Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vah vah okulda çokmu yorulmuş bizde çalışıyoz ama eve gelip çeşit çeşit yemek yapıp üstüne bide misafir ağırlıyoz bizmi salağız milletmi akıllı anlamadım

kayınbaban daha iyi sanırım

ne işi varmış mutfakta o kadar siz gittikten sonra yapsaydı işlerini yada bence utanmıştır sana geçmiş olsuna gelmediği için
Kizlarina asla kiyamazlar daha is yaptigini kimse görmedi:63:
hem sormuyo hem burda dursun diyo kendince düşüncelilik yapıyo yada sen orda kalki yaptıracağı işler vardır günahını almayalım yinede

bende benimkiler beni sormayınca sinir olurdum demek hepsinin mayası aynı
Hepsi ayni cnm oğluna yaranmislik tasliyo akli zira:63:
Slm kızlar
Sevinç cnm ne oldu ayağına geçmiş olsun

Bu arada bişi sormak istiyorum size
Benim göbeğimde kırmızılı lekeler çıkıyo biraz vardı 1 aydır şimdi çoğalıyor kaşıntı yok hiç bi etki yok yani ama karnim da çoğalıyor üzeri puturlu bişey çözemedim varmı bir fikriniz
O stresten uzuntudende olur anlamda olmuştu:110:
sanmam eroştu o:KK14:

Evime gelene saygisizlik edemem biz boyle gördük düşmanda gelse dörtddörtlük agirlariz.
Ben kendimi ezdirmedimki vaktinde çok kavgalarimiz tartismalarimiz oldu ama ozaman evinde baskalari yüzünden huzur kalmiyor. Ustelik kayinbabamla aramizda ufacik birşey geçmedi adam ev aldik taksitinin yarisini ödüyor çocuklarına çok düşkündür.
bişey sorucam
geçmişe gittiğinde unutamadığın şeyler var
haksızlıklar kötülükler, kendi kendine sinir oluyosun
lakin yüzlerine karşı dört dönüyosun
evine geldiklerinde kednini paralıyosun
madem böyle davranıyosunda neden hayla geçmişe takılıyosun

sen geçmişi boşverip onlarla güzel geçinmeye adapte olmuşsun

ha madem geçmişi hala kurcalayacaksın ve yaptıklarını hatırına getireceksin
o zaman kendince onna göre davranıcaksın
en azından kendni rahatlatırsın,
ve ya diyorsanki ben geçmişte çok haksızlıklar gördümm lakin unutmam da saygısızlıkta etmem
bilemicem:KK14:

Basak bu arada Esim aileme karsi çok iyidir onlari çok sayar yere göğe koymaz her zaman arar gelsinler kalsinlar ister evimize gelseler ne yapacagini şaşar o yüzden hatri büyük bana yaptiklarini saymiyorum bile bu hayattaki en büyükddestekçim arkadasim anam babam askim.. Anasinin dengesizliği yüzünden hayati zindan etmiyom vaktinde çok yaptim altta kalmadim olan aile hayatimda huzurum kalmamisti:110: üstelik Esim kimin ne mal olduğunu biliyor bu bile iyi birşey ben yillardir degistiremedim sende uğraşma ye iç keyfine bak dedi:21::21:

Sayin Deroş hnm aksam gayette tarzdim:110:
Öyle ev tayti sunmuş hirka degildi ustun basim
Gayet kaliteli hoş kiyafetlerdi:110:
Catlasinlar diye eşimin yurt disindan getirttiği saatimide taktim botum cantam hep markaydi:110: sacimi basimi topladim hafif birde makyaj yaptim :63:
Borulcenin saatime dibi düştü hemen aynisindan istedi esimede erkek versiyonunu almistik konuda abisi kapti parasini veririm sen tekrar getirt dedi. Ama eşime dedim benim saatten bacina getirt bunu basinda paralarim:110: yokk getirtmem dedi:63:

Basak bu arada Esim aileme karsi çok iyidir onlari çok sayar yere göğe koymaz her zaman arar gelsinler kalsinlar ister evimize gelseler ne yapacagini şaşar o yüzden hatri büyük bana yaptiklarini saymiyorum bile bu hayattaki en büyükddestekçim arkadasim anam babam askim.. Anasinin dengesizliği yüzünden hayati zindan etmiyom vaktinde çok yaptim altta kalmadim olan aile hayatimda huzurum kalmamisti:110: üstelik Esim kimin ne mal olduğunu biliyor bu bile iyi birşey ben yillardir degistiremedim sende uğraşma ye iç keyfine bak dedi:D:D

benim eşimde aileme karşı çok iyidir o kadar iftiralarla arasını açtılar ama tek bir saygısız hareket tek bir saygısız cümle görmedim duymadım eşimden aileme karşı sadece bi müddet gidip gelmedi ama şimdi oda düzeldi gidiyorda arıyorda soruyorda o kötü günler geçmişte kaldı dedim ya eşimde anladı anasıgili bu yüzden içim rahat

benim eşimde aileme karşı çok iyidir o kadar iftiralarla arasını açtılar ama tek bir saygısız hareket tek bir saygısız cümle görmedim duymadım eşimden aileme karşı sadece bi müddet gidip gelmedi ama şimdi oda düzeldi gidiyorda arıyorda soruyorda o kötü günler geçmişte kaldı dedim ya eşimde anladı anasıgili bu yüzden içim rahat
Önemli olan o sen ne kadar anlatsanda ailesine toz kondurmayanlar var:63:
günaydın herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
Gunaydin cnm:29:

