- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B12 dolmamis dolsa unutmazdin
aşk olsun
tiroit ilacı şeker ilacı b12 kas gevşetici ağrı kesici mide koruyucu derken unutuyom ne var ilaç içmeyi zaten sevmem kimsede sevmez ama ne yapayım
ewet canım bende ıhlamur alsın dicektim..
başla o zaman sarcım ihmal etme..
kız dün akşam hiçbir şeyim yoktu nasıl böyle oldum anlamdım,aslında ben gitmek istiyordum eczaneye bişey soracaktım ama bakarız artık
aman sen dikkat et hasta olma...
kız niye unutuyon gerçi niye öyle soruyorumki B12 eksikliği var ondan unutuyon zaar
mutlaka iç sara ihmal etme ben 2 inci kutuyu bitirdim yükseldimi acep merak ediyorum,doktur bağırsda haklı![]()
he doktor bana bağırsın sizde rahat edin size söyleyende kabahat![]()
B12 dolmamis dolsa unutmazdin![]()
patlıcanlarım zobanın yanında kurudu![]()
meraklıEczaciya ne soracan![]()
sende iç ozamn ilacınıhe doktor bana bağırsın sizde rahat edin size söyleyende kabahat![]()
telefonda konuşuyoruz canım,sinirle söylediklerine pişmanmış..annemlede konuştular ama rahatsız şimdi halam ilgileniyor..Beydoş babaannen eve dondumu![]()
meraklısenin başına ne gelirse şu merakindan gelecek...
Belki eczacının tecrübelerinden yararlanmak isteyecek beydos... belki yumurtlamasini soracak....![]()
sağol datlum..
gözün aydın canım
abowwww ya huyundan ya suyundan sen tam bizim gibi oldun
yok artık yumurtlamayı niye eczacıya soracakmışımmeraklısenin başına ne gelirse şu merakindan gelecek...
Belki eczacının tecrübelerinden yararlanmak isteyecek beydos... belki yumurtlamasini soracak....![]()
meraklısenin başına ne gelirse şu merakindan gelecek...
sende iç ozamn ilacını
telefonda konuşuyoruz canım,sinirle söylediklerine pişmanmış..annemlede konuştular ama rahatsız şimdi halam ilgileniyor..
bende güya yarın görmeye gidecektim hasta oldum..
o mesaca cevap yazmayı unuttum,D vitamini ile ilgili bişeyler soracaktım...Avukat misin senBeydoş a sordumdu belki yardimci olabileceğiniz bir şeydir
![]()
sağol datlum..
abowwww ya huyundan ya suyundan sen tam bizim gibi oldun
yok artık yumurtlamayı niye eczacıya soracakmışım![]()
o mesaca cevap yazmayı unuttum,D vitamini ile ilgili bişeyler soracaktım...
annemle alakalı kuzum...balık ye yumurta ye süt iç yoğurt ye yoğurdun içine yulaf kepeği kat ye![]()