Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözümden kaçtı canim afedersin..Allah razı olsun
Allah kabul etsin
Bi tane düşüyorum
boy olcmuyolarmış malesef giciklar. Sadece kiloya bakiyolar. Kadın normal dedi ama bana ve eşime az geldi sağlıklı olsun da gerçi önemli olan o.
Bendeeeee![]()
Benimki portakal ordakal
ama basosun ki kek kalıbı yok yook mindarAyyyy çok güldüm yaaaa..
beydos görmedimi bunu daha...onun ki ne olsun![]()
haklısın EROŞTA ARABA KULLANIRDI KOCASI fanustan çıkmasına izin verdiği zamanlarda
bu aralar Eroş sık geliyo aklıma faceten bakim dedim bu kez bulamadım kocasını
çocuğu iki yaşına değcek, ikinciyi yapar belkim
-----------
sizde sigara içmek yasaktı dimi![]()
yönetici editör
halamın kızı olur
hepiniz oy vereceksiniz uleynnnnnnnnnnn![]()
sevonunki tartışmasız kamyon bediha![]()
nerdesin hatun döndünm yuvaya![]()
nazooooş duydunmu bacım suriyeli sürtükler bzim heriflere kancayı atmışlar
herifler lokum karıları b.kum diyolarmışşş
hoş geldin nazocum nasılsın
Cnm hafif sis gibi sanki ice doğru kikirdak kismina bastirinca çok aciyor bukup acamiyorum![]()
hoşgeldin nazocummm
o zaman fac e nasıl giriyor,orda görüşmedinizmi..birde dikkat et paşa n ile biten sözcüklerin sonunu hep m basar hayla öyle yazıyosa aynı pc den yazıyodur
hem gelip deseydi şu,şu sebeplerden gelemedik yine bağrımıza basarız..insanlık hali olabiliyor zaman,zaman hepimiz uzaklaşabiliyoruz burdan biz sadece çok merak ediyoruz gelmeyenleri..neyse aleyküm selam..
bu ne kızzzzzKAMYON BEDİHA mııı
senin ifade ettiğin bence EVDE BIRAKILAN
uleyn bir konuştun geceden beri yağmur yağıyorama gelmek istiyorsan gel,kışlık arkadaş oluruk
komili almıştım yaa onu bitirmedim daha,ama saçlarım alışınca artık yumuşacık oluyor...zeytinyağıda iyi besler dewam et kokusuna dayanabilsen arada yumurta sarısı kır içine oda besliyormuş benim hiç böyle şeylere sabrım yok yapamam...
birde saçını yakın zamanda kestirmediysen uçlarından kestir...
walla sen cesursun çatır,çatır normal doğuran karı spiraldenmi korkacak
sanada hayırlı cumalar sevinççç çok geçmiş olsun canım ,kız ewde kas gevşetici falan yokmu sür bugün hiç bişey yapma gidebilirsende doktora git..çokmu sallıyon miraçı ayağında..
tamam demem
ewet canım acı ama gerçek maalesef
ay bende evde sigara içilmesini hiç sewmem.kokusundan nefret ediyorum,hem nefesim daralır hemde heryer siniyor,neyseki benim herif içmiyor...
ben seni görmemmi hiç nazomm![]()
günaydın kızlar hayırlı cumalar RABBİM gönlünüzden geçen her ne varsa kabul etsinn...
ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah
sevoşşş dün sana bir mesac yazmıştım ama anca beğeniyon,merak ettim sen biliyomusun gerçekten hamile kadının sütü çocuğu zehirliyomu yıllardır toplumda böyle bilinir ve bende hep böyle duyarım..
Hee bencede ondan alaydin
Ben hec kararsiz dedeğilim Esim çok sever Alis verisimi kafamda birseyler nettir hemen alir cikarim![]()
abowww yazık hamile kadına yaaaa,sallamamaya alıştırmanın bir yolu varmıki acaba,bu yabancılar nasıl yapıyorda hiç ayaklarında sallamadan uyutuyolar..ayakta sallama bizim TÜRK toplumuna ait bişey heralde..
gerçektenmi kız ondanmı alaydım
ben kararsızım napim,orda çok uzun sürmedi ama aklım kaldı onlarda da akşam herife diyorum GEÇMİŞ OLSUN artık diyor![]()
haklısın canım,insan zaten her istediğini her istediği zamanda yapabilse gerçekleştirse ne güzel olurdu ama olmuyor işte..
