- Konu Sahibi kaderinisev
mrb arkadaşlar .. : hikayemi daha önce actıgım konulardan biliyorsunuzdur... zor günlerimde, abimin acısını yaşadıgım dönemde biri hayatıma girdi ve onun kötü kalpli oldugunu anlamak bana çok pahalıya patladı.. bi şekilde benimle birlikte olmayı başardı sonra beni dolandırdı dünyanın borcunu taktı.. halada onun sıkıntılarını çekiyorum borçları ödemeye calışıyorum.. ama bende verdiği zarar keşke sadece para olsaydı ödenirdi biterdi...ben kızlık zarı ameliyatlarını düşünüyorum , olmak istiyorum olmak istemiyorum bunla ilgili bile ne yapacagıma tam karar veremiyorum .. bende bıraktıgı yıkıntılar çok büyük müş.. şimdi daha ii anlamaya başladım .. yaşadıklarımın üzerinden 7 ay geçti tabi çalışma hayatımdan dolayı yeni cevrelerim olmaya başladı.. begenilen ilgi gören biriyim ben yeni insanlar tanımaya başldıkça bana sevgili olma düşüncesiyle yakınlaşmaya çalışanlarda var . gecen gün biri ile tanıştım gittiğim ortamda özel bi bankada müşteri temsilci aklı başında birine benziyor ... ama gel gör ki benim yaşadıklarımdan dolayı içimde büyük bi korku var sanki yaşadıklarımı biliyor ve beni kandıracak yada bana zarar vericekmiş gibi düşüncelere kapılmaya başladım .. zaten yaşadıklarımdan sonra panik atak hastası oldugum ortaya çıktı tedavi görüyorum.. kim bana ilgi ile yaklaşsa aynı korku içime yerleşiyor.. bu tanıştıgım insanın face hesabına baktım bide ne göreyim benim canımı yakan kişinin en yakın arkadaşı onun gönderilerini begnmiş.. hep mi bu adam benim karşıma çıkıcak hep böylemi olucak .. bunuda görünce korkum kat kat arttı .. allah aşkına kızlar bana bi akıl verin ben hep bunu yaşıcakmıyım .. çok saçma sapan bi ruh halindeyimmm