Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee mesele öyleydi bende şimdi hatırladım,ortalık yerde çarpışmıştınız ALLAH ne verdiyse kafa göz girişmiştiniz hey gidikız o yorganı ben bile unutmuşum
helal valla.
benimde hatırladığım yorgan meselesi
şöyleydi galiba
yorgan balkonda kalmıştı yağmurda ıslanmıştı.
ondan once biz balkonda yorgandamı çarpışmıştık
neydi kıız kafa göz patlamıştı
yokkız o manada değilçok fazla yangın Ömer değildir kendisi.
fatura çok gelcel diye sıcak diyor hep
Slm kizlar sabah cok kotu uyandim midem daha beter olmustu kahvalti yaptim gecwr gibi oldu geri basladi surekli idrara cikiyorum bugum midemde daha felaket oldu o yuzden ugrayamadim siz nasilsiniz su mesaji yazarken bile midem agzimda burasi cok sogudu usuttum sanirim gece sabaha gecer sanmistim![]()
tomurcuklu hemi tamamTomurcuklu olsun çayla beni hadii
heralde yokgeçmiş olsn cnm
buralarda çok soğuk devamlı kar yağıyor
ordada varmı kar
yoktur hetalde
en güzeliiiAyy bugün oğlanı uyutmucaktım
akşam erken uyur keyfime bakarım diyodum
az once çizgi film izlerken uyuyakalmış
bende yatırdım edoşu
kendimde Bi battaniye alıp devirdim totoyu
hiç Bi iş yapasımda yok.
Öncesinde o yorganda carpistin
Sonra balkonda unuttun yağmurda islandi![]()
her en güzel çocuk odur ama ege uyumaktan kaçan çocukOhhhhhh en guzel ccocuk uyuyan cocuktur
aynen o zamanlar öyleydi kafa göz dalıyodukhee mesele öyleydi bende şimdi hatırladım,ortalık yerde çarpışmıştınız ALLAH ne verdiyse kafa göz girişmiştiniz hey gidi
geçmiş olsun
tomurcuklu hemi tamam
heralde yok
nasılsa bafs cevap yazmaz deyi ben yazdım
en güzeliii![]()
başım çok ağrıyr,burnum tıkandı zor nefes alıyorum,hiç halim yokk ALLAH ım hasta olmak istemiyorummmmm
bu kış grip olmadım diye seviniyordum oturdum totomun üstüne...
ay ne güzel darısı banaaa
amin...
ay çok az kalmış derin çok heyecanlııbende şubatın 2 sinde doğmuşum
gogul amca dötünden uydurmuş,aksine en uyumlu burçlardan birisidir,çok sır tutar dost ve aile canlısıdır..sanata yatkındır..ben çok burçlardan anlamam ama saranın dediklerinede katılıyorum,sezgileri hisleri çok kuvvetlidir..zekidirler dahiler hep kovadır
böyleside kötü götümcenin kocasıyla bir sorunu olsa senin başın ağrımıyormu..
birde resim koymamışsın görmedim..
canim heyecanlı ve korku var... çok tirsiyom
sevdim kova burcunu sen ve Saros güzel anlatmissiniz...![]()
ah anam ahhhhhh,oy anamm oyyyyyy,ahhh ,offfffff,biriniz gelinde bir tas çorba yapınnnnn,ahhhhhhhh offffff halimm yokkkk çamaşır serilmek için beni bekliyorrr,gelinde serinnnnn![]()
hıııım kabak salatasıda iyi fikir hem sağlıklı hemde tam diyetlik
gelen misafirleride diyete sokacam ayıp olmaz dimi ama accık sağlıklı beslensinler dimi ama![]()
sanada gelir yapardım kız jetimi hazırlatırdım günü aşçısı olaraktan bi sana bi beydoşa uğrardım sevincin yemekleri vardır ona gitmesemde olur başakda dünden irmik tatlısı yapmıştı onu yesin bafsın patlıcan tavası var yeter![]()
kar yok canım ama felaket fırtına var kac gundur seni beni ucurur yani oyle diyim arkamdan bi esiyo bi adim fazla atiyom biri itiyo gibigeçmiş olsn cnm
buralarda çok soğuk devamlı kar yağıyor
ordada varmı kar
yoktur hetalde
Sagol sevincim aksam yemeginden sonra biraz iyi oldum sandim yine baslafi yiyorum duzelecegine daha beter oluyorÇok geçmiş olsun cnm
yazdım cevap benimde adım çıkmış 9 a inmiyor 8 e neyse sagol canim duzelirim insallahhee mesele öyleydi bende şimdi hatırladım,ortalık yerde çarpışmıştınız ALLAH ne verdiyse kafa göz girişmiştiniz hey gidi
geçmiş olsun
tomurcuklu hemi tamam
heralde yok
nasılsa bafs cevap yazmaz deyi ben yazdım
en güzeliii![]()
her en güzel çocuk odur ama ege uyumaktan kaçan çocuk
gece artıkın 1-2 bakalım kaçta yatar.
