- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
süperAyirdiydim cok guzel olduydu
dahada birseye karismam sizde sormazsiniz olur biter
alakasi yok onu sen yaparsin genelde
bizde sasirduk super luks evimizde bir bu dandik cikinca
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperAyirdiydim cok guzel olduydu
dahada birseye karismam sizde sormazsiniz olur biter
alakasi yok onu sen yaparsin genelde
bizde sasirduk super luks evimizde bir bu dandik cikinca
![]()
o biraz zor be yavrukuşpirinci biraz robottan geçirince kırılıyor....annem yapardı...
inşaallah bu hayyallerin bir gün gerçek olacak saracım inşaallah
bravooooooooo buldun tebriklerrrbenim ZOBAMA yazdığım şiirimide bulsan ne iyi olurdu
ellerine sağlıkkkkk
ultra lüks evinize bu dandik lavabo heç yakışmadı heç
BAFS bu kadar sıkma canını kürtaj sonrası hsg çekildin ondanda biraz farkeder ..adet mutlaka olacaksın sabret ..benimde kürtajlardan sonra böyle olmuştu..
kocan da mı gitmiyor Canim?ben bir aydan fazladır gitmiyom onlarda gelmiyo aramıyolarda bende aramıyom![]()
inşallahSlm arkadaşlar bana destek olurmusunuz tüpbebek yapıldı sonuç 30 kasım pazar belli olacak heycanlıyım ama bi agrım falan yol lekelenme falanyok arada bi sızı şekli'nde ağrılarım oluyor
didi miMenüde vereyimde kahvaltimi yapayim
Abim gelecek barbunya ya bayilir
Barbunya
Pirinç pilavi
Salata ve humus yapacam
Yoğurt tursu ve didi
Üstüne ekler
Cayin yanina çerez
Meyve![]()
çok onemli diye mecbur bırakıyolar gebeleriDeroş prof canan karatay kesinlikle seker yüklemesi yaptirmayin diyo gebelikte aniden seker yüklemesi bebeğe ve anneye çok zararliymis ben bir daha yaptirmamAC netten dinle roportajini
tomestos bayağıdır var beTomestoz cikali kaç gün olduİsrail mali o
sen aclik tokluk baktir yeter gevende sordum kaç haftalık oldun ses etmedin
mesela eve ait bi eşyaya zarar verdinizEski ev zor yaaa beydos. Benim şuanki ev 10 yıl önce çok güzeldi. Camları çift cam değildi ama onun dışında herseyi çok guzeldi. 2 yıl öncede camlarını yaptı ev sahibi. Ev fırın gibi oluyo kaloriferi yakinca. Ama içimden eve hiç bi eşya almak gelmiyor. Bizim eşyalarimiz bile değil çoğu. Evler eşyali kiraya veriliyor yaa. Inşallah kendi evim olduğunda tertemiz esyalarimi alır otururum. Ultra lokus olmasada lokus olsun bana ait olsun yeter
sağolasınAyyyyyy çok geçmiş olsun bir çocuğa bakamadinsobayi kurma vakti geldi bence
susunden geri kalmiyon cicuku hasta ettin. Egecigime acil şifalar diliyorum
Heee and ictim![]()
sen onları okuyana kadar bi 15 sayfa daha eklenir
Aramizda kalsin![]()
ben bir aydan fazladır gitmiyom onlarda gelmiyo aramıyolarda bende aramıyom![]()
sağolasın
bu hastalık virüsle ilgiliymiş üşütmekten falan değil
zaten evden dışarı çıkmıyruzki
süsümden geri kalamam hergün bu tarz benim yapıyom evde![]()
SAĞOLcnm gribal bi hastalıkmış
çok geçmiş olsun canim
hay Allah neden kaynaklaniyomus
![]()
aynen bu tlflar ben çok akıllıyıym düzeltmem lazım derken batırıyolarewet hemde çok zor,bizim ev sahibi maalesef hiç bir şeyi yaptırmıyor..pinti herif
inşaallah canım sende bir ev alırsın,tüm evsizlerde...
pazara gittim,test yapmam artık ancak günüm geçerse yaparım..pazardan sonrada anneme gittim..
çok geçmiş olsun egeye canım benim ALLAH şifalar versin...
ben yazacaktım ki sen yazmışsın
demekki çok akıllı deel bu tilifonlar
![]()