Yasak aklarn nedeni Angelina Jolie!!!

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.896
958
363
Çek Cumhuriyeti
Angelina Jolie sendromu!

Oklahoma Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre, ilişkisi olan erkekler kadınlara daha çekici geliyor. Kadınlar "zor veya elde edilmesi imkansız" erkeklerden daha fazla hoşlanıyor. Uzmanlar buna "Angelina Jolie sendromu" adını verdi.

Kadınlar sevgilisi veya evli olan erkeklerden daha fazla hoşlanıyor, bir ilişkisi olan erkekler onlara daha çekici geliyor.

ABD'de bulunan Oklahoma Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre, kadınlar "zor veya elde edilmesi imkansız" erkeklerden daha fazla hoşlanıyor. Uzmanlar buna "Angelina Jolie sendromu" adını verdi.

Erkekler için ise, bir kadının "evli ya da bekar" olması farketmiyor...

Oklahoma Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya yaklaşık 500 kadın katıldı. ıki gruba ayrılan kadınlara aynı erkeklerin fotoğrafları verildi. Bir gruba baktıkları fotoğraflardaki erkeklerin evli olduğu, diğerlerine de bekar olduğu söylendi.

Araştırmanın sonucuna göre, ortalama bir erkek "bekar" olduğu söylendiğinde kadınların yüzde 60'ı tarafından beğenildi. Ancak bu erkeğin evli olduğu açıklandığında, bu kez kadınların yüzde 90'ı aynı erkeği çekici bulduklarını açıkladı.

Uzmanlara göre, kadınların evli erkeklerin peşinde koşmasının nedeni tamamen evrimsel. Buna göre eğer bir erkek bir kadın tarafından "seçilmişse" diğer kadınlar, bu erkekte "bir şey" olduğunu düşünüyor. Bir kadının bir erkeği seçmesi, diğer kadınlardan tarafından "Bu erkek bekarlardan daha değerli" hissi yaratıyor

ben Buna katılıyorum günümüzde bazı kadınlar için EVLı yada Nişanlı olan erkek çok daha cazip

ya ego tatmin etmek için nasıl aldım karısının elinden diye kendini yükseltmek için yapıyorlar

yada sebebi ne olursa olsun kadınlarımız artık bunu yapıyor..
tabiki kadınların geneline yaymak yanlış ama yapanlar çoğunlukta

:CüvCüv:

Son düzenleme:
buna bı de zengin,para eklendi mı erkeğin yası kaç olursa olsun kadınlar sülük gibi yapisiyo..
bı kere bu konu hakkında konu acmıştım..biz bizzat yasıyoruz bu durumu..
bı erkekte para varsa ne tipine bakiyolar ne evliliğine ne yasına..dedem 80 yasında eski sekreteriyla ve başka bir kaç tane kadınla gorusuyo fln..
biraz ağır olucak belki ama aileme yasatilanlari kaldıramıyorum..kadınlar erkeklerden daha assaglik,daha seviyesiz..

Bende bi bayanım ama kadınların erkeklerden çok daha tehlikeli ve aldatma olaylarını başlatan taraf olduğunu düşünüyorum...
Bir kadının düşmanı yine bi kadındır...
Ve herşey kadının başının altından çıkar...Bu bir gerçek.. ıster alının ister alınmayın... Gerçi şunuda söylemeden geçemicem her kadın bir değildir her kadın böyle şeytanlıklar yapıcak diye bir şey yok ama çoğu olayda kadın başı çeker...
Kadınlarda anlayamadığım bir şey var.. Bir tarafları şeytanla dost gibi.. Bazılarında bu kısım uykuya dalmış biçimde ama uyanması an meselesi gibime geliyor..
Diceksiniz erkekler suçsuz mu bu konuda hataları yok mu?
Onlarında hataları var tabiki ama inanın bizler kadar değil...Kadınlar teşvik ediyor onları...
Çevremde aslaa böyle bir şey yapmaz dediğim kadınların neler yaptığını öğrendikten sonra bu düşüncemin ne kadar doğrulayıcı olduğunu gördüm... Çok namuslu bu taraklarda bezi olmaz dediğim kadınların kaç yuva yıktığını bilseniz sizin bile ağzınız açık kalır..
ınanmıyorum ben kadınlara inanmıyorum çoğu insana güvenmiyorum...

duş sana tamamen katılıyorum..erkek arkadaşımın yanindayken asılan kız gördükten sonra..kadınlar hakkındaki düşüncem aynen sizin dediğiniz gibi oldu..bu kadar onursuz,gurursuz ve basit olmayı midem kaldırmıyor benim..

yolda yürürken nişanlımın içine düşen kızları alıp parçalayasım geliyo.hele bu yeni nesil daha berbat hani şu erkeklerin 'çıtır' dediği yaş grubu!!!!
aşifte insancıklar!!!

