- Konu Sahibi BarbieveKen
-
Bende bi bayanım ama kadınların erkeklerden çok daha tehlikeli ve aldatma olaylarını başlatan taraf olduğunu düşünüyorum...
Bir kadının düşmanı yine bi kadındır...
Ve herşey kadının başının altından çıkar...Bu bir gerçek.. İster alının ister alınmayın... Gerçi şunuda söylemeden geçemicem her kadın bir değildir her kadın böyle şeytanlıklar yapıcak diye bir şey yok ama çoğu olayda kadın başı çeker...
Kadınlarda anlayamadığım bir şey var.. Bir tarafları şeytanla dost gibi.. Bazılarında bu kısım uykuya dalmış biçimde ama uyanması an meselesi gibime geliyor..
Diceksiniz erkekler suçsuz mu bu konuda hataları yok mu?
Onlarında hataları var tabiki ama inanın bizler kadar değil...Kadınlar teşvik ediyor onları...
Çevremde aslaa böyle bir şey yapmaz dediğim kadınların neler yaptığını öğrendikten sