusundan nefret ediyorum,hem nefesim daralır hemde heryer siniyor,neyseki benim herif içmiyor...evet ya ben azıcık fazla yesem vicdan yapıyorum bide yiyipde kilo almayanlar var nasıl imreniyorum
benimkide bütün gece inleyip uyutmaz beni ama ben hasta oldumu hissttirmem bile
bende görsem 50 yi mutluluktan göbek atarım
bende akşam geldim eşim eve gelmeden eve gidince şok olma sigara külü döküldü süpüremedim diyor
beni alıştırıyor aklı sıra halbiki evin içinde sigara içmesine külü dökmesinden daha çok sinir oldum
![]()
![]()
![]()
evet canım bursadan bağlanmıştım ama kimse yoktu bende fazla kalamadım
sende olmasan beni kimse görmemiş
benimde boyanacak boyayı aldım üşeniyom soğukta boyamaya
Cnm esimin isi çok uzakta bu ayaklada araba kullanamam
Agri sizi içinde hissediyorrr![]()
töbe estağfur
geçmiş olsun nolduki birden bire
günaydın kızlar hayırlı cumalar RABBİM gönlünüzden geçen her ne varsa kabul etsinn...
ters bir hareket yaptın o zaman bir poşete buz kırıp üzerinde gezdirsen iyi gelirdi..Beydoş saol annem yok çok sallamam hemen uyur uyuyuncada birakirim ayagimi toplarken bise oldu![]()
Beydoş saol annem yok çok sallamam hemen uyur uyuyuncada birakirim ayagimi toplarken bise oldu![]()
sen araba kullanma zaten bugün bir iş yapma uzat ayağını dinlendir ama küçük çocuklada ne kadar dinelenebilecenki oooof yaaaa hastane çokmu uzak taksi çağırıp gitsen
Cnm çocuklar hissediyor bir hasta ol bir bisey olsun kuduruyolar poffffff hast uzak ama dayanamazsam herif gelir
kıyamam![]()
hayrolsun canım,bende öyle oluyorum zaman,zaman ..ama bu yaşadıklarımızdan dolayı gayet doğal,güçlü durmak ve görünmek adına zamanında yaşayacağımız acıyı erteleyince böyle duygu patlaması oluyor ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın..ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah
niye huzursuz oldukimiraç kudurdu sabahtan beri aglıyor![]()
İlgilenemiyom ya oturdugumu gordu zaaarbeydagli .!.:niye huzursuz olduki![]()