aynen o zamanlar öyleydi kafa göz dalıyoduk
şimdi Bi Osmanlı tokadı bulursak ne ala.
he kız eyi dedin bafsingo yazmaz şindi
işte zobanın gücüüüü he halükarda yanar benim zobamm
kız doğalgaz elektriklemi çalışıyor zannetmiyorum adı üstünde doğal gaz elektrikle ne alakası var...
faturan bayağı yüksek ama zobayla uğraşmak istemiyon hemi pisliğide cabası..
ama bence katalitik kullanma ben bir yıl kullandım hiç sevmedim..
haklısın walla pisliği çekilmiyor ama onun gibide hiçbiri ısıtmıyor..
kız ben doğalgazında elektrikle çalıştığını bilmiyordum ,şaşırdım
heee şiddetli bir yağmur olsa hemen elektrik gidiyor,tabi o kadar kaçak kullanan varki belkide hep onların yüzünden kesiliyodur![]()
sorma yaa Bi türlü rahat yok işte dip dibe olunca.
şimdilik idare ediyoruz ama daha soğuk olursa kurarız heralde.
o zaman istanbulun merkezi nazoda değilde bende buluşuruz![]()
aaaa dimi kııız dimi ya doğalgaz sobası en güzeli yaakombili olunca elektrikler keilince çalışmıyor ama benimki doğalgaz zobalı olduğu için eletrikler keilede etkilemiyor
tam ortadayım zaten![]()
bu ne kız yaşlılar gibi konuşuyon
her en güzel çocuk odur ama ege uyumaktan kaçan çocuk
gece artıkın 1-2 bakalım kaçta yatar.
aynen o zamanlar öyleydi kafa göz dalıyoduk
şimdi Bi Osmanlı tokadı bulursak ne ala.
he kız eyi dedin bafsingo yazmaz şindi
he kovaların hepsi iyidir,bende aşırı merhametli ve dygusalım bu huyumuda pek sevmem herşeyide kendime dert ederim,benimde elim açıktırbende misafirim varken grip oldum bi yatıp dinlenemedim ona yanıyorum
eşimde kova burcu ve çok merhametlidir ama birazda eli açıktır tutumlu değildir gerçi erkekle kadın değişiyor burçlarda
tanıdığım kova burcu inanları hep iyidir
çok geçmiş olun biri banada yapsa yemek ne güzel olur soğukta mutfakta fazla duramıyorum karnım ağrıyor diye
benim hiç bişeyim yok ama![]()
genelde cevap yazmıyon amakar yok canım ama felaket fırtına var kac gundur seni beni ucurur yani oyle diyim arkamdan bi esiyo bi adim fazla atiyom biri itiyo gibi
Sagol sevincim aksam yemeginden sonra biraz iyi oldum sandim yine baslafi yiyorum duzelecegine daha beter oluyor
yazdım cevap benimde adım çıkmış 9 a inmiyor 8 e neyse sagol canim duzelirim insallah
ellerine sağlık yaptığınız yemek resimlerine bayılıyorum ben
demekki elektriksiz çalışan doğalgazda varmışkombili olunca elektrikler keilince çalışmıyor ama benimki doğalgaz zobalı olduğu için eletrikler keilede etkilemiyor
tam ortadayım zaten![]()
ellerine sağlık,marifetlisin he bunları yapıp yiyip nasıl zayıf kalıyon sen yaaa
Kızlar elektrikler kesik telden okuyorum şarjı bitmek üzere mesajlarınıza yarın cevap yazarım
Bafs geçmiş olsun
Başak yorgan meselesi çözülmüş
Nazo hoşgeldin
Beydoş migreninmi var
Sevos margaci öp benim için
Ben kaçtım iyi uykular herkese