Miroya bildircin yumurtali kahvaltisini yaptirdim şimdide brokolili sebze corbasinj koyup kendime kahvalti hazirlucam:21:

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı mutlu günler olsun inşallah...

Kız beydos bugunde test yapma haaa:110:bekle accuk benim gibi bütün paran testlere gidecek...

:D ewet birde sisim inecek insallah

O öğretmen ya yeni okuldan gelmiş kiyamazlar ama benim ayagim kimsenin umrunda deel:63:

Sıkıciydi gorev gibi yaptik geldik:110:
Laf sokamadim kaynos mutfaktan gelemediki:63:
tüh kötü olmuş amacına ulaşamadan gelmişsiniz:110:
Benim oturmama alisik değiller ya şok oldular kayinbabam bir ara dediki annen nerde napiyor :110: sanki bilmiyi mutfakta oldugunu yani sen burada ne oturuyon demeye getiriyor:110: hic sormadilar bile ayagin Nasil oldu hicc ben miraca mama yaparken kaynanam demiski isterse sevinç burada dursun ayagi boyle çocukla ilgileniriz:110: bir hafta olacak nerdeyse:110: esimde gerek yok büyük oglanin okulu var demiş:110:
zaten gelin oturunca hepsine bişey olur...biraz daha bekleseymiş kaynanan dizliğin çıkınca,söyleseydi bu teklifi hey gidi...
Slm kızlar
Sevinç cnm ne oldu ayağına geçmiş olsun

Bu arada bişi sormak istiyorum size
Benim göbeğimde kırmızılı lekeler çıkıyo biraz vardı 1 aydır şimdi çoğalıyor kaşıntı yok hiç bi etki yok yani ama karnim da çoğalıyor üzeri puturlu bişey çözemedim varmı bir fikriniz
geçmiş olsun canım...

aynen yaa çok kafaydı sessa uçuk bişidi
keşke bırakmasaydı sohbeti
neyse kendi bilir:cool:
keşke,bayağıda uzun yazılar yazıyordu paşam gibi..ben çok üşenirim o kadar uzun yazamam:110:
süpürgenin ses mevzusuna parmak atmak istiyorum
öyle reklamlarda gösterdikleri gibi sıfır ses falan değil
sanki çıt bi le çıkmıyorgibi reklam yapıyotlar.
62 desibel sesi var bu da insanın konuşma sesi düzeyinde
yani gayet rahat duyulan bi ses
tabii ki sesli süpürgelere göreok çok iyi kafa şişirici değil
sakin sakin iş yapıyorsunuz
dünyanın en sessizi buymuş
demekkki daha sessizini yapamadılar henüz
zaten bir reklamında doğru çıktığını görmedim ben zaten tamamen sessiz olduğuna pek inanamamıştım..
ama yinedekonuşma sesi düzeyinde olmasıda çok iyi benimki canavar gibi bağırıyor,o çalıştığında dünyayla bütün ses irtibatım kesiliyor:KK53:
Kizlarina asla kiyamazlar daha is yaptigini kimse görmedi:63:

Hepsi ayni cnm oğluna yaranmislik tasliyo akli zira:63:

O stresten uzuntudende olur anlamda olmuştu:110:
he kızları biblo gibi hep bir yerde otursun,birde öğretmen olunca ne oluyor anlamıyorum ..benim bir eltimde var öyle kadın 2 çocuk anası ama daha yemek yapmasını bile bilmiyor..
Sanirim kis bu defa kesin geldi disari sel firtina Allahim evsiz barksizlara yardim etsin amin
aminnnn...inanmazsınız belki ama ADANA da soğudu:KK57:
günaydın herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
günaydın canım...
Reglim geldiği için çok mutluyum :D:D
Kuş gibi oldum :D
tamamen geldimi..
Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı mutlu günler olsun inşallah...

Kız beydos bugunde test yapma haaa:110:bekle accuk benim gibi bütün paran testlere gidecek...
yok kız yapmam,dün sanki eşimin içine doğmuş gibi test yaptığım,diyorki test aldınmı,bende yoooo almadım niye alayımki daha günüme var dedim..keşke yapsaydın diyor bu hafta bir kez arabada miğdem bulandı diye hemen beni hamile zannediyor...
bende yok aşkım ümitlenme sakın,reflüden bulanmıştır,eğer günüm geçerse test yaparım dedim...

Back
X