Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam

canım birşey sorucam en son ne zaman kürtaj olmuştun? bu arada hepinize hayırlı haftalar..
canım ,uzun yılaar oldu ben kürtaj olalı çocuk yapma fikrindende vazgeçmiştik ama 6 aydır tekrar deniyoruz...
sağol yavruum amiin.
boon de kimse yok burda
havada kaç gündür iyiydi soğumuş bugun
burasıda soğudu bugün..benim canım sıkkın,öyle oluncada enerjim bayağı düşük oluyor burayada giremiyorum...
kızlar kızkardeşimde 10 gün önce trafik kazası geçirmiş ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana sadece düştüğünü söylemişti dün geldiklerinde vücudundaki morlukları görünce söylemek zorunda kaldı bugün buradada doktora götürdim kemiğin içinde ödem oluşmuş neyseki iyiki ama çok korktum dünden beri ne yerdeyim ne gökte bende tüm bu yaşadıklarımdan sonra evde Kuran okutmaya karar verdim hafta sonu evde eşi dostu çağırıp Kuran - ı Kerim okutacam
saracım sana geçmiş olsun yazmıştım görmedin demekki,kardeşinede çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun..çok iyi düşünmüşsün bence KURAN okutmaan iyi olur...

gözün aydın hayatım
ayrıca kardeşinede çok geçmiş olsun Bi daha göstermesin.
nazar olabilir nazar ayeti takın kuşum ustunuze

canım ,uzun yılaar oldu ben kürtaj olalı çocuk yapma fikrindende vazgeçmiştik ama 6 aydır tekrar deniyoruz...

burasıda soğudu bugün..benim canım sıkkın,öyle oluncada enerjim bayağı düşük oluyor burayada giremiyorum...

saracım sana geçmiş olsun yazmıştım görmedin demekki,kardeşinede çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun..çok iyi düşünmüşsün bence KURAN okutmaan iyi olur...
he dimi insanın enerjisi düşük olunca yazası gelmiyor

Ay deroş gelmemiş hayla abovv
deroşun antenlerin alıcısı kuvvetlidir inşallah

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasin

:21::21:

ewet maalesef:KK51:birşey olmuyorsa zorlamamak mı lazım acaba diyoruz...

:KK51::KK51::KK51:

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...

bilmiyorum derin ,zaten yine 2 günüm haftasonuyla bitti doktorda 2 yada 3 üncü günü gel demişti yine kaldı ..aslında 4 üncü günüde gidebilirdim belki ama eşim bu ayda kalsın dedi bende istemiyorum zaten ..
bizde her ihtimali düşünüyoruz tabiki eşiminde spermlerinden olabilir bunuda kendisi söyledi bana,beni bu konuda hiç zorlamaz neyseki...

ewet başak içimden hiç gelmiyor:KK51:

benim tenceremde siyah,lila rengi desenleri var üzerinde hee iyiki almışık..

canım inşaallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz..

inşaallah canım sağol...
canim ne diyeyim hayırlısı. Gitmek istemiyorsan bu ay doktora gitme. Inşallah bi dahaki ay gitmene gerek kalmadan Hamis kalırsın.

Eşinin zorlamamasida iyi. Bence çoğu erkek kadını bunalıma sokar böyle konularda.

şimdiden allah kabul etsin kuzum iyi düşünmüsün. Rabbim korusun. Kardeşinede çok geçmiş olsun

deroş nerdesin ses ver:KK17:
evdeyik
yatıliya misafirim var...
daha da kötüsü ben grip oldum
daha da kötüsü Alış çok kötü ateşi var....
Diş çıkartıyor yine..
Yinede şükürler olsun.
Yavrimun ateşi düşer inşallah yaaa
Çocuk mahvoldu.. ne kadar zormuş bu arka köklü dişler
Ay deroş gelmemiş hayla abovv
deroşun antenlerin alıcısı kuvvetlidir inşallah
heee kuvvetlidir :KK51:

canim ne diyeyim hayırlısı. Gitmek istemiyorsan bu ay doktora gitme. Inşallah bi dahaki ay gitmene gerek kalmadan Hamis kalırsın.

Eşinin zorlamamasida iyi. Bence çoğu erkek kadını bunalıma sokar böyle konularda.

şimdiden allah kabul etsin kuzum iyi düşünmüsün. Rabbim korusun. Kardeşinede çok geçmiş olsun

evdeyik
yatıliya misafirim var...
daha da kötüsü ben grip oldum
daha da kötüsü Alış çok kötü ateşi var....
Diş çıkartıyor yine..
Yinede şükürler olsun.
Yavrimun ateşi düşer inşallah yaaa
Çocuk mahvoldu.. ne kadar zormuş bu arka köklü dişler
heee kuvvetlidir :KK51:

sağol canım

sanada çok geçmiş olsun alişede geçmiş olsun

canım çok sağol gözümden kaçmışsa kusuruma bakma nolur bu aralar kafam pek yerinde değil biliyosun üstüste şansızlıklar yaşadım ama inşallah geçti tekrar çok sağol canım arkadaşım

sende üzme kendini bazen herşeyi akışına bırakmak zamana yaymak ve unutmak en iyisi oluyo böyle olunca müdahale etmeyince herşey kendiliğinden oluveriyo bakarsaın önümüzdeki ay ikimiz birden hamile kalırız

Back
X