Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yimeğim vardı pırasa tavuk pilav ama bizimkilerin canı bişiy çekmiş eve söleyip onu yidik benim mis gibi yimeklerim dururken :110:cay içtik meyve yidik uyku çökti 1 buçuk saat kestirmişim şimdi kalktım:63:size bakim dedim En Büyük KKşimdide salep içiyom :KK36:51 kiloyu gördüm bugün tartıda cok koca boğazlı oldum bu aralar ağzım hiç boş durmiyi:KK48::KK48::KK48:

O kadar bağırtıyı çektikten sonra birden nasıl moralim düzelsin.
ama bende bağırıp çağırsam bişiler fırlatsam
bende rahatlarım geçer gider.
ama benm adam bunu Bi türlü anlamıyo
uzatan surat asan ben oluyorum.

sonrada boşancam senden vb konuşmalar geliyo ardından
öyle bıktımki
canım sıkma canını Allah ferahlık versin karı koca arasına şeytan bile girmezmiş neden demişler şeytan demiş barışıp bana dönüveriyolar sonra diye :KK48: için acılsın diye yazdım bunu evliliklerde illaki anlaşmazlıklar oluyor önemli olan tatlıya bağlamak

ay,sorma beydoşcum
bizim ilişkimizde soyle Bi durum var.
Bi sorun yaşıyoruz Bi problem oluyor
benim adam aşırı sinirlidir, eser gürler fırlatır ağzına geleni sayar.
bende susmak zorumda kalırım.
doğal olarak suratımı asarım moralim bozulur.

bu arada eşim sinirini çıkardığı için rahatlamış olur.
ama ben sinirimi çıkaramadığım için bozuk olurum.
aslında bende bağırıp çağırsam konuşsam rahatlıycam ama hep içimde kalır.
eşim olayı bitirir kafasında
bu kez bana "konuyu uzatıyosun, hala suratın asık vs vs diye kızar .
bu yüzden kavgalarımız çok büyür.
durum hep böyle
Hangi ilişki sorunsuzki canim...
Ama tabi seni çok kirmasina izin verme sana da yazık.
Bizimki bi defa fırlattı bişey yıllar önceki bir tartışmada ben daha fazlasini fırlatıp attım tirsti. O gün bugündur sadece konuşarak tartışıyoruz sorunlarımızı... bana bişey firlattigina pişman etmiştim onu.
Onlar kim oluyor ki bize böyle davranıyorlar diye düşünürüm hep. Eşimiz olsada inSan gibi konuşmak var.

Olaylar geçtikden sonra bile biz kadınlarda etkisi uzun süre devam eder.. çok yaralaniriz. Ama her ilişkide var bu tartışmalar anlaşmazlıklar.

Boşanma lafını ikide bir dilin üzerine getirmeniz hoş değil tabi. Bunu esin mi söylüyor yoksa sen mi?

Sevinç kız nasıl surat astın adam yollara düştü yüzünü güldürmek için. Azcık tio ver kadın bizede:110:
Bizimki öyle kolay kolay kanmaz basit triplere:KK14:

kızlar eve geldi güzel bir gün oldu bizim için alışverişte yaptık kendime kot elbise aldım çok güzel tarz bişey gezdik tozduk alışverişti yemekti derken zaman geçti

filmde çok güzeldi bu arada gitmenizi tavsiye ederim iki kız kardeşin aynı adama aşık olmasını konu almışlar duygusal bir film
iyi günlerde giy hayatım cicini.
bol bol gezin sinemalara qidin siz
çocuk olduktan sonra biraz hayal oluyor sinema seansları bebeğin seanslarıyla çakışıyo

başakçım üzüldüm canım mutsuz olmana kafana takma diyecem ama biliyorumki takacaksın bende olsam takarım ama yapacak bişey yok eşin sakinleşince karşına al konuş bağırmadan bide her kavgada boşanma lafını etmeyin evliliğe en büyük yarayı bu kelime verir heleki sizin birde çocuğunuz var onu düşünün canım Allahım içine ferahlık versin ablacım
sağol canım yaa
evet üzülmeden olmuyor maalesef.
eşimle tartışmadan sonra konuşuyorum ama anlamıyor.
sen içini boşaltıp rahatlıyosun benim içimde kalıyo. Ama artık kendi morali yerinde olduğu için ciddiye de almıyor
böyle böyle gidiyor. Bu konumlara gelmeyi hiç kimse istemez demek ki bazen istemeyerek geliniyor.