her geç kızıımız aynı değil tüm çıtırları katmayalım

kadınların birde kadını çekememe huyu var..

mesela ben erkeklerle çalışmaktan daha çok memnunum

kapris yok, kıskanma yok, aşık atma yok, evdeki tüm problemi işe taşıyıp dırdır yok

erkeklerde olursa kırk yılın başı belki taciz olur ama minumumdur bu

kadınların sorunları hiç bitmez buna karşın..

benim her zaman savunduğum ve arkadaşlık iliskilerinden de gözlemlediğim;bir bayanın en iyi dostu erkektir..ne olursa olsun iki kadın asla dost olmaz,ha olur ama o dostluk saf ve temiz değildir..mutlaka bı kıskançlık,fesatlik,dedikodu vs vardır..benim bgne kdr dostum dediğim herkes böyleydi bı tane erkek arkadasım,dostum vardı btn kadınlar gitti ama o hala yanımda ve ona kendimden çok güvenirim,inanırım..

o kadar da katı değilim

kadından kadına dost olmaz diyemem, dostlarım var çünkü

ama bazı noktalarda kadın kadının en büyük düşmanıdır

bunun arkasındayım..

Çoğu kişi kendi hayatındaki mutsuzluğu başkasını mutsuz ederek aşmaya çalışıyor. Aldatmanın mazareti yoktur. Kadınlar çoğu zaman kandırılsa da , insan karşısındakinin evli olduğunu hisseder gibi geliyor bana. ınanır mısınız bilemem ama benim de başıma geldi. Benimle ilgilenen birisinin evli olduğunu gördüm rüyamda. Dehşete düştüm o kadar üzüldüm ki kadının adına( doğruymuş evliymiş) Bir de utanmadan beni mutlu etmiyor karım diyorlar ya ona inanamıyorum. Ulan sen ne kadar mutlu ettin. Ne verdin de ne bekliyorsun. Kadınlar da ayy ben mutlu ediyorum başka kadının mutlu edemediğini diye düşünüyorlar herhalde. Aklım da çok ermiyor. bir aileyi perişan bir kadını bilmese de üzeceğime ben üzülürüm daha iyi

ben bu görüşe katılmıyorum. bu ahlak,alınan değerler,aile,ve vicdanla ilgili.
bunlardan yoksun olan kadın ve de erkek bunu da bastırarak söylüyorum erkek ,bunu yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mantıksız bence ama böyle düşünen kadınlar da vardır elbette
Valla ben ilişkisi olan bi adama aşık olmuşsam eğer onu sadece çok kıskanırım sevgilisi var diye daha da çekici gelmez bana
Erkekler 2 tarafı bi arada yürütmeye programlanmışlar
Kaç erkek başka bi kadına ilgi duydu diye ayrılmayı göze alır ki?
Ayrılmaz ama başkaları ile de ilişkiye devam eder ve bu yaptığının doğru olduğuna inandırırlar kendilerini
Bak seni ne kadar seviyorum da ayrılmıyorum diye
Madem seviyosun o zaman aldatma..Yok madem başkasına kaydı aklın o zaman ayrıl ki birazcık şerefli ol

kesinlikleeeekaydirigubbakcemile5

kadınlar şeytandan farksız.. evli bekar ayrımı gözetmiyorum bu konuda... kadının serrinden sakınmak lazım
kafamçokkarıştı

yolda yürürken nişanlımın içine düşen kızları alıp parçalayasım geliyo.hele bu yeni nesil daha berbat hani şu erkeklerin 'çıtır' dediği yaş grubu!!!!
aşifte insancıklar!!!

ahh ahh sormakötükedihüso

ego tatmin etmek için
yuva yıkmak için
para yemek için
huzur bozmak için
musallat olmak için

bunu yapan kadınlara lanet olsun..

yuvasını yıkma pahasına
eşini, çocuğunu
onurunu
gururunu
şerefini
haysiyetini
masumluğunu
kaybetmek pahasına

iki boyalı göz, bir parlak çoraba kanıpta aldanan erkeğede Lanet olsun..

Allah hepimizi böylelerinden
ve Böyle olmaktan Korusun..

ben bu görüşe katılmıyorum. bu ahlak,alınan değerler,aile,ve vicdanla ilgili.
bunlardan yoksun olan kadın ve de erkek bunu da bastırarak söylüyorum erkek ,bunu yapıyor.

kesinlikle katılıyorum ahlak lazım ah-lakvereliniortak

sendromun adı angelina joliemidir yoksa ahlaksızlık sendromumudur bilemem!
bildiğim tek şey kadının düşmanı yine bir kadındır..erkeğe yıkmıyorum tüm kabahati.2.kadın olmaya seve seve razı olan öyle kadınlar varki

ama onlara 2.kadın olabilme fırsatını yaratan erkeklerde var!!

kadın erkek bunu yapan herkes suçludur lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…