Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yeni bir ay yeni bir gun yeni bir hafta umut olsun insallah yeni bir yila girmeden gonlumuzdeki guzelliklere kavusalim:D:KK71::KK74::KK75::KK73::KK31:
aminnnñ inşallah

Gunaydinn kizlarr soruma cvp vermemissiniz ya yapisiklik dedikleri nasil oliyi oyle olmamistir dimi bi fikriniz yokmu
yok canim ne yapisikligi
Tahmin etmiyorum. Adet söktürücü verir belki doktora gitsen
Kaç gün oldu

yok canım sen yanlış anlamadın o bile isteye başkalarını örnek vererek bana laf soktu

amin canım Allah bildiği gibi yapsın valla
keşke cevap verebilseydim nazom ama o an bişey oluyo hani insan ağzım bağlandı derlerya cevaplarını veremiyom sonra kendimi yiyorum

bugün devam diyete kilo verecem hem sağlığım için hem bebeğim için

sen en iyisini yapıyomuşsun canım en azından rahatlıyomuşsun laflarını verdikten sonra sana karşı nasıl oluyolardı düzeliyolarmıydı

amin canım Allahım hayatımızdan negatif insanları uzak tutsun

benim bilgim yok canım bu konuda
bana yüzüme hiç bişey demiyolardi. Kafam rahat. Vijdanimda rahat. İçime atmadim hicbiseylerini.
Ama arkamdan söyledikleri kulağıma geliyordu.

Mesela bi tane eltim var ona rahatça istediğini söylüyorlar.. o da ses çıkarmıyor. O yüzden kaynos börülceler hoc çekinmeden rahatça söylüyorlar. O da üzülüyor cevaplarını veremedikleri için. BAna dediki o anda ağzım bağlanıyor sanki bişey soyleyemiyorum diyor. Ama çok üzülüyor. Günlerce içi.içini yiyor.. kocası diyomuski cevaplarını verseydin. Ama kızın içinde yok. Elinde değil. Iyi niyetli çok..ama onun kocası hep arkasında. Hep destek ona.

aminnnñ inşallah

yok canim ne yapisikligi
Tahmin etmiyorum. Adet söktürücü verir belki doktora gitsen
Kaç gün oldu

bana yüzüme hiç bişey demiyolardi. Kafam rahat. Vijdanimda rahat. İçime atmadim hicbiseylerini.
Ama arkamdan söyledikleri kulağıma geliyordu.

Mesela bi tane eltim var ona rahatça istediğini söylüyorlar.. o da ses çıkarmıyor. O yüzden kaynos börülceler hoc çekinmeden rahatça söylüyorlar. O da üzülüyor cevaplarını veremedikleri için. BAna dediki o anda ağzım bağlanıyor sanki bişey soyleyemiyorum diyor. Ama çok üzülüyor. Günlerce içi.içini yiyor.. kocası diyomuski cevaplarını verseydin. Ama kızın içinde yok. Elinde değil. Iyi niyetli çok..ama onun kocası hep arkasında. Hep destek ona.
44 gun oldu canim hsg cekildim ya temiz cikti hsgden bisey olmamistur insallah cektirmeseydim keske

Kurtaj dan sonraki ilk adetimde 44. Gun olmustu o yuzden bekledim ama hala gelen giden yok evde sokturucu var icsemmiki bilemedim dr a hic gidesim yok 47 gunu bekliycem olmazsam gidicem mecbur

Kurtaj dan sonraki ilk adetimde 44. Gun olmustu o yuzden bekledim ama hala gelen giden yok evde sokturucu var icsemmiki bilemedim dr a hic gidesim yok 47 gunu bekliycem olmazsam gidicem mecbur
Kendi kendine içme doktorunun haberi olsun..
47 güne bişey kalmamış
Scanda gözükür bir yapisiklik olsa
Ben olsam doktora giderdim..

Ama bu kadar stresle de olmaman çok normal aslında ...

kafam hiç rahat değil kendimi suçlayıp duruyorum keşke dün kavga etseydim rahatlardım belki ama bu seferde evimde huzur olmayacaktı o kesin beni depresyona soktular ya Allahlarından bulsunlar

kafam hiç rahat değil kendimi suçlayıp duruyorum keşke dün kavga etseydim rahatlardım belki ama bu seferde evimde huzur olmayacaktı o kesin beni depresyona soktular ya Allahlarından bulsunlar
kavga etmek hoş olmasada
biraz olsun cvp verseydin rahatlamış olcaktın emin ol.
bende eşimin ailesiyle bişi yaşadığımda
sonradan günlerce içimden aynı olayı düşünür içimden cvp veririm onlara.
buda beni daha kotu yapar. Keşke yüzlerine verseydim cvbı kendimi yemezdim

Back
X