ay zor yaa çicuk zorrrr![]()
deroş nereye kayboldun yinee,eminim yine tost yemişsindir başka bişey yeme zati çicuk tost gibi çıkacak senin yüzünden![]()
Sevincc canim gecmis olsun lavanta kokulum dolabini gule gule kullan dwrin naber tatlim saraaa gunaydinn hepinize nazemirr sanada iyi tatlim kahvalti yaptik oglani okula birakicam temizlik ve yemek dun gani gani yaptigim icin bugun rahatimtek camasir yikayip sericem ders calisirim bugun insallah sinavlara az kaldi ayy dun ne oldu cok korktum hastane babamlarin evin yaninda yurume mesafesu daha once bahseistim kocisle gittik cikista arabada beklemisti o aradim yolun karsisina durmus trafik sıkışmıs yoluda sel goturmus karsiya gecmeye kalksam dizime kadar suya girmem lazim adama dedim sen git tepeden islanmam daha iyi yuruyerek gelim ben kaldirimdan hic inmeden gidiyosun babama oyle tmm dedi o basti gitti benfe hizli hizli yuruyodum oglanin biri arkamdan geldi cok islanmissin acelenmi varsinava mi yetismeye calisiyon gel birlikte gotureyim seni dedi daha vidi vidi konusuyo tanismaya calisiyo semsiye tepemde ben yok saol diyip cikiyom semsiyeden inat etme cok islanmissin diyip aliyo semsiyenin altina
ayy cok korktum eve yakladtik dedim simdi herif gorurse adamin semsiyesinin altinda ne ediyodun diyecek zaten kiskanctir cok
neyse baktim laf anlamiyo kosarak uzaklastim bildigin kostum zaten cok hizli yuruyodum kostum bende kactim Herif gormemis Allahtan anlattim ama saklayamam hic yine kizdi semsiyesiz niye cikiyon diye ee arabayla beraber geldikti niye semsiye aliyim kiayy simdi hatirladicalca komigime gidiyo kostugum
sevinçççç sende HÜSNE gibimi ninni söylüyon çicuğa ondan uyumuyo zahirrne ses var ama kadında
![]()
Selam millet nasılsınız görüşmeyeli... Pazartesi doğum yapıyorum haber vereyim dedim daha birsürü işim var olurda giremezsem bilin yani :) dua edin bana çok korkuyorum , bende bebiş isteyen herkes için edicem Allah kabul etsin inş
sevoşş yaşlılıktan olmasın
bak bu ihtimali hiç düşünmüyosun
yaşın geçiyo artık.
nazara gelecek yaşı çoktan geçtin
normal oğumu da cesur olduğumdan yapmadımki ayol mecbur bırakıldım![]()
noldu ki kız yine kafanı kim karıştırdı
vallahi seni öyle iyi anlıyorum ki kararsılzık çok kötü bişi
bazen en kötü karar bile kararsızlıktan iyi oluyo
ben bi mağazadan kıyafet aldığımda eve gelince pişamn olur
3-4 kere kıyafet değiştiririm
artık utanırım gidemem mağazaya
sen aldığın dolabın markasını yazda bakim netten inceliyim sana fikrimi veriyim
Derin genel anestezi canım iğneyi doğumdan sonra 1 hafta daha kullanacağım hiç kesmiyorum... Kızlarrrr hepinize teşekkür ederim allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
Sevinç e ne oldu ???
Simdi geldim röntgen ve emar istedi röntgen çekildim emar yarin sabah 9 da emari görmeden bisi diyemem dediagridan oluyom ben yarinimi beklicem dedim krem ve hap yazdi emzirebilirsin dedi
![]()
Miraç hastanede usluydu arabada da uyumuş gelirken yavrum oto kkoltugunda sizmis
Hic bir zaman bana hayirlari olmadiki krem soğuttu biraz üstüne basmazsam agrimiyo yarini atlatirsam pazar günü evde kocam bakar sağolsun
Herifi Nasil begendinde aldin bu kararsizliklanspora devammi
![]()
iyi uzan o zaman..
heee görücü usülü daha öncede yazdımdı unuttun demek,hatta başak şaşırmıştı![]()
he hep bulmuşsunuz
şka bir yana memnunsanız sorun yok canım,ALLAH iyilerle karşılaştırsın,çok şükür benim kocam çok iyi,bizim saygı ve sevgimiz yıllar geçtikçe arttı ..ilk başta aşk oldumu dersen hayır,ama inanılmaz bağlıyız birbirimize..
Ben çok memnunum bir daha dünyaya gelsem yine evlenirdim allah binkere razi olsun
Biz çok sewerek evlendik bizimde günden güne artti rabbime sukur
zobayı kursakmıki bu hafta sonu bilemedim,hiçte kurmak istemiyom ya![]()
Acil anlamaz dediniz![]()
AminnnnnALLAH bozmasın...
Ben bilmedigim seyi bosa konusmam![]()
saol cnmkısık ateşte kaynatırsan taşmaz canım ben hep öyle yaparım
evet öyle dedim çünkü senin sorunun ortopedinin ilgi alanı ve uzman görüşü herzaman farklı olur bu yüzden ortopediye git dedim
inşallah krem ve ilaçlar faydalı olur rahatlarsın dinlendir dizini doktor neden kaynaklanabileceğını söylemedimi hiç
evin oraya kebapci acilditamam canım denerim....
hani basınca dizin ağrıyodu senin keapçıyı duyunca uçmuş hemenbari eve getirtseydiniz
ne yiyon maraşta adanamıgerçi hiç biyerde adana adana gibi olmaz
az yede dizine ağırlık yapmasın
![]()
Bir kisilik yedikSEVOŞŞ az dıkınn![]()
Saol cnmaynen bende körkütük aşık evlenmedim ama tanıdıkça büyüdü aşkımız
ALLAH bozmasın
kur nasılsa kaçışın yok en azından üşüdünmü yakarsın yada misafir gelir yakarsın
sordun söyledik
Nazoda Beydoş gibi uzuuuuunnn alinti yapiyi diğer cvplari okurken yazacagimi unutiyim
tamam cnm garanti olsunnormal adet günüme göre hesapladm ben garanti olsun diye yarın yapacam
hast.soğukmuyduMiraç hastanede usluydu arabada da uyumuş gelirken yavrum oto kkoltugunda sizmis
Hic bir zaman bana hayirlari olmadiki krem soğuttu biraz üstüne basmazsam agrimiyo yarini atlatirsam pazar günü evde kocam bakar sağolsun
Yaş geçiyi ondan![]()
Aminnnn yok sicaciktihast.soğukmuydu
Allah başka dert vermesin
saat kur kuşumsüt koydum ocağa he yine unutmazsam iyibakıp geleyim