Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hatunlar 5.5 tan 10a kadar hastanedeydik
Ege dün öksürüyordu hafif
gece çok kotu oldu, sesi falan tuhaflaştı, endişelendik krup diye Bi hastalıkmış
buhar verdiler müşahedede kaldık
sonrada tekrar muayene olduk
iğnelerimiz ilaçlarımız oldu
zaten gece 3.30ta yatmıştım
uykusuzluktan ölüyorum
Ege uyursa biraz uyuycam, ne kadar dikkat edersen et çocuk Bi şekilde hasta oluyo.
geçmişe meçmişe bakamadım
akşama bakarım inşallah
hadi öpüldünüz

Zabahin 7:30 kalktik evi supurdum sildim yeni halilari sildim ve fircaladim birde supurdum biktim tüyünden valla:mad:
İsim anca bitti oyle iki oda deeel bizim ev :110: anca bitiyi:110: 5 oda 2 banyo iki wc :63: ancak bitirebildim:63:
Mirroyu yikadim doyurdum uyuttum simdi kendime kahvalti hazirlicam:KK72::KK72:
obur dizinide kaydırmaya yeminlisin zaar

Ayyyyyy çok geçmiş olsun bir çocuğa bakamadin:110: sobayi kurma vakti geldi bence :110: susunden geri kalmiyon cicuku hasta ettin. Egecigime acil şifalar diliyorum
hatunlar 5.5 tan 10a kadar hastanedeydik
Ege dün öksürüyordu hafif
gece çok kotu oldu, sesi falan tuhaflaştı, endişelendik krup diye Bi hastalıkmış
buhar verdiler müşahedede kaldık
sonrada tekrar muayene olduk
iğnelerimiz ilaçlarımız oldu
zaten gece 3.30ta yatmıştım
uykusuzluktan ölüyorum
Ege uyursa biraz uyuycam, ne kadar dikkat edersen et çocuk Bi şekilde hasta oluyo.
geçmişe meçmişe bakamadım
akşama bakarım inşallah
hadi öpüldünüz

obur dizinide kaydırmaya yeminlisin zaar

Heee and ictim:110:

[QUOdüzeltmiş ss, post: 38008156, member: 309493"]Sakin bedelide yeni dizimi

hayırlı olsun Bi o eksikti[/QUOTE]
Tlf duzeltmis akli sira :110: akilli tlf ya :63:
Aşkin bedeli :63: deroslastin Eyice:110:

evet canım klasik müzik severim özellikle kitap okurken insanın ruhunu dinlendiriyor

sahi adanaya kar yağmıyor dimi

amin inşallah canım

lekelenmenin olmaması iyi canım bol bol dinlen ama çok yatma arada gez dolaş ama ani hareketler yapma inşallah Rabbim Ol demiştir ve bebeğin gelmiştir sonucu bizede yaz merak ederiz

evet canım klasik müzik severim özellikle kitap okurken insanın ruhunu dinlendiriyor

amin inşallah canım

lekelenmenin olmaması iyi canım bol bol dinlen ama çok yatma arada gez dolaş ama ani hareketler yapma inşallah Rabbim Ol demiştir ve bebeğin gelmiştir sonucu bizede yaz merak ederiz
Tşk ederim cnm cvp verdibin için tabikide,bildilcem sonuçu dikkat etmeye çalişyorm yavaş hareketlerlede geziyorum işte öyl

amin inşallah canım

amin cnm tşk ederim cvpladıgın için sorumu dikkat ediyorum yavaş hareket ediyorum inşallah meleklerim tutunmuştur rabbim bagışlamıştır meleklerimi bize hayırlısıyla rabbim evlat isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin anmiinn.

Tşk ederim cnm cvp verdibin için tabikide,bildilcem sonuçu dikkat etmeye çalişyorm yavaş hareketlerlede geziyorum işte öyl

amin cnm tşk ederim cvpladıgın için sorumu dikkat ediyorum yavaş hareket ediyorum inşallah meleklerim tutunmuştur rabbim bagışlamıştır meleklerimi bize hayırlısıyla rabbim evlat isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin anmiinn.
tabi sonuçda bildirecegim...hayırlısıyla

Back
X