- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Saol canimhaklısın canım çok şükür eşimde herşeyin farkında
afiyet olsun yarasın yeğenimede bacımada

Gunaydin taze hamis nasilsinHerkese Günaydın nasılsınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimhaklısın canım çok şükür eşimde herşeyin farkında
afiyet olsun yarasın yeğenimede bacımada
Gunaydin taze hamis nasilsinHerkese Günaydın nasılsınız :)
günaydın canım nasılsın,annende mi kalıyosunHerkese Günaydın nasılsınız :)
inanırım canımBeydoş benim börülcekahve yyapmayi bile bilmezdi istemeye geldiler ben yaptim hey gidi![]()
düzelttim şimdi bakBeydoş alinti yapip yazmamissin![]()
yok teste değil ama tuvalete işedim boşa gittiBugünde isedinmi elinden gelse sürekli isersin dimi![]()
Tamamen geldi benim kirmizilardüzelttim şimdi bak![]()
iyi,iyi sewindim..Tamamen geldi benim kirmizilar
Aspirinde yuttum![]()
hava bozuk hiç iş yapasım gelmiyor yaa çok soğuk,zobamızda yokkk![]()
he varda herife dedim o kadar haftasonu kuralım diye yok hava iyi haftaya kurarız dedi,dün akşamda gelmiş hadi kalk kuralım dedi ben de hiç kusurabakma haftasonu kurarsın dedim..ama bakarsın akşama yine aynı teklifle gelir...Aynennn zoban varda kurmamissin![]()
günaydın canım nasılsın,annende mi kalıyosun![]()
sağol kuzum iyiyim,iyi yapmışsın hem anacığın iyi bakar sana yorulmazsın...İyiyim sen nasılsın evet canım aile hekimi burda iğne olmak için geldim dün :)
he varda herife dedim o kadar haftasonu kuralım diye yok hava iyi haftaya kurarız dedi,dün akşamda gelmiş hadi kalk kuralım dedi ben de hiç kusurabakma haftasonu kurarsın dedim..ama bakarsın akşama yine aynı teklifle gelir...
ewet yeri kolay,odunda var belli olmaz kurarız belki..talaşta yakıyoruz ama ben pisliğini hiç sewmiyorum ama herif illaki getirecem ben basarım talaşı diyor sende gündüzleri odun yakarsın dedi bende iyi dedim napimYeri kolaydaysa kurun bari dahada soguyacakmis odun kömür varmi
Sen talas yakiyordun dimi
ewet yeri kolay,odunda var belli olmaz kurarız belki..talaşta yakıyoruz ama ben pisliğini hiç sewmiyorum ama herif illaki getirecem ben basarım talaşı diyor sende gündüzleri odun yakarsın dedi bende iyi dedim napim![]()