- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
ay kötü yaaa,çorba her zaman iyidir ben o çorbayı kaynoşta içmiştim hiç beğenmedim ,acaba o mu yapamamıştı bilmem..
Cnm sütü az koyarsan ve bol karabiber atmazsan iyi olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kötü yaaa,çorba her zaman iyidir ben o çorbayı kaynoşta içmiştim hiç beğenmedim ,acaba o mu yapamamıştı bilmem..
günaydın güzel hatunlarrrrr![]()
sevoş kaynanı sıkıca sarılıp öpseydin yaaaa![]()
hımmmmmmCnm sütü az koyarsan ve bol karabiber atmazsan iyi olmuyor
sağol şekerimgünaydın canım sende çok güzelsin
ve o çorbayıda kaynanan kötü yapmıştır emin ol
sevoşşşş
abowww bana bulaştırma hee ,benimkide çok ağır olur![]()
e tabii çocuğa da bulaştı..çocuklarınki daha kötü yazık yaa..Miraç inda burnu akiyor çocuğun
sevoş kaynanı sıkıca sarılıp öpseydin yaaaa![]()
e tabii çocuğa da bulaştı..çocuklarınki daha kötü yazık yaa..
güzeller bugünkü menünüz bellimi![]()
doğru,hava değişiminden ve sobanın o kötü tarafından oluyo öyle,burası geceleri buz gibi oluyor ama siz geldiğinizde hafta sonu hava güneşliydi şansınıza..burdada salgın var kaptınız demek..Cnm emzirirken yüzümü çevirdim ama biz hava değişiminden de etkilendik sobanin yaninda Eyice isindim mutfağa cikinca usudum birde sabaha karsi soba sönmüş kalktim usumusum![]()
hadi yaaa ah bu analar ALLAH eksikliklerini vermesin...kimbilir neler getirdinnnCnm annelerden birsuru yemek getirdim onlardan cikaririm birde bol baharatli mercimek çorba yaptimmi tamamdir
İliklerime kadar isindimdi cikincada g.tüme kadar dondumdoğru,hava değişiminden ve sobanın o kötü tarafından oluyo öyle,burası geceleri buz gibi oluyor ama siz geldiğinizde hafta sonu hava güneşliydi şansınıza..burdada salgın var kaptınız demek..
Arabanin bagajini doldurdumhadi yaaa ah bu analar ALLAH eksikliklerini vermesin...kimbilir neler
getirdinnn![]()
abowww hapşurdumkız sevoşşşşşşşşşşş,hapşuruken yüzünü dönn
![]()
Hee çok şüküralıntılar düzeltilmiş bu arada![]()