yaşadıklarıma çözüm arıyorum

Bunun yaşanmaması için tehdit mesajlarını saklamalı konuşmaları kaydetmeli.

bılgısayarı telefonu ıncelenecektır elınde bırden fazla kızın fotografları bulununca masum olmadıgı anlasılır zaten onun tehdıtlerıyel olay farklı boyuta gecmeden gıdıp suc duyurusunda bulunmalısın bulınmadan oncede kesınlıkle bunu ona soyleme onlemını alır

Şaka gibi adam hayatını cinselliğe endekslemiş resmen
Bir diğeri öğrenince de fotoğraflarla tehdit ediyor
Akıl fikir yok bir kere olsa bunları yapmaz
Savcılık tek çözüm gibi görünüyor
Böylelerinin ne yapacağı belli olmaz

arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim.polise gitme konusu bana da çok cazip geliyor ama inanınki bunlarla uğraşıcak gücüm yok.üst üst kötü şeyler yaşadım.şuan ise kafam okadar dolu ki ne yapıcağımı bilmiyorum.barışıp evine gidip fotoları yok etme fikri cazip geliyor şuan için.fakat ben öğrenciyim başka şehirdeyim.bu kişide memleketimde.yani ben 2 haftaya gidicem.ozaman bu konuyu halledebilirim.ailemle birlikte yaşıyorum.fakat okul nedeniyle başka şehirde kalıyorum.artık okadar güvensizim ki kimseye güvenmiyorum.hayatıma zaten bir erkek alsam bile sağlıklı bir ilişkim olur mu bilmiyorum.bana bunları yapan bir erkeği affedemem.siz olsanız affedermiydiniz diye soru yöneltmek istiyorum size?
kafam durdu benim.

Çok saçma bir çözüm. Sen barışınca fotoğrafları eline sayacağını cidden düşünmüyorsun değil mi?

Affetmek mi? Çıldırmış olmalısın.. Hayatından sonsuza dek çıkarman gerekiyor bu kişiyi...
Lütfen aklını başına geri çağır ve mantığını devreye sok... Bir avukata danış ve ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket edin. Korkma! Şayet korkarsan seni ezer ve hayatının bundan sonrasında kendine olan güveninde çatlamalar meydana gelir.

daha önce ne böylesini gördüm nede duydum nede okudum.hem seni hemde eski sevgilisini tehtit ediyor şerefsize bak sen.polise ver uğraşmaya değicek biri değil sevginde bitmiştir zaten.dua et evlenmemişsiniz

Bu tehditleri savuran kişi eminim o fotoğrafları yedeklemiştir. Canına susamadıysan gitme derim ben ne yapacağı belli olmayan bir tip olarak görüyorum kendisini şu an.
Güçlü olmak zorundasın bence kendin için. Kafan doluysa da sana en doğru gelen şeyi yap öyle çetrefilli yollar her zaman kötü sonuçlanır tecrübe ettiğim kadarıyla özellikle böyle sıkıntılı zamanlarda.Kesinlikle kalkışma böyle işlere. En garanti olarak şuç duyurusunda bulunacaksın başka çaresi yok.

affetmeyi nasıl düşündün aklım almadı şimdi

Hiç vakit kaybetmeden savcılığa git canım,şikayet et hatta eski kız arkadaşıyla konuştum demişsin,bir daha konuş ikiniz birden şikayet edin bak nasıl alıyorlar içeri şerefsizi

canım fotoğrafları yok etsende başka bir yerde bir kopyası var mı,asla emin olamazsın,şikayet etmezsen ömür boyu peşinde gölge olur bu pislik hep şüpheyle yaşarsın

Sizi ararsa sakın alttan almayın ve yalvarır bir pozisyona geçmeyin bu onun egolarını daha fazla tatmin edecektir. Karşında normal bir insan değil sapık ruhlu bir insan var. Ve siz hala bunlarla uğraşacak vaktim yok diyorsunuz. İyi o zaman uğraşmayın bu insan sizle uğraşsın. Gerekirse tüm işinizi gücünüzü bırakın ve bununla uğraşın. O insanın kaybedecek birşeyi yok ama sizin var. Çok rahat gördüm sizi sanırım panikle olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz.Bir an önce olay daha fazla büyümeden ve siz zarar görmeden savcılığa başvurun ki başkalarının da canı yanmasın.

bakın ben uğraşacak vaktim yok demedim sadece uğraşacak gücüm yok dedim.evet ben size fazla rahat gelmiş olabilirim ve bende kendimin nasıl bukadar rahat oldğumu anlayamıyorum.çok soğukkanlı yaklaşmak zorundayım olaya.sinirle hareket edip olayları kendim için kötü olucak bir duruma sokmak istemiyorum.belkide dediğiniz gibi panikle olayın ciddiyetinin farkındada olmayabilirim.bu tarz bir olayı okulumda bir kız yaşadı kız gitti şikayetçi oldu ertesi gün herkes duydu ve şöyle çirkin bir olay oldu polisler bile bakıp üzerinde gülüyorlarmış abuk sabuk şeyler oldu.kız olanları taşıyamadı hastaneye yattı.benim çok güçlü bir yapım var herşeyin üstesinden gelebirim fakat kafam çok karışık mantıklı düşünmem lazım.lütfen beni kendinizin yerine koyun yargılamayın.barışmayı düşünmüyorum tabikide.ordada belirttim sizlere.

Yanlış anlamayın lütfen ben asla sizi yargılama hakkına sahip değilim. Zaten özelikle belirtttim panik nedeniyle, karşınızdaki insanı daha önce sevdiğiniz için bunu size yapabileceğini ona konduramamanız nedeniyle olayın ciddiyetinin farkına varamamış olabilirsiniz diye. Ama karşınızdakinin de normail bir insan olmadığını unutmayınız. Böyle pislik insanlar biz kadınları zayıf, aciz ve güçsüz gördükleri için her pisliği yapabileceklerini düşünüyorlar. Onun karşısında ezilmeyin lütfen ve tek başına üstesinden gelemezsiniz bir bilenden yardım isteyiniz sizi tek zannetmesin.

canım bu kişinin ailesine haber versen..
her anne baba çocuğunun böyle bişey yapmasına izin vermez.

Nikahsız yaşamın getirdiklerimi desem, götürdüklerimi desem bilemedim.
Savcılığa gidin başka çaresi yok.

Cnm olayi kendim yasamis olsam barismis gibi yapip evde olmadigi bi saatte anahtarinin kopyasini yaptirip eve girer ve bilgisayarini alirdim.baska yolu yok eger bi kopyasi oldugundan bahsederse bilgisayarin bende polise gotururum hapse atilirsin dersin
Sen suan farkinda deilsin ama siber suclar cok agir cezalar getiriyor hele cok kiza bunu yaptiysa.sen bi dusun bu dedigimi...

Nikahsız yaşamın getirdiklerimi desem, götürdüklerimi desem bilemedim.
Savcılığa gidin başka çaresi yok.

Olayın nikahla hiç bir alakası olduğunu düşünmüyorum lütfen konuyu saptırmayın
Bunu yapacak karakterdeki adam nikahlı karısından boşansa da yapar.

Lilirik sakin karşılamak istiyor olabilirsin ama karşındaki insan bunu sadece sana yapmamış ve tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. Gücün yok ama lütfen kendi başına halletmeye kalkma gerçekten. Aman millet duymasın okuldakiler duymasın diye kendini atma ortaya allah korusun çok daha kötü sonuçlara yol açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…