Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaaaaarrrrrrrr mujdeeeeee sanirim adet oluyorummmm leke geldi buna bu kadar sevinecegimi bilmezdimmmm![]()
Börülce kocasi ve ogluda ordaydi
İçeri girdik selamlastik eşimin babaannesi demezmi kizin yemeği hazirlayin
Orali bilen olmadim![]()
tarzsınnnBen taytla gitmedim hiç kaynosgile tarzim deel![]()
heyecalı olan ne kaynoşunla durumunmuÇok heyecanli![]()
iyi etmişsin kısa şeylerle tayt giyiniyolar ya ne sinir bozucu,ben hiç sewmiyom..İlk defa gittimustunede uzun hirkam vardi giydimm
![]()
Basardim hic bir is yapmadan gelmeyi![]()
ay hadi gözünaydınnn,artık çalışmalarada başlayabilirsinKizlaaaaarrrrrrrr mujdeeeeee sanirim adet oluyorummmm leke geldi buna bu kadar sevinecegimi bilmezdimmmm![]()
kendi kızlarınamı dedi sanamı..nasıl geçti akşamınız laf sokabildinmi..Börülce kocasi ve ogluda ordaydi
İçeri girdik selamlastik eşimin babaannesi demezmi kizin yemeği hazirlayin
Orali bilen olmadim![]()
gözün aydın canım hamile değilsek kırmızıların gelmesi her zaman sevindiricidir çünkü onlar olduğu sürece doğuganlığımız devam ediyor demektir
O öğretmen ya yeni okuldan gelmiş kiyamazlar ama benim ayagim kimsenin umrunda deeliyi yapmışsın görümcen hazırlasaydı sofrayı işi ne elinemi yapışıyor
tarzsınnn
heyecalı olan ne kaynoşunla durumunmu
iyi etmişsin kısa şeylerle tayt giyiniyolar ya ne sinir bozucu,ben hiç sewmiyom..
ay hadi gözünaydınnn,artık çalışmalarada başlayabilirsin
kendi kızlarınamı dedi sanamı..nasıl geçti
akşamınız laf sokabildinmi..![]()
ewet birde sisim inecek insallah
O öğretmen ya yeni okuldan gelmiş kiyamazlar ama benim ayagim kimsenin umrunda deel
Sıkıciydi gorev gibi yaptik geldik
Laf sokamadim kaynos mutfaktan gelemediki![]()
Kaynos borulcenin oğluna bakiyor ya evi bok götürüyordu her yer her yerde
Yemekte yapamamis
Kayinbabam disardan patlican kebabi yaptirmis kendi de bir pilavo zor pisirmis
Heyyy gidiii heyyyyy ben minik bebegimle çeşit çeşit salatalar yapiyom çerezler meyveler dört donuyom kuru bir cay ictik geldik![]()
Miraç huysuzluk yaptı emzirirken uyudu salonda uyuttumsonra uyandi pirinçunu yaptim yyedirdim cay ictik geldik kaynos mutfaktan zor cikti
![]()
Benim oturmama alisik değiller ya şok oldular kayinbabam bir ara dediki annen nerde napiyorsanki bilmiyi mutfakta oldugunu yani sen burada ne oturuyon demeye getiriyor
hic sormadilar bile ayagin Nasil oldu hicc ben miraca mama yaparken kaynanam demiski isterse sevinç burada dursun ayagi boyle çocukla ilgileniriz
bir hafta olacak nerdeyse
esimde gerek yok büyük oglanin okulu var demiş
![]()
cildiyeye git canım görmek lazım görmeden fikir yurutemedim kasıntı olsa egzama fln dicem ama kasıntı yok demişsin geçmiş olsunSlm kızlar
Sevinç cnm ne oldu ayağına geçmiş olsun
Bu arada bişi sormak istiyorum size
Benim göbeğimde kırmızılı lekeler çıkıyo biraz vardı 1 aydır şimdi çoğalıyor kaşıntı yok hiç bi etki yok yani ama karnim da çoğalıyor üzeri puturlu bişey çözemedim varmı bir fikriniz
gözünaydın canım darısı başımaKizlaaaaarrrrrrrr mujdeeeeee sanirim adet oluyorummmm leke geldi buna bu kadar sevinecegimi bilmezdimmmm![]()
Cnm gidicem bir Dermatoloğa ama hafta sonu sizleride bir sorayım dedim korkuyorumcildiyeye git canım görmek lazım görmeden fikir yurutemedim kasıntı olsa egzama fln dicem ama kasıntı yok demişsin geçmiş olsun
bafs var canımda keyfi yok maalesef okyup okuyup gidiyii
adet söktürücü verseydi doktorunbebeklerimi özledim bebek istiyorummm ama hala ikinci adetimi olamadım moralim bozuk neden gelmedi hala acaba? bi yandanda böbrek taşım için gün almaya calışıyorum belim ağrıyor hala yaşam enerjim sıfır bugun antalyada havada kapalıydı yağdı durdu evde iş bile yapmadım zaten herifte bütün gün evdeydi akşam işe yolladım sabahtan beri yatıyorum iki dolanıyorum yine yatıyorum yarın a Allah kerim
tarz değilsinİlk defa gittimustunede uzun hirkam vardi giydimm
![]()
Basardim hic bir is yapmadan gelmeyi![]()
hadi gOzunaydin..Kizlaaaaarrrrrrrr mujdeeeeee sanirim adet oluyorummmm leke geldi buna bu kadar sevinecegimi bilmezdimmmm![]()
Allaha Şükür. Offf öbür türlüsü çok sıkıntı yapar düşünsene adet gelmeyince insan ne kadar gergin oluyo.gözün aydın canım hamile değilsek kırmızıların gelmesi her zaman sevindiricidir çünkü onlar olduğu sürece doğuganlığımız devam ediyor demektir
canim ne büyüklükte kırmızı lekelerin mercimek tanesinden küçükse ya da nokta kadarmi .?Slm kızlar
Sevinç cnm ne oldu ayağına geçmiş olsun
Bu arada bişi sormak istiyorum size
Benim göbeğimde kırmızılı lekeler çıkıyo biraz vardı 1 aydır şimdi çoğalıyor kaşıntı yok hiç bi etki yok yani ama karnim da çoğalıyor üzeri puturlu bişey çözemedim varmı bir fikriniz
canım ben ameliyat olmayacağım ki ses dalgasıyla kıracaklar daha öncede bu şekilde kırdırıp taş düşürmüştüm ben 3 kere falan dr a sordum bikaç tane takiplede oluyor ama kan sulandırıcı kullanırsam sıkıntı olurmuş o yüzden gebe kalmadan önce halledersen risk almamış olursun denildi dr a gidicem 45 güne kadar bekliycem iki sefer gittim dr ilaç yazdı 40 günde geldi evde var zaten kullanılmamış bekliyorum bu kürtajdan sonraki 2. adetim olacak ee zaten hsg de cekildim gecikmeyi ona bağlıyorum inşallah gelirde rahatlarımadet söktürücü verseydi doktorunzaten stres üzüntü daha da geciktiriyi biliyosun. Sen eminmisin böbrek taşın için ameliyat şart olduğunu. BAşka doktorlarada sorsaydin.
tarz değilsin
bravo. Bu sefer yaptıysan artık yapabilirsin sen bunu
hadi gOzunaydin..şişler gitsin gelsin Mira bebek
Allaha Şükür. Offf öbür türlüsü çok sıkıntı yapar düşünsene adet gelmeyince insan ne kadar gergin oluyo.![]()
Anladım canim benim.canım ben ameliyat olmayacağım ki ses dalgasıyla kıracaklar daha öncede bu şekilde kırdırıp taş düşürmüştüm ben 3 kere falan dr a sordum bikaç tane takiplede oluyor ama kan sulandırıcı kullanırsam sıkıntı olurmuş o yüzden gebe kalmadan önce halledersen risk almamış olursun denildi dr a gidicem 45 güne kadar bekliycem iki sefer gittim dr ilaç yazdı 40 günde geldi evde var zaten kullanılmamış bekliyorum bu kürtajdan sonraki 2. adetim olacak ee zaten hsg de cekildim gecikmeyi ona bağlıyorum inşallah gelirde rahatlarım
sanmam eroştu oYokkizzzz. Sessa ydi o
Yokkizzzzz dizim agriyiiii![]()
aynen yaa çok kafaydı sessa uçuk bişidiay ben SESSA ya bayılıyordumm..
iyi işte oturursun köşede onlarda sana hizmet etsin..