Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben sana dedimdi nasılsa kurulacak bu soba 1 hafta erken 1 hafta geç ne farkeder
sakalımız yokki diyecem oda var:KK48:

bende basardım bütün gün giderdi ama ben aralara kömür koyuyordum ozaman uzun gidiyor

koltuk iskeletini bende bilirim çünkü inegölde mobilya imalatı ve teşhir salonlaru çoktur
he doğru söylemiştin ama kurduk neyseki,sakalın çokmu kız:KK14:
eşim sık,sık gider iş için inegöle..orayada mal gönderiyolar....
o biraz zor be yavrukuş
tzamanını hatırlıyorsan aramaya değer
maalesef hiç hatırlamıyorum...
Kaynosgile gidiyok:110::110::110:
amma gidiyon:110:
ne güzel reklam yapmışlar eskiden takip böyle edilirdi falan diye çok hoşuma gitti şimdi dürtme olayı çıkınca aklıma geldi

bide tarkan gibi çişini tutamıyonmu:KK48: ilk çıktığı zamanlarda bi tv programındaydı galiba canlı yayında reklamı beklemeden çişe gidiyorum demişti:KK48:

bizimkide 1 artı 1 çabucak bitiyo iş:110:
ewet nazom bende o reklamı çok sewiyorum keşke herşey yine eskisi kadar masum ve güzel olsaydı...
Günaydın kızlar
günaydın canım,son 2 günün kaldı inşaallah güzel haberler alırsın..
Gunaydinnnnnnnn hayirli sabahlar hayirli cumalaaarrrr :D
günaydınnnn sanada hayırlı cumalar...

Beydoş bat yarin dimi test yaptinmi:110:
ewet yarın test almadım ama,yine bişeyler beni dürtüyor..birde sanki adet olacakmışım gibi geliyor ,sonrada acabamı diyorum..bilmiyorum svinç alsammı yoksa beklesemmi...eşimde niyeyse bu ay çok ümitli..
Saol ne isin var:110:
evi süpürecem,silecem vs.vs... sonrada anneme gidip lahana saracam:110:

ewet yarın test almadım ama,yine bişeyler beni dürtüyor..birde sanki adet olacakmışım gibi geliyor ,sonrada acabamı diyorum..bilmiyorum svinç alsammı yoksa beklesemmi...eşimde niyeyse bu ay çok ümitli..

evi süpürecem,silecem vs.vs... sonrada anneme gidip lahana saracam:110:
Bekle bence amma lahana yisiniz:110:
adetin dewam ediyormu:110:
Azaldu bugun:110:

Back
X