Herif Zupruz yapti adanaya gidiyikkkk:10:
waaoww
Bi gün kalıp dönersiniz nolcak 2 saatlik yol

Sevinç kız nasıl surat astın adam yollara düştü yüzünü güldürmek için. Azcık tio ver kadın bizede:110:
Bizimki öyle kolay kolay kanmaz basit triplere:KK14:
burda marifet sevincin tribinde değil cnm
adamın huyunda.
yoksa sevinçte vazgeçilemiycek bişi yok

canım sıkma canını Allah ferahlık versin karı koca arasına şeytan bile girmezmiş neden demişler şeytan demiş barışıp bana dönüveriyolar sonra diye :KK48: için acılsın diye yazdım bunu evliliklerde illaki anlaşmazlıklar oluyor önemli olan tatlıya bağlamak
sağol cnm benm aminnn
verdiğin örnek için tşkler
karı koca arasına şeytan girmiyorsa bizim aramızdaki ne bilmiyorum
önemli olan tatlıya bağlamak evet ama
o kadar kırıldıktan sonra tatlıya da bağlasan içinde bişiler kalıyo.
hayırlısını versin Rabbim

Hangi ilişki sorunsuzki canim...
Ama tabi seni çok kirmasina izin verme sana da yazık.
Bizimki bi defa fırlattı bişey yıllar önceki bir tartışmada ben daha fazlasini fırlatıp attım tirsti. O gün bugündur sadece konuşarak tartışıyoruz sorunlarımızı... bana bişey firlattigina pişman etmiştim onu.
Onlar kim oluyor ki bize böyle davranıyorlar diye düşünürüm hep. Eşimiz olsada inSan gibi konuşmak var.

Olaylar geçtikden sonra bile biz kadınlarda etkisi uzun süre devam eder.. çok yaralaniriz. Ama her ilişkide var bu tartışmalar anlaşmazlıklar.

Boşanma lafını ikide bir dilin üzerine getirmeniz hoş değil tabi. Bunu esin mi söylüyor yoksa sen mi?
ay çok hoşsun demek tırstı adam.
ama benmki bana fırlatmaz. Duvara fırlatır. Yani bu şekilde,davranarak sinirini çıkarıyor
ama ben yapamıyorum. Sinirini içine atan hep ben oluyorum.sonrada moralim çabuk düzelmiyor.
boşanmaktan,bahseden hep eşimdir cnm
sinirliyken bütün her şeyi soyleyebilir
çünkü çok sinirli Bi yapısı var.
çok yara alıyoruz bu yüzden.
siniri için doktora gitmesini önerdim dur bakim inşallah gider
Pazar günü döneceğiz cnm :21:
yarın donuyoruz demeye dilin varmadı heralde hahayy

sağol cnm benm aminnn
verdiğin örnek için tşkler
karı koca arasına şeytan girmiyorsa bizim aramızdaki ne bilmiyorum
önemli olan tatlıya bağlamak evet ama
o kadar kırıldıktan sonra tatlıya da bağlasan içinde bişiler kalıyo.
hayırlısını versin Rabbim

ay çok hoşsun demek tırstı adam.
ama benmki bana fırlatmaz. Duvara fırlatır. Yani bu şekilde,davranarak sinirini çıkarıyor
ama ben yapamıyorum. Sinirini içine atan hep ben oluyorum.sonrada moralim çabuk düzelmiyor.
boşanmaktan,bahseden hep eşimdir cnm
sinirliyken bütün her şeyi soyleyebilir
çünkü çok sinirli Bi yapısı var.
çok yara alıyoruz bu yüzden.
siniri için doktora gitmesini önerdim dur bakim inşallah gider
yarın donuyoruz demeye dilin varmadı heralde hahayy
:KK70:Yok kiz bizimkide bana değil duvara atmıştı. 11 yıllık evlilikde ilk ve son yapisiydi. O da uzun zaman oldu. Çok şükür bi daha olmadı. :KK17: Allah korusun hepimizi. :KK54:
Walla konuşmalarla halletmeye çalışıyoruz:KK59: yine 3. Kişilerdi sorun tabiki. Sizdede sanırım öyle...:110:

:KK70:Yok kiz bizimkide bana değil duvara atmıştı. 11 yıllık evlilikde ilk ve son yapisiydi. O da uzun zaman oldu. Çok şükür bi daha olmadı. :KK17: Allah korusun hepimizi. :KK54:
Walla konuşmalarla halletmeye çalışıyoruz:KK59: yine 3. Kişilerdi sorun tabiki. Sizdede sanırım öyle...:110:
çoğunlukla 3. Kişiler zaten cnm, bıktık bu 3. Kişilerden

:KK70::KK70::KK70:Belki vazgecilemiycek bişiyi vardır bizim bilmedigimiz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hahayyyyyt

Back
X