Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim yaaa sinirlenmeni anlıyorum zira ben olsaydım ben kesinlikle tutamazdım kendimi. Ama sen en iyisini yapmışsın. Sessizlik bazen en büyük cezadir. Bunu başarmak büyük bişey.. ben yıllarca yapamadım. Hep cevap verdim. Ailem dediki hiç cevaplarını verme. Konuşma onlar kudururlar. Ben de bir süre uyguladım bunu.çok ise yaramisti. Oysa benim karakterime çok terstti. Ama onlar bana böyle seninkilerin yaptığı gibi laf sokmuyorlardi. Arkamdan konuşuyorlardi. Eltimden duyuyordum ne söylediklerini. O yüzden biraz daha kolaydı benim durumum.kızlar biliyosunuz bir ayı aşkın bir süredir gitmiyodum kayganagile çünkü ben istanbuldan geldiğimden beri arayıp sormadılar sadece yedi kat yabancı günü negatifi aldığım gün geçmiş olsun ne diyeceğimizi bilemiyoruz dediler bu benim zoruma gitmişti neyse eşimin hatırı için bugün gideyim dedim büyüklük bende kalsın dedim hay demez olaydım gitmez olaydım gittik eşimle içeri girdik kaynanamın elini öptüm hoşgeldin demedi sadece eşime hoşgeldin dedi görümcekler yarım ağız hoşgeldin dediler dahada konuşmadılar nasılsın ne yapıyorsun hiç bişey demediler eşimle ve birbirleriyle sohbet ettiler sonra eşim gitti dışarıya arkadaşlarına ben orda kaldım ben konuşmasam konuşmadılar bide kaynanam arada başka akrabalarının gelinlerini övdü durdu benim yaptıklarım gözlerine dizlerine dursun inşallah en çok zoruma gidende yine başkalarını örnek vererek bazıları çocuk istemezmiş çocuk ellerine ayaklarına dolanırmış çocuk doğurmayan kadına kadınmı denir dedi sinirden kudurdum ama tuhaf olan bişey varki cevaplarını veremedim ağzıma kadar geldi geldi geri gitti cümleler korkaklık değil ama ben bişey diyeyimde kavga etsek diye bekliyolardı o fırsatı vermeyeyim dedim ama iyi etmedim akşam eşim geldi yemek yedik bulaşıkları makineye dizmelerine yardım ettim sonra kalktık geldik eşimle konuştuk onlar cahilse ben ne yapayım dedi yanlış yapmışlar haksızlar dedi sen bana bak hiç kimseyi kaale alma dedi kim ne derse desin boşver takma kafana sen benim herşeyimsin benim için önemli olan sensin dedi ama benim sinirden başım ağrıyo cevaplarını verememenin kızgınlığını yaşıyorum ama onları Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
vayy babaan anaan kemüüne9 aralıkta tam 3 yıl oluyor bu topiği açalı
neyse ben gidip yatayım iyi geceler topik ahalisi![]()
eğer bi Ayşe ninem olaydı gözü kapıdaki yazıyı görmezdi heralde.bakalım Ayşe ninem okula gidebilmişmi, okuma yazması varmı, hey gidi garip Ayşe ninem o zamanın şartlarıyla karda kışta ayağına lastik ayakkabıyı bulduğuna şükrederdi.niye canın sıkıldı gittin diyemi..
yooo benim herif değiştirmez hiç karışmaz,ben nasıl istersem öyle olur...
sen çok stres yaptın bence biraz daha bekle olmazsan gidersin...
nereye gittin kızzzz
daha havalı durabilir ama biz TÜRK üz kapıya gelen ayşe nine nerden bilsin welcome nin hoşgeldiniz demek olduğunu hey gidi...güzel olmuş ellerine sağlık ama çok çiçekli...
