Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bel ağrısı miydi seninde ?
bel sirt hepsi vardi

öğlene eve gittim

salçalı naneli arpa şehriye çorbası yaptım
yanına köfte kızarttım
onunda yanına bol yeşillikli salata yaptım
hepsinin yanına ayran yaptım ooooh mis :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

yedik içtik sofrayı kaldır bulaşıkları makineye diz işe gel yoruldum şimdide kendime çay söyledim çay içecem :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

akşam eve gidince kabak yemeği yapacam çorbam ve köftemde var yanınada yoğurt olduda bitti :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

yarından itibaren haftada üç gün aerobiğe başlıyorum yürüyüşe devam ooooh mis :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

akşam izleyeceğim bir film falan yok o yüzden bu akşam ütülerimi bitirecem yarında akşam eve gidince evi süpürür silerim :D

hafta sonu gezmeye gidecem belki sinemayada götürür eşim belli değil daha :D:D:D:D:D:D

Ellerine saglik ohhhhh misssss:21:

öğlene eve gittim

salçalı naneli arpa şehriye çorbası yaptım
yanına köfte kızarttım
onunda yanına bol yeşillikli salata yaptım
hepsinin yanına ayran yaptım ooooh mis :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

yedik içtik sofrayı kaldır bulaşıkları makineye diz işe gel yoruldum şimdide kendime çay söyledim çay içecem :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

akşam eve gidince kabak yemeği yapacam çorbam ve köftemde var yanınada yoğurt olduda bitti :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

yarından itibaren haftada üç gün aerobiğe başlıyorum yürüyüşe devam ooooh mis :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

akşam izleyeceğim bir film falan yok o yüzden bu akşam ütülerimi bitirecem yarında akşam eve gidince evi süpürür silerim :D

hafta sonu gezmeye gidecem belki sinemayada götürür eşim belli değil daha :D:D:D:D:D:D
oo ne güzel yaa
spor yapmak çok iyi geliyor insana
bende gidebilsem biyerlere.

Egenin odası yatak odası ve mutfağın halıları arasında değiş tokuş yaptım, bu değişiklik bile içimi açtı.havada çok güzel bugun fırsattan istifade Oğlanı çimdirdim.
şimdide sallıyorum Bi taraftan kuru pasta ve mandalina tıkınıyorum

Egenin odası yatak odası ve mutfağın halıları arasında değiş tokuş yaptım, bu değişiklik bile içimi açtı.havada çok güzel bugun fırsattan istifade Oğlanı çimdirdim.
şimdide sallıyorum Bi taraftan kuru pasta ve mandalina tıkınıyorum

değişiklik iyidir her zaman

Merak ettim deniycem sarimsakli olusu super ben sarimsakli corbalari cok severim eline saglik
bende internetten almıştım tarifi cnm
eşimde çok sevdi bende.
zaten o çorbaya tadını veren sarımsak ve baharatı

Inanmazsin bimin mor olanina bayildim divan ortulerimi onunla yikamistim halaa kokuyolar 15 gun oldu vernelle yumosla yikadiklarimda kalici ama onun kokusu ustune yatinca falan cok hissediliyor tabi surekli farkli kullanmamdan dolayida okadar net farkediyor olabilirim morunu tavsiye ederim ama genelde divan ortusu kilim yikarken onu katiyorum kiyafetlere vernel yada yumos
senin evinde divanmı var kız
anneannemlerde vardı eskiden
ondanmıki

papatyac yi bende hatırlıyorum çok fazla sohbetimiz olmamıştı ama birileriyle kavga edip gitmiştide kiminle kavga ettiğini bilmiyodum

egunal kolay kolay kimseyle kavga etmez yıllardır tanıyorum onu heleki tüp bebek yapmış aşılama yapmış biriyle asla boş yere tartışmaz çünkü kendiside bu yollardan geçmiş birisi olarak ne kadar zor bir süreç olduğunu bu dönemde hormonların herşeye nasıl aşırı tepki verdiğini bilir tartışmışlarsada muhakkak karşılıklı kırıcı bir durum olmuştur kaldıki insan biriyle tartıştı diye burayı terkedip gitmez bidaha hiç gelmemek üzere egunal bu topiğin müdavimi değil ki buraya geldiğinde ounla karşılaşsın ve rahatsız olsun öyle bile olsa rahatsız olmaması gerekir burası sanal ortam onun yazdıklarına cevap vermez olur biter yani kk ya gelmemek için bir tartışmayı bahane etmek yanlış bence hepimiz zaman zaman uzak kalmak istiyoruz gelmiyoruz ama sonra kürkçü dükkanı misali geri geliyoruz neden çünkü buradaki dostluklarımıza arkadaşlıklarımıza önem veriyoruz gelmesekte aklımız hep burda ve birbirimizi merak ediyoruz

bende bu topikte bir tartışma yaşadım ve haksız olduğumuda düşünmüyorum ama bi müddet gelmedim buraya ama kk ya hep geldim sizlerede arada baktım bazen yazdım bazen sadece okudum unutmadım yani sonra yeniden aranıza döndüm ben biriyle tartıştım artık gelmem deyip çekip gitmek ve hiç habersiz bırakmak bana yanlış geliyor bu benim düşüncem tabi herkesin düşüncesine saygım var yalnız demem o ki papatyac nin gidişinden egunal sorumlu değil o gitmek istediği için gitti bence tartışmada bahane oldu
tabii canım bencede
belki de zaten gitmek istiyordu onu bahane etti.
sadece egunalı görünce aklıma papoş geliyo
gittiğine üzülüyorum.
çünkü onunla sohbet etmek ayrı zevkti,
sağlık olsun biz bize yetiyoruz

bende internetten almıştım tarifi cnm
eşimde çok sevdi bende.
zaten o çorbaya tadını veren sarımsak ve baharatı

senin evinde divanmı var kız
anneannemlerde vardı eskiden
ondanmıki

tabii canım bencede
belki de zaten gitmek istiyordu onu bahane etti.
sadece egunalı görünce aklıma papoş geliyo
gittiğine üzülüyorum.
çünkü onunla sohbet etmek ayrı zevkti,
sağlık olsun biz bize yetiyoruz
Ben divan diyom bildigin koltuk iste:KK48:

Dersin birini bitirdim cok sukur aksamada tarhana corbasi kuru fasulye pilav yaptim sogan salatasi ve ev yogurdu cikaricam yanina :D

Oğlumun yemeğini verdim
kendimde yedim tavuk göğsü vardı
Belim agriyiii
Alis yerinde durmadigi için işim zor..:KK53:

Günaydın güzel insanlar
Melek arkadaşlarım
Siskolar:KK70::KK70::KK70:

Canan Karatay demişki tereyağı yemedigimiz için mi kilo alıyoruz..:KK70:
heeee:110:
Beydos
Annen tabiki kimbilir neler çekmiştir.
Aynı evde yaşamak zordur hele eskilerle daha da zor..
Belki de içine ata ata böyle oldu kadincagiz.
Ama onun en büyük şansı sensin.
Senin gibi hayırlı bir evladı var..
Çok güzel bişey bu.
sağol canım :KK19:ewet yılların birikimi yüznden olan yine anneme oldu..
Belim sirtim ağrıyor
Geçmedi akşamdan beri
Acaba dün biraz iş güç yaptım ondanmi oldu
dikkat et artık deroş kendini çok yorma...
kaç hafta kaldı doğuma ve sen doğum yapınca kim bakacak size:KK51:

Back
X