yaşadıklarımın bendeki kalıntıları ...

kaderinisev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
122
3
38
Çanakkale
mrb arkadaşlar .. : hikayemi daha önce actıgım konulardan biliyorsunuzdur... zor günlerimde, abimin acısını yaşadıgım dönemde biri hayatıma girdi ve onun kötü kalpli oldugunu anlamak bana çok pahalıya patladı.. bi şekilde benimle birlikte olmayı başardı sonra beni dolandırdı dünyanın borcunu taktı.. halada onun sıkıntılarını çekiyorum borçları ödemeye calışıyorum.. ama bende verdiği zarar keşke sadece para olsaydı ödenirdi biterdi...ben kızlık zarı ameliyatlarını düşünüyorum , olmak istiyorum olmak istemiyorum bunla ilgili bile ne yapacagıma tam karar veremiyorum .. bende bıraktıgı yıkıntılar çok büyük müş.. şimdi daha ii anlamaya başladım .. yaşadıklarımın üzerinden 7 ay geçti tabi çalışma hayatımdan dolayı yeni cevrelerim olmaya başladı.. begenilen ilgi gören biriyim ben yeni insanlar tanımaya başldıkça bana sevgili olma düşüncesiyle yakınlaşmaya çalışanlarda var . gecen gün biri ile tanıştım gittiğim ortamda özel bi bankada müşteri temsilci aklı başında birine benziyor ... ama gel gör ki benim yaşadıklarımdan dolayı içimde büyük bi korku var sanki yaşadıklarımı biliyor ve beni kandıracak yada bana zarar vericekmiş gibi düşüncelere kapılmaya başladım .. zaten yaşadıklarımdan sonra panik atak hastası oldugum ortaya çıktı tedavi görüyorum.. kim bana ilgi ile yaklaşsa aynı korku içime yerleşiyor.. bu tanıştıgım insanın face hesabına baktım bide ne göreyim benim canımı yakan kişinin en yakın arkadaşı onun gönderilerini begnmiş.. hep mi bu adam benim karşıma çıkıcak hep böylemi olucak .. bunuda görünce korkum kat kat arttı .. allah aşkına kızlar bana bi akıl verin ben hep bunu yaşıcakmıyım .. çok saçma sapan bi ruh halindeyimmm

Canım yaa.Ne desem bilemedim.İnan ben bile burdan üzüldüm.Hem bedensel hem parasal zarar.Zayıf bir zamanında ondan şefkat ummuşsun ama kötü kalpli şerefsizin yaptığına bak.Allah görüyor,bunların cezası ondan bşirgün çıkar,hem dünyada hem ahirette.Kızlık zarı dikimi yaptır,kadın doğumcuya git.Borçlar nasıl sana kaldı,ona kredi mi çektin?Şikayet edeceğin bir birim vardır belki.Savcılığa suç duyurusunda bulunsan.O kişinin yakın arkadaşıysa yeni talibin,uzak dursa daha iyi..Başka taliplerini değerlendirirsin,olmadı anlatırsın insan evladıysa merhamet gösterir..Ama taliplerini merhametli diyebileceğin kişilerden seçmelisin..Bir şekilde anlarsın..Psikiyatrise de git..Gecikmeden antidepresan kullanman gerekebilir.O da yol gösterir..Sana dua edeyim..Bundan sonra Rabbim sana tüm acılaırfnı unuttursun.Merhametli kalbine göre hayırlı birini çıkarsın tez zamanda.Kötü insanların şerrinden korusun,iyi insanlarla karşılaştırsın.Borçlarını savcılık vesilesiyle mucezevi bir şekilde üzerinden alsın.Kalbinden hüznü alsın..Duaya maneviyata Allah'a sığın..

Son düzenleme:
yaşadıkların çok ağır olmuış gerçekten.Allah sabır versin.bazen ne kadar güçlü olursak olalım üstesinden gelemeyebiliriz.
bence önce bir uzmandan yardım al.kızlık zarından daha mühim bir şey bu.sen , sende ki bu zar psikolojisini değiştirmediğin müddetçe
herkes seni eksik görüyor diye düşüneceksin.asıl değiştirmen gereken kendi düşüncelerin.

olayın ilişki kısmında da her haltı yemiş ama zar takıntılı bir adamla zaten olmasan da olur.önemli olan başka konular var.
yeni tanıdığın kişinin onun yakın arkadaşı çıkması da ayrı bir şans belki ne dersin?

