- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
bizim halimizi anladın zaar biz zobalılar öyleyik işteİliklerime kadar isindimdi cikincada g.tüme kadar dondum
Arabanin bagajini doldurdum![]()

kadının evini boşalttınnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim halimizi anladın zaar biz zobalılar öyleyik işteİliklerime kadar isindimdi cikincada g.tüme kadar dondum
Arabanin bagajini doldurdum![]()
deroşşş nerdesin kadın,iyice formdan düştün,ama ağırlaştın ya ondandır..yuvarlanarakmı geziyon artık![]()
bizim halimizi anladın zaar biz zobalılar öyleyik işte
kadının evini boşalttınnn![]()
ne bilimmm,ultra lüküs evinin ihtişamından unutmuşsundur belki dedimdiAnlamammi dune kadar bizde zobaliydikben boşaltmadim kendi doldurmus
![]()
Bulgur pilo salcasiz olur zatibende etli bezelye ve SALÇASIZ bulgur pilavı yapayım![]()
ne bilimmm,ultra lüküs evinin ihtişamından unutmuşsundur belki dedimdi![]()
tabiki salçasız olur ,okarının herşeyi bir acayipBulgur pilo salcasiz olur zatiggerçi o kari çiğbulgur yiyi
Yokkk nerden geldigimizi unutmak biz![]()
afiyet ,şifa olsunBalli limonlu ihlamur yaptim![]()
Beydoş![]()
aminnnnnnnTopikimizi 3. Dogumgunu 4. Yila giriyoruzbol bebisli saglikli sihhatli seneler olsun
![]()
belki de koymuyordumay kötü yaaa,çorba her zaman iyidir ben o çorbayı kaynoşta içmiştim hiç beğenmedim ,acaba o mu yapamamıştı bilmem..
yüzünü çevirmen neye yararCnm emzirirken yüzümü çevirdim ama biz hava değişiminden de etkilendik sobanin yaninda Eyice isindim mutfağa cikinca usudum birde sabaha karsi soba sönmüş kalktim usumusum![]()
AminnTopikimizi 3. Dogumgunu 4. Yila giriyoruzbol bebisli saglikli sihhatli seneler olsun
![]()
Et suyuna cirba ve mantim var ddunden yanina ne yapsam bilmiyorumbeydagliveantim var dunden ost: 38083995 .!.:güzeller bugünkü menünüz bellimi![]()