.ayy tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın.Slm arkadaşlar iyi akşamlar sonuç pozitif çok sükür.... dualarız eksik etmeyin rabbim evlat isteyen herkeze hayırlısla sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnsallahhh olursun sende rahatlarsin bizdeBi evham geliyor kafami kurcaliyor paylasmak istiyorum yorum yazin kizlar ben kurtajdan sonra adet gordum hsg cekildim rahim tupler sıkıntı yok yalisiklik vs yok denildi simdi adet olmadim ya yapisiklik olmaz dimi olsa hsg de cikardi hsgden sonra olmaz dimi adet olsamda rahatlasam oyy oyy
Cnm 2 aralikta 4. Seneye giriyoruz9 aralıkta tam 3 yıl oluyor bu topiği açalı
Canim ya ben yanlis anlamisim kadin bile isteye cocuk istemeyenleri elestirmis gunahina girdim neyse diger konulardada sen iyisini yapmissin hic ugrasma derim
canım iyiki cevap vermemişin boşuna eşinle aran açılırdı
ve eşin en azından senin yanında neyin ne olduğunu biliyor bu bile çok iyi
ALLAH bildiği gibi yapsın
boşver arada kaçamaktan bişey olmaz yarın devam edersin diyete
Canim benim yaaa sinirlenmeni anlıyorum zira ben olsaydım ben kesinlikle tutamazdım kendimi. Ama sen en iyisini yapmışsın. Sessizlik bazen en büyük cezadir. Bunu başarmak büyük bişey.. ben yıllarca yapamadım. Hep cevap verdim. Ailem dediki hiç cevaplarını verme. Konuşma onlar kudururlar. Ben de bir süre uyguladım bunu.çok ise yaramisti. Oysa benim karakterime çok terstti. Ama onlar bana böyle seninkilerin yaptığı gibi laf sokmuyorlardi. Arkamdan konuşuyorlardi. Eltimden duyuyordum ne söylediklerini. O yüzden biraz daha kolaydı benim durumum.
Sen bu durumda en iyisini yapmışsın. Eşinle ilişkin açısından en iyisi. Onların seni yoldan çıkarmalarına izin vermemişsin.
Içini Ferah tut...
Mesafenı koru...
Yeni bir ay yeni bir gun yeni bir hafta umut olsun insallah yeni bir yila girmeden gonlumuzdeki guzelliklere kavusalim![]()
Gunaydinn kizlarr soruma cvp vermemissiniz ya yapisiklik dedikleri nasil oliyi oyle olmamistir dimi bi fikriniz yokmu
Saracım canım sen de ne kadar şanssızmışsın be hayatım.
bu nasıl bir düşmanlıktır bu nasıl Bi kindir.
nerden çattın bu aileye.
bu talihsizliğinden senin gulcemalinin ne kadar eşsiz olduğunu anlıyoruz.
çirkin olsaydın şanslı olurdun çünkü.
Allah dağına göre kar veriyor. Ben senin yerinde olsam bu kadar içime atmazdım cevaplarını verirdim. Sonu ne kadar kotu olursa olsun. İsterse eşimlede tartışıyım
hiç bişey duşunmem çünkü gözüm döner, bu lafları kaldıramam.
hiç olmazsa eşimden ağızlarının payını vermesini isterim.
insan böyle içine attıkça sinir hastası oluyo
emin ol streste gebeliğin olmayışın da çok etkili
yazık değil mi sana hayatına, bu dünyaya Bi dahamı geleceksin
neden bu insanlar yüzünden sinir sistemin bozuluyor, vücut dengen mahfoluyo.
boş ver kafanı takma onlar çatlasın patlasın falan deyip geçemem ben
onlar yapacağını yapıyo sinirleri bozulan sen oluyorsun, ne ala memleket.
Gunaydun mirac hortladi hortlak mirac![]()
9 aralıkta tam 3 yıl oluyor bu topiği açalı
vayy babaan anaan kemüüne
ne çok olmuşşşşşş.
ayrıca bayrak koymanda dikkatimi çekmedi değill.
bu topiğin ilk zamanlarında ne hallerde olduğum geldi gözümün önüne.
ilk önce topik topik dolaşıp bat verdiğim geliyor aklıma.
sonra eroşla kendi topiğimizi kurduk.
eroş demişti ki hem geyik yapalım hem bebek yapalım bizim topiğimiz olsun demişti.
gündüzleri iş yerinden yazardım. Akşamları yatğıma girerdim uzuun uzun sohbet ederdik burda, belinaysu bengisu pınargrkn dolunay falan vardı eskilerden
Beydoşum Ayşe nine örneğin çok hoştu
lakin smileylerim olmadığından ifadelerimi belli edemiyorum.
seni kutluyorum lakin alkışlayamıyorum
pro üyelik yarışması sonuçlanmış ben kazanmamışım tüh çok lazımdı sanki![]()
Gunaydun mirac hortladi hortlak mirac![]()