bildiğim kadarıyla tüm bu yaptıklarının bedelini ödetebiliyorsun ama olayın duyulması boyutu var işte.:26:
kolay kolay kimse bunu göze alamıyor maalesef:50:

ah kızlar elbette bu parayı ondan almanın bi yolu bulunurdu ama gel gör ki o yaşanılan ilişki benim boynumu büküyor.. herşeyden korkar oldum sanki herkes bana zarar vericekmiş gibi korku içindeyim .. benim için tek güvenli yer babamın evi işten cıkınca hemen eve gitmek istiyorum .. dışarı çıkmaktan korkar oldum.. kızlar içimi kemiren konulardan biride , yarın öbür gün birilerine anlatır beni rezil eder korkusu .. ne bileyim belki o an için hazırlandı görüntülerimi çekti bilmiyorum ki, ama ayrıldıktan sonra yani ben tüm borçları ödemeyi göze alıp bundan uzaklaştıktan beri beni aramadı, rahatsız etmedi ama yinede korkuyorum bir gün beni huzursuz eder , etraftakilere anlatır off allahım sabır ver bana

ah kızlar elbette bu parayı ondan almanın bi yolu bulunurdu ama gel gör ki o yaşanılan ilişki benim boynumu büküyor.. herşeyden korkar oldum sanki herkes bana zarar vericekmiş gibi korku içindeyim .. benim için tek güvenli yer babamın evi işten cıkınca hemen eve gitmek istiyorum .. dışarı çıkmaktan korkar oldum.. kızlar içimi kemiren konulardan biride , yarın öbür gün birilerine anlatır beni rezil eder korkusu .. ne bileyim belki o an için hazırlandı görüntülerimi çekti bilmiyorum ki, ama ayrıldıktan sonra yani ben tüm borçları ödemeyi göze alıp bundan uzaklaştıktan beri beni aramadı, rahatsız etmedi ama yinede korkuyorum bir gün beni huzursuz eder , etraftakilere anlatır off allahım sabır ver bana

sen ondan korktukça zaten daha çok üstüne gelir duruma sokarsın adamı.önce tedavini ol düzenli şekilde.
biraz olsun psikolojin düzelsin.o adamdan korkmamayı öğren, yaptıklarınla yüzleşmeyi öğren.herkesin başına
gelebilecek bir durum yaşadığını idrak et.

evet belki anlatabilcek tiniyetsizlikte bir adam olabilir ama sen ondan korkmayıp boyun eğmediğini
gösterir ve en başta kendin inanırsan adam da " yok ya bu kadınla uğraşıp başıma iş alamam." diyebililir.
bütün şifre sen de çözülüyor yani.

:53:%99 u müslüman!!! deyip durdukları Türkiyede kadınlara çoooook zarar veriyorlar çok!

Kızlık zarı ameliyatı yaptırmış biri olarak yaptırmamani şiddetle tavsiye ediyorum. .hayatında suan biri yok nasolsa hayatına giricek insanı ona göre seçersin onuda allaha havale et bence seni okadar borca soktuktan sonra yeni avlarin peşindedir o merak etme birşey yapamaz.ailenle vakit geçir psikiyatriste git yasadiklarin gerçekten ağır.Allah yardımcın olsun

neden böyle dediniz .. yoksa ameliyat olumsuz mu geçti ..

