Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kilo aldım diye sevinen kimdi kızlar aramızda öyle biri vardı.
ben çok çabuk kilo alıyorum
yiyipte kilo alamsyanlara şaşıyorum

yiyipte kilo alamsyanlara şaşıyorum​
Bafsssssssssss

Ben o yollardan coook gectim hep yuttum hep yuttummm bir defa rest cektim yola geldiler ama keske yapmasaydim diyorum boyle seyler hic hos olmuyor bolbol okuyun gercekten agizlari baglaniyor Allah sizi onlara unutturup baska ugraslar veriyoo:21:

geçen benimde yoktu bende başka mesajdaki ifadelerden kopyala yapıştır yapmıştım :KK46::110::anneadayı::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:eek::KK49::KK76::KK14:o_O:KK11::KK11::KK1::KK50::63::KK12::kk77::KK43::KK45::KK15::KK45::KK47::KK48::KK51::KK52::KK16::KK54::KK17::KK55::oops::KK56::KK19::KK57::D:KK58::KK58::KK24::KK62::KK23::KK61::KK22::KK60::p:KK20::stop::KK25::KK64::cool::mad::KK28::KK67::KK68::KK68::KK72::-):KK71::KK31::KK70::KK30::KK69::KK3::KK33::KK73::KK34::KK74::KK35::KK75::KK36::KK5::KK42::cry::):KK4::KK39::confused::KK37::KK6::rolleyes::KK8::KK9:
al sana bütün ifadeler istediğini kopyala
çok zarifsin nazocum

Ben o yollardan coook gectim hep yuttum hep yuttummm bir defa rest cektim yola geldiler ama keske yapmasaydim diyorum boyle seyler hic hos olmuyor bolbol okuyun gercekten agizlari baglaniyor Allah sizi onlara unutturup baska ugraslar veriyoo:21:
inşallah inşallah

evet hiç hoş değil
insan kendini tanıyamıyor

sevoş bu nası Bi alıntı​
Oyle oldu başos anlamadim bu kk cildirdi yine:63:
sana çıldırıyo bitek

Doymadim ama yemiyomm :110: sekersiz cayda bise yapmaz zaaar:110:
ben boşuna mı makarna kızartması yiyom
formda kalıyom.
sen homini gırtlak

çok zarifsin nazocum

inşallah inşallah

evet hiç hoş değil
insan kendini tanıyamıyor

sana çıldırıyo bitek

ben boşuna mı makarna kızartması yiyom
formda kalıyom.
sen homini gırtlak​
Heeeee homini girtlak :63:

Bugün farklı Bi yumuşatıcı denedim.
hep aynısını kullanıyordum meğer yumuşatıcı değiştirmek ne güzel bişimiş.
ayrıca marketten alırken kokladığımz gibi kokmuyorlar, yıkanınca daha güzel kokuyorlar.

yumuşatıcı deyince aklıma beydoş geldi
nerdeki bu hatun

ayıp değila normal bişi
şişko

tosbikkk sewos:rolleyes:
Sara cnm ozaman amaclarina ulasirlardi esinle kotu olan sen olurdun:110:

akıllı karı:cool:
yiyipte kilo alamsyanlara şaşıyorum

bennn :63:
sevoş bu nası Bi alıntı

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben o yollardan coook gectim hep yuttum hep yuttummm bir defa rest cektim yola geldiler ama keske yapmasaydim diyorum boyle seyler hic hos olmuyor bolbol okuyun gercekten agizlari baglaniyor Allah sizi onlara unutturup baska ugraslar veriyoo:D

Bende şimdi diyorum keşke baştan hiç böyle olmasaydı ilişkiler hiç duzelmiyor malesef.. ama bunu da yapmasaydim eltim gibi sinir hastası olurdum herhalde. Kız hap ilaç kullaniyo​

Deros :3: napiyon kizzzzz

Başoş bende degistirdim hep ayni markayi kullaniyordum cok guzel oldu :21:
Hep vernel ve yumos kullanirdim esim bingo alalim turk mali dedi aldim cok begendim:21:

Kizlar dr dedi gebe kalirsan takip yapariz illa kirdirmana gerek yok kirdirsanda dusecek yerde degil dedi dsanirim kirdirmiycam adetimi bi olaydim onume bakardim

Kizlar dr dedi gebe kalirsan takip yapariz illa kirdirmana gerek yok kirdirsanda dusecek yerde degil dedi dsanirim kirdirmiycam adetimi bi olaydim onume bakardim​
bak ben sana dedim:KK51: sakalim yokki sözüm para etsin.
Geçen bi tanidikla konuştum onunda hamisken taş varmış hamileliği öyle gecirdim bişey olmadı dedi. Ara sıra agriyodu ondada ağrı kesici kullandım dedi...

Eee sen de şimdi önüne bak... yolun açık olsun.. gelsin bebisler inşallah:KK76:

kızlar haklısınız bende çok yuttum evlendim evleneli bunlar böyle alışmışlar hep kendileri aranacak sorulacak onlar ne derse o olacak onlar herkesin herşeyine karışabilir ama kimse onlara gülden ağır söz söylemeyecek kendilerini kaf dağında görüyolar ama görseniz okadar cahillerki bi çok şeyi benden öğrendiler benden gördüler ben çalışan biri olduğum halde hafta içi demez gelip kalırlardı ben işten çıkar koştura koştura eve gider sobayı yakar yemeği hazırlardım karşılarında elpence divan dururdum sabah kahvaltılarına kadar hazırlar çayı demler öyle işe giderdim bazen işe geç kalırdım bu yüzden ama ben onların evine gidince bi hoşgeldin demediler hiç yokmuşum gibi davrandılar bunları haketmediğim için zoruma gitti ama eşime ailene soracaksın dedim dertleri neymiş benimle

Back
X