• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım

Her şey kadından beklenmemeli ama sen ortam yaratmaya çalıştın mı hiç?

Ne bileyim farklı bir şeyler yapmak, romantik bir akşam geçirmek gibi..

aman bu adamları anlamak da zor.yapmış işte kızcağız.evet tek çare psikolog aile danışmanı ya da tıp doktoru artık neyse on a gitmek.

bence tehdit edin gitmek istemezse ben kaç yaşıma geldim bu şekilde bir evlilik istemiyorum tedavi olmazsan bu iş biter de.

Çocuk istiyormuş ama o işi yapmak istemiyormuş konu sahibi mesajlarında öyle diyordu. Evet bana da 2-3 ayda bir olması ve buna rağmen adamın bu denli isteksiz olması hiç normal gelmiyor. Aldatma da olabilir ama senin dediğin gibi. Bakınca yüksek ihtimal gibi duruyor. Bugün hayal dünyam genişlemişte olabilir ama bir de şu var acaba konu sahibinin eşi doktora gitmiş ve fizyolojik olarak çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiş olabilir mi? Bunu açıkça eşiyle konuşmak yerine kaçıyor mu?
Sanmıyorum ya. Bizim ülkemizde kadın bile son noktaya gelip doktora gitmezken adamın gittiğini hiç sanmıyorum.

İsteyip yapmamak diye bir şey olur olur olur da 1 hafta 10 gün olur insan yorgundur, hastadır, uykusuzdur ama 2-3 ay bir evlilikte çok fazla uzun. Düşün yılda 4 kere falan. Bazı çiftler haftada 4-5 hatta 6 kere birlikte oluyor. Arada ciddi bir bozukluk var.

aman bu adamları anlamak da zor.yapmış işte kızcağız.evet tek çare psikolog aile danışmanı ya da tıp doktoru artık neyse on a gitmek.

bence tehdit edin gitmek istemezse ben kaç yaşıma geldim bu şekilde bir evlilik istemiyorum tedavi olmazsan bu iş biter de.
yanlış alıntıladın galiba:KK52:

benim eşim hep şöyle der bir adam eşiyle sevişmiyorsa kesin başka bir kadın vardır.belki bu benim eşimin düşkünlüğünden söylediği bir laf ama beni hep korkutur mümkün oldugunca reddetmemeye çalışırım :) acaba beni korkutmak için mi söyledi adi :D

Adam gay olabilir mi? Çünkü aldatmadığını söylüyorsun, bebek istiyor ama yanaşmıyor ve 3 ayda bir o da senin zorunla ilişki. Aynı zamanda da oflayıp pufluyor.

anladım beklersen de 2-3 ay olmuyor.
bence bunu deneye dönüştür. mesela haftada bir kez dene önce böyle bir şey..
sonra iki kez..
böyle böyle bakalım bir şey değişir mi?
geçenlerde dedimki haftada 1 gün alışkanlık haline getirelim.önce mız mız etti sonra kabul etti.bakalım ne diyecek

Back
X