Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

milli egitimin kursu

hee ben dedim yoksa onlar damlar :63:

Kardesim cok beceriklidir oyle cakma ascilarin onu ovmesine gerek yok :63::63:
becerikliyse senin gibi çakma bile olmayan birinin övmesine de ihtiyacı yoktur:110:
yaptığı her şey çok güzel oluyordur muhtemelen. O zaman kardeşimin ıspanaklı böreği çok güzeldi demene gerek bile yok:110:

:63::63:

seninlemi karıştırdın beni:63:
normal olan benim,hem benim telde viber var ama hiç kullanmıyom..bir kaç kez kocacımla görüşmüştüm..
herif kıskanç napim,bırakmıyor işte:63:

abowww sendemi brütüs,sendemi hasta oluyon yosam:KK51:

uleyn ne olacak bu erkek milleti tarafı:KK62:

iyi demişsin,gerçi iyi dayandınız bunca gün gitmeyerek..
herifin kıskanç olduğunu itiraf ediyomu? Bizim herif bariz kıskanç ama adam kabullenmiyo

o nasıl oluyor derincim :KK64:
canim benim normal patates yemeği içine yarım çay bardağı yeşil mercimek kattimdi. Ben keşfettim. Afiyetle yedim bile :kk77:

Ne kadar koymuş o günkü börek mevzuuu :63: kinlendigine gore :63: kardeşime bile sarladin:110:
becerikliyse senin gibi çakma bile olmayan birinin övmesine de ihtiyacı yoktur:110:
yaptığı her şey çok güzel oluyordur muhtemelen. O zaman kardeşimin ıspanaklı böreği çok güzeldi demene gerek bile yok:110:

Börülce geldi gitti:110:

senimi özlemiş diyecektimki cevabını okudum

herifin kıskanç olduğunu itiraf ediyomu? Bizim herif bariz kıskanç ama adam kabullenmiyo

canim benim normal patates yemeği içine yarım çay bardağı yeşil mercimek kattimdi. Ben keşfettim. Afiyetle yedim bile :kk77:

benim eşimde çok kıskanç ve bunu hep söyler

afiyet olsun canım

Ne kadar koymuş o günkü börek mevzuuu :63: kinlendigine gore :63: kardeşime bile sarladin:110:

sevinç ıspanaklı böreği çok severim ben içine peynir ve kuru soğanda katarım pulbiberde karabiber koymuyorum çünkü mideme dokunuyor şimdi olsaydıda yeseydk sen yapsan senin elinden daha güzel olurdu bende çayları demlerdim oooooh mis kaynananlardan çık gel gelirkende kızlara uğra toplanın gelin ne güzel olur

Ohhhhh misssss ne guzel olurdu:21:
Bu arada ellerine Saglik birsuru is yapmissin
sevinç ıspanaklı böreği çok severim ben içine peynir ve kuru soğanda katarım pulbiberde karabiber koymuyorum çünkü mideme dokunuyor şimdi olsaydıda yeseydk sen yapsan senin elinden daha güzel olurdu bende çayları demlerdim oooooh mis kaynananlardan çık gel gelirkende kızlara uğra toplanın gelin ne güzel olur

BenI özlemiş :KK48: emanetI vardı onu verdi:110:
aferin versin tabii şişko börülce:110:inşallah emanete hıyanet etmemiştir

ohh hayale bak
kimin evi ortadaydı oraya toplaşalım

Hayla deniz seki zayıflama sırrını açıkladı diye reklam çıkıyo.
hapiste değil mi bu hatun.
nerden açıklamış sırrını açık goruştemi
bende her gördüğümde aklıma aynı şey geliyor,umarım insanlar böyle sahtekarlara inanmıyorlardır...
Yok kızlar ben iyiyim çok şükür hasta neyin olmadım
at gibiyim
iyi maaşşallah :110:

heee eder..
gerçi bizim herifinki hastalık boyutunda değil çok şükürki..
Kaynosgilden 20:30 kalktik mirro durmadi markete ugradik eve geldik çocukları doyur uyut derken medcezire baktim biraz uykum geldi yatacam iyi geceler:KK16::KK16:
nasıldı kaynoşgilll:110:
aferin versin tabii şişko börülce:110:inşallah emanete hıyanet etmemiştir

ohh hayale bak
kimin evi ortadaydı oraya toplaşalım
NAZONUNNNNNN:KK76:
Gunaydin hayirli saglikli mutlu huzurlu hafta sonlari diliyorum :KK76::KK76:
aminn..sanada günaydınnn:110:

Back
X