- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
sağol canım..balkondaki yorgan mı
iş yerinde jeneratör var canım
afiyet olsun canım benim
hee balkondaki yorgan başak iyi bilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım..balkondaki yorgan mı
afiyet olsun canım benim
Oglanin odevine Yardim ettim dunden yemeklerim varsevoşşş nereye gittin bebeammm,ne pişiriyon bugünn![]()
ohhhhhkızlar gelin kestaneler pişti oohhhhhhhhh
kalkıp birde çay koyayım![]()
balkondaki yorgan mı
afiyet olsun canım benim
heee,ondanmı öyle yazdındıAbimin küçük kizi miraca margaç diyor![]()
iyi oldu belirttiğinNeyseki bizim burada elektrik kesilmiyor donariz valla kombi elektrikle calistigi için![]()
başak anlatır,ben yorgan haricindekileri unuttumbiri bana şu yorgan meselesini anlatsın uleeeeeeen![]()
abowwww dikkat eteyvahlar olsun yutkunurken boğazım batıyor hasta olmak istemiyorum![]()
sorma yaa Bi türlü rahat yok işte dip dibe olunca.o zaman kurma sen boş ver totonuz donuncada yorganı başınıza çekin yatın aşşağı![]()
heee balkondaki yorgan
hemde ne vicdansızlar onların kullandıkları bizden çıkıyor,çifter çifter klimalar elektrik ocakları daha neler çalıştırıyolar..ben helal etmiyorum..
kız o yorganı ben bile unutmuşumsağol canım..
hee balkondaki yorgan başak iyi bilir![]()
yokkız o manada değil
Tomurcuklu olsun çayla beni hadiikızlar gelin kestaneler pişti oohhhhhhhhh
kalkıp birde çay koyayım![]()
geçmiş olsn cnmSlm kizlar sabah cok kotu uyandim midem daha beter olmustu kahvalti yaptim gecwr gibi oldu geri basladi surekli idrara cikiyorum bugum midemde daha felaket oldu o yuzden ugrayamadim siz nasilsiniz su mesaji yazarken bile midem agzimda burasi cok sogudu usuttum sanirim gece sabaha gecer sanmistim![]()
kız o yorganı ben bile unutmuşum
helal valla.
benimde hatırladığım yorgan meselesi
şöyleydi galiba
yorgan balkonda kalmıştı yağmurda ıslanmıştı.
ondan once biz balkonda yorgandamı çarpışmıştık
neydi kıız kafa göz patlamıştı
Ayy bugün oğlanı uyutmucaktım
akşam erken uyur keyfime bakarım diyodum
az once çizgi film izlerken uyuyakalmış
bende yatırdım edoşu
kendimde Bi battaniye alıp devirdim totoyu
hiç Bi iş yapasımda yok.
Slm kizlar sabah cok kotu uyandim midem daha beter olmustu kahvalti yaptim gecwr gibi oldu geri basladi surekli idrara cikiyorum bugum midemde daha felaket oldu o yuzden ugrayamadim siz nasilsiniz su mesaji yazarken bile midem agzimda burasi cok sogudu usuttum sanirim gece sabaha gecer sanmistim![]()