- Konu Sahibi kaderinisev
-
ah kızlar elbette bu parayı ondan almanın bi yolu bulunurdu ama gel gör ki o yaşanılan ilişki benim boynumu büküyor.. herşeyden korkar oldum sanki herkes bana zarar vericekmiş gibi korku içindeyim .. benim için tek güvenli yer babamın evi işten cıkınca hemen eve gitmek istiyorum .. dışarı çıkmaktan korkar oldum.. kızlar içimi kemiren konulardan biride , yarın öbür gün birilerine anlatır beni rezil eder korkusu .. ne bileyim belki o an için hazırlandı görüntülerimi çekti bilmiyorum ki, ama ayrıldıktan sonra yani ben tüm borçları ödemeyi göze alıp bundan uzaklaştıktan beri beni aramadı, rahatsız etmedi ama yinede korkuyorum bir gün beni huzursuz eder , etraftakilere anlatır off allahım sabır ver bana
%99 u müslüman!!! deyip durdukları Türkiyede kadınlara çoooook zarar veriyorlar çok!
neden böyle dediniz .. yoksa ameliyat olumsuz mu geçti ..
okudum konunu canm , gercekten zor durum ama artık olan olmuş kendini suçlamayı bırak .. ne güzel bi yuva kurmuşsun herşeyi unutmaya bak çocugunu hayal et onu nasıl yetiştirecegini ... sen hepimizden şanslısın bundan sonra allaha sıgın.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?