Canım ameliyat nedir sağlıksız olan biryerinin sağlıklı olması için uygulanan tedavi şeklidir hastaliktan kurtulmak için.peki sen bunu yaptırmak için zorunlumusun töre cinayeti vs başına gelebilicek birşey varsa birşey diyemem ama yoksa lütfen yaptırma...cunku ruhunda derin yaralar bırakıyor.valla benim ameliyatım olumlumu olumsuzmu bende bilmiyorum ben bu ameliyati oldum ama ameliyattan önce bir beraberlik yasayamamistim çocuk yaşta denemiş olduğum bir hata inanılmaz canım yanmış ve tamamlanamamis bir birliktelikti yıllar geçip aklımda soru işareti kalınca doktor risk alma kanama olabilir ama olmayabilir iki tane yırtık oluşmus saat kadrani şeklinde 3ve 5 yönünde dedi.bende o korkyla nisanlaninca yaptrdim ama ınan çok pişmanım ozmn mecburdum soyleyemzdim kimseye ne aileme ne Nisanlima ...bir anlık bunalimla yaptım.sonra evlendik ilk gece toplamda birbuçuk ay beraber olamadık deneidk çok defa ama vajinismusdum sonra psikologa gittim eşimle birbuçuk ay sonra iki kere denedik kan gelmedi ucuncude geldi ama doktorun demesi kesinlikle ilkdefada gelirdi Buarada ben dugunden önce kontrole gttgmde banA esneme var riske atmayalim akintinda cok bir dikiş daha atalım dedi istemedim artık birdha nolursa olsun dedim ben çok kabiz oluyordum o dönem.eurocarbon diye bir ilac vermsti hatta doktor bildiğin kömür sonra nikah için ciger filmi cektrdm aile hekimi bana sen intiharmi ettin bu ne dedi hayır dedim kabizlk için bu ilaci kullanıyorum sakin dedi bende doktoradaha guvenmedm dikiş için 400 tl daha istemesi ve son anda esnemis yeniden dikelim demesi beni bunalttı gözümü karartmistim.için entersan kısmı benim o hatamda da birjerelik olaydada kanamam olmadı.eşimle birbuçuk ay sonra o üçüncü denemede gelen kan dikistenmi yoksa olacağımı vardı dktrmesem bile bilemiyorum ve hicbirsamanda bilemiyecegim..bunu bilememem de aci hata yapmış olmamda en açısı dürüst olamamam.oyzuden cnm ömür boyu evlenmicek bile olsan mecbur degilsen nolur yaptırma yaşadığın travma vicdan azabı çok çok kötü istersen konumu oku belki daha net anlarsın demek istediğimi

okudum konunu canm , gercekten zor durum ama artık olan olmuş kendini suçlamayı bırak .. ne güzel bi yuva kurmuşsun herşeyi unutmaya bak çocugunu hayal et onu nasıl yetiştirecegini ... sen hepimizden şanslısın bundan sonra allaha sıgın.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

okudum konunu canm , gercekten zor durum ama artık olan olmuş kendini suçlamayı bırak .. ne güzel bi yuva kurmuşsun herşeyi unutmaya bak çocugunu hayal et onu nasıl yetiştirecegini ... sen hepimizden şanslısın bundan sonra allaha sıgın.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aminn canim sağol seninde ve tüm darda olan herkesin yardımcısı olsun İnsallah.beşer şaşar demişler herkes hata yapabiliyor önemli olan ders çıkarmak bende çıkardım dersimi ama genede etrafim bu tarz konularda çok katı olduğu için kendimi onlardan farklı ve kötü hissediyorum.insallah bebegimden sonra herşey çok daha farkli olacak.sana bol şanslar diliyorum

Karşı taraf adi bir dolandırıcı ilişki konusuna gelirsek zorla değil sende istemişsin ki olmuş.Karşı tarafa hiç bişey demem bu konuda.

Bu senin hayatın kimseye laf düşmez istediğini yaşarsın. Ama o yakın arkadaşı çıkan insandan da uzak dur muhtemelen biliyordur durumu onın niyeti de birlikte olmak olabilir.

Ameliyata gelince sen et parçası değilsin kendine bu saygısızlığı yapma ayrıca eşin olacak insana da ilk günden ihanet etme. Sen nasıl dik durursan yaşadığının arkasından etrafında öyle şekillenir. Kendini uygun biri illa karşına çıkar. İlişkin başlarsa gözlemler uygun zamanda söylersin artık ya düğüne kadar saklarsın yada saklamazsın oda senin düşüncen ama hemen birlikte olursan farklı gözle bakılırsın.

Senin psikolojik destek alman daha iyi olucaktır. Bu tür düşüncelere dalma farklı işler ile uğraş arkadaşların ile vakit geçir.

öncelikle çok geçmiş olsun zararın neresinedn dönsen kardır..sana psikiyatriste gitmeni öneririm...ameliyat meselesine gelince seni sen olduğun için sevecek birisiyle evlen birlikte ol ve herkes aynı olacak diye birşey yok...bence amliyat falan olma...o anda öyle oldu yaşandı ve bitti...eğer adam bir zara bakıyorsa beyni zarlıdır zaten yol ver gitsin

Son düzenleyen: Moderatör:
ah kızlar ..., bu dünya yaşamak için zaten zor bi yer , birde şu başıma gelenler dahada zor bir duruma girdi. haklısın belkide o çocukta bu yüzden benimle ilgileniyordur .. nefret ediyorum hepsinden

Back
X