- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
BAŞAK daha gelmedi mi kız süpürgen,ay böyle yazınca birden sana cadı diyesim geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAŞAK daha gelmedi mi kız süpürgen,ay böyle yazınca birden sana cadı diyesim geldi![]()
valla 5 yaşına göre bebekken yaptırmak daha kolay hiç bişeden haberi olmuyorYoooo abisi 5 yasindaydi gayet rahatti
hayirlisi cnm
Ohhhhh kazan gevregi de varmi![]()
Gelin hamile kizi yanina oturttu kimildatmadi çerez seçti yedirdi meyve yedirdi diğer torunları ilgilendiler gorumceleri etrafta pervane![]()
bişey sorucamBazen geçmişe gitmeyin diyorum içim nefretle doluyor yüzüne bakilacagi yok
Elimde değil kafa gidiyor bazen
canım pilav istemiyor
tüfekhaneye gittim dönüşüm biraz uzun sürdü![]()
aaaaaaa sözümün eriyimdirBide herifi beğenmez![]()
bilmiyom deroş sancı çekmesi çok zor beeeyok kız ilkini normal yapmışsın kestirme kendini boşu boşuna![]()
merci bokuTaytla gittim ordayim
Hayirli olsun![]()
çok güzelmiş başakçım güle,güle iyi günlerde kullan..
bu arada edoşuda gördüm kuzummm zayıflamış amaaseninde toton ve bacağın gözükmüş aynadan yamulup çekmişsin
gerçekten o kadar sessizmi![]()
Hayırlı olsun Güle güle kullan
sağolun kızlardaha iyileri siizn olsungüle güle kullan canım
topik için hayırlı bi haftaKizlaaaaarrrrrrrr mujdeeeeee sanirim adet oluyorummmm leke geldi buna bu kadar sevinecegimi bilmezdimmmm![]()
yuhh hiç sormadı lar mı yaaBenim oturmama alisik değiller ya şok oldular kayinbabam bir ara dediki annen nerde napiyorsanki bilmiyi mutfakta oldugunu yani sen burada ne oturuyon demeye getiriyor
hic sormadilar bile ayagin Nasil oldu hicc ben miraca mama yaparken kaynanam demiski isterse sevinç burada dursun ayagi boyle çocukla ilgileniriz
bir hafta olacak nerdeyse
esimde gerek yok büyük oglanin okulu var demiş
![]()
hoşgeldin cnm benm fikrim yok maalesefSlm kızlar
Sevinç cnm ne oldu ayağına geçmiş olsun
Bu arada bişi sormak istiyorum size
Benim göbeğimde kırmızılı lekeler çıkıyo biraz vardı 1 aydır şimdi çoğalıyor kaşıntı yok hiç bi etki yok yani ama karnim da çoğalıyor üzeri puturlu bişey çözemedim varmı bir fikriniz
geçmişte yapılan haksızlıklara zamanjnda ses cikarmassiniz hep içinizde kalır. Yara olur. Hiç bi zaman iyileşmez malesef. Ben o yönde çok rahatım hiçbi zaman ezdirmedim kendimi. 10 yıldır evliyim herzaman cevaplarıni saygı çerçevesinde vermisimdir. Şimdi son 1 yıldır çok bişey söylemiyorum. Ufak tefek şeyler tabiki yine oluyor. Ama eski derin değilim artık. Cevap verme ihtiyacı duymuyorum neden böyle oldu bilmiyorum. Ama şuanda diyorumki keşke eskiden de cevaplarını vermeseymisim. Kizkardesim diyoki o zaman çok ezerlerdi seni diyo. Benim herzaman tek sorunum eşimin aradaki dengeyi kuramamasiydi.bişey sorucam
geçmişe gittiğinde unutamadığın şeyler var
haksızlıklar kötülükler, kendi kendine sinir oluyosun
lakin yüzlerine karşı dört dönüyosun
evine geldiklerinde kednini paralıyosun
madem böyle davranıyosunda neden hayla geçmişe takılıyosun
sen geçmişi boşverip onlarla güzel geçinmeye adapte olmuşsun
ha madem geçmişi hala kurcalayacaksın ve yaptıklarını hatırına getireceksin
o zaman kendince onna göre davranıcaksın
en azından kendni rahatlatırsın,
ve ya diyorsanki ben geçmişte çok haksızlıklar gördümm lakin unutmam da saygısızlıkta etmem
bilemicem![]()
deluuubilmiyom deroş sancı çekmesi çok zor beee
en çok ondan korkuyorum
zamanım gelince gitcem doktora
kesin beni doktor çıkarın bebeği dicem![]()
bir yaşından sonra çok az kilo alıyorlar malesef alış şuanda 10.700 gram yanii çocuk eskisi gibi kilo alamıyor. Birde hareketli. Yürümüyor ama emekleyerek her yere gidiyorsağolun kızlardaha iyileri siizn olsun
Allah olmayanlarada versin
size totişimi gösterdim lakin bi tek beydoş farketmiş heralde
Edoşuda çekecektim ama sıkıldı gitti artık
pek belli olmamış o yüzden
boyu uzuyor ama kilosu aynı kalınca böyle oldu cnm ya
ses kısmını açıklıcam aşkım![]()
Sevinç olsa hemen bilirdi atlardi bu soruya beklide atlamisdirhoşgeldin cnm benm fikrim yok maalesef
aynenSevinç olsa hemen bilirdi atlardi bu soruya beklide atlamisdirherseyi bilirHerseye hakim
![]()
Allahalahgeçmişte yapılan haksızlıklara zamanjnda ses cikarmassiniz hep içinizde kalır. Yara olur. Hiç bi zaman iyileşmez malesef. Ben o yönde çok rahatım hiçbi zaman ezdirmedim kendimi. 10 yıldır evliyim herzaman cevaplarıni saygı çerçevesinde vermisimdir. Şimdi son 1 yıldır çok bişey söylemiyorum. Ufak tefek şeyler tabiki yine oluyor. Ama eski derin değilim artık. Cevap verme ihtiyacı duymuyorum neden böyle oldu bilmiyorum. Ama şuanda diyorumki keşke eskiden de cevaplarını vermeseymisim. Kizkardesim diyoki o zaman çok ezerlerdi seni diyo. Benim herzaman tek sorunum eşimin aradaki dengeyi kuramamasiydi.
deluuusen bi sezaryen olda aklın başına gelsin
Sezeryanin tek iyi yönü aşağısı bozilmiyiii
bir yaşından sonra çok az kilo alıyorlar malesef alış şuanda 10.700 gram yanii çocuk eskisi gibi kilo alamıyor. Birde hareketli. Yürümüyor ama emekleyerek her yere gidiyor![]()