Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bööön pazar diye essahtan yazmıyir kimse
benim için farketmiyor pazarda bir p.tesi de salı da çarşambada perşembe de cumada c.tesi de:KK14:

ütüm de var gidiyim ütü yapıyım oğlan uyurkene:KK69:

ohh derin ütü yaparken sevincin oğlan on halısında oynuyo

ben ütü yaparken kimse bi yerde oynamıyo:KK14:

evet bende burdayım artık ve çok mutluyum canım

bu arada ben deroş ve beydoş sabah akşam buradalr derken kötü bi manada demedim sadece nazoya sizin kadar sık gelmediğini söylemek istedim yanlış anlaşılmasın sakın burada sadece yazdığımız için bazen kendimizi ifade etmemiz zor oluyo o yüzden yazayım dedim

aynen senin yaptığın gibi yapacam canım
yok saracım hiiç yanlış anlamadım,ben senin anlatmak istediğin manada anladım kuzum hiç meraketme,hem zaten kötü birşey yokki yazdığında ..sende benim gibisin walla:KK19:hem çok haklısın yazıyoruz diye tam ifade edemiyoruz kendimizi...
oooh ıspanaklı börek çok güzel olur afiyet olsun canım
ewet güzel olur,ama yapmadım kaynoşa gittik orda yedik,geldik...yarın belki ya börek yada köfte yaparım ıspanakları bakalım kısmet...
kızlar benıde ranıza alırmısınız
alırız tabi gel buyur:KK19:
içinde ağır tencereler takımlar olan bi dolap

ben anladım senin ne demek istediğini ama iyi yapmışsın aciklamissin. Anlamayan arkadaşlar olabilir :110:
aferin senin kaynoşa:63:
bizde anladık merak etme:63:

ben on yıllık evlıyım 4.5 yaında kızım var evlılıgımın ılk gunlerınden berı korunmadım bır suru dktrlara gıtıım esımdede bended bır sorun yok en son devt. hast de bı doktora gıtıım o zamanda bır soruyn cıkmadı en son hsg cekıldım hsg den sonra gunumde adet oldum ondan sonra adete 10 kala dktr cagırdı tahlıller ultrasyon falan bırsey yok gebe degılsın gıt on gune kadar adeteın baslar bırdahakı ay catlatma ıgnesı yaparız ddı bende eve geldım dedımkı bırakıyorum madem bırsey yok rabbım verırı ddım ve adete 1.2 kala surprız bır sekılde hamıle kalmısım neyse kızım dogdu 4.5 yasında sımdıde gene ıstıyorum 1 yıldır olmuyor bende 3.4 dktra gıttım bı sorun yok en son bı ozele gıttım catlatma ıgnesı yapalım dedı gecen ay yaptım tutmadı bende kızımdan once dktra gıttım oda bır sorun yok hsg rahım rongenı ıstedı ben 5 yıl once cekıldım rabbım dusmanıma vermesın coooook acıydı 1 hafta acı cektım agladım sımdı gene ıstıyor barı uyustuun dıyom olmaz dıyor ve ben o acıyı bırdaha cekemem madem bırsey yok elbet olur bu arada troıd hastasıyım omurboyu ılac alacagım yanı kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kızım bır mucıze ıle geldı budas oyle gelır herhalde kac dktra gıttıysem olur dedı nasıp demekkı bende bıraktım esımde dktra gıtme olur dıyo kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kusura bakma uzun oldu cnmmm
ALLAH ikincisinide nasip eder inşaallah canım üzülme...rahim filminin acısını en iyi bilenlerdenim tam 4 kez çekildim gerçektende ağrılı ve sancılı...

bende çorba koydum ocağa
bacaklı çorba diyolar adına duydunmu bilmem
ama ben hiç hoşlanmadım o isimden:KK12:
he duydum,erişte gibi hamur,nasıl yaptın anlataydın,inşaallah hazır çırba deeldir:110:
ne kusuru uzun raporları topik üyeleri çok sever.

Allahım kızını sana bagislasin inşallah ona en kisa surede bi kardes verir Rabbim.

Aramıza hosgeldin

bizimlesin :KK70:

ben aldım bile:KK70:
Ben sormustum:110:
:KK70::KK70::KK70:
sevinç apla dizin nasıl oldu:KK69:
Miro yoruyomu seni:KK45:
sevinç APILAN bağa gitti,hayla mangalın başında diyiler:KK22:
kime yaptırıyosun böreki
söyle de bende yaptıriyim ayol
malzeme benden:KK31:
datlum bizim burda börek içini hazırlıyosun yada lahmacun vs..arıyosun fırını kapına kadar geliyolar ve alıyolla..pişirip getiriyolla:cool:
bugün gülllerin savaşı var izleyebilir miyim acaba?:KK14:
o dün deelmiydii:cool:o yüzden izleyemezsin,ama netten izliyeceksen bilmem,bende hiç zevk almam netten ...

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sevinç apla dizin nasıl oldu:KK69:
Miro yoruyomu seni:KK45:
sewiNC aplami? :confused::KK70::KK70::KK70::KK70:

bana sormadanmı aldın:KK67:
heee sormadım. Topiginin başında dursaydinda misafir ve ziyaretcileri karşılaşasaydin:cool:

:cool:

Pazar gorduk simdide koctasa gidiyok :D
ne var kız Koçtaşda iki günde bir ordasiniz:cool: bedava mi dagitiyolar:KK70:

bööön pazar diye essahtan yazmıyir kimse
benim için farketmiyor pazarda bir p.tesi de salı da çarşambada perşembe de cumada c.tesi de:KK14:
:confused:

yok saracım hiiç yanlış anlamadım,ben senin anlatmak istediğin manada anladım kuzum hiç meraketme,hem zaten kötü birşey yokki yazdığında ..sende benim gibisin walla:KK19:hem çok haklısın yazıyoruz diye tam ifade edemiyoruz kendimizi...

ewet güzel olur,ama yapmadım kaynoşa gittik orda yedik,geldik...yarın belki ya börek yada köfte yaparım ıspanakları bakalım kısmet...

alırız tabi gel buyur:KK19:

aferin senin kaynoşa:63:
bizde anladık merak etme:63:
heee aferin ona:confused: sevinç anlamamistir kesin :confused:

sewiNC aplami? :confused::KK70::KK70::KK70::KK70:

heee sormadım. Topiginin başında dursaydinda misafir ve ziyaretcileri karşılaşasaydin:cool:

ne var kız Koçtaşda iki günde bir ordasiniz:cool: bedava mi dagitiyolar:KK70:

:confused:

heee aferin ona:confused: sevinç anlamamistir kesin :confused:
Ne ararsan var gecen yagli radyator baktiydik bugunde matkap aldik daha oncede mutfagima zebra perde aldimdi zaten kipa koctas medismarkt hepsi biarada yanyana bi gittikmi hepsini geziyik kipadanda cayci aldim :D

Ne ararsan var gecen yagli radyator baktiydik bugunde matkap aldik daha oncede mutfagima zebra perde aldimdi zaten kipa koctas medismarkt hepsi biarada yanyana bi gittikmi hepsini geziyik kipadanda cayci aldim :D
Bende cayci seviyorum
Linki koysana canim bakiim hangisinden aldın..
Kalabalık misafir gelince iyi oluyo değilmi
Bana da bi tane saRT
Kaca aldın

Rapor veriyim:110:
Kaynimin kalkacagi yoktu:110:
Kaynos aradi ateşi yakiyok gelin diye
Neysek alinacaklari aldik miracin karnini doyirup cikmam uzun sürdü
Anaaam bir gittik meydanda bise yok:eek:
Ben oglumu aldim oturdum:110:
Herif atesi yakti yedik ictik cay ictik kactik
Oglanin ogretmenine hediye alduk ewe geldik
Miracin karyola besigini bizim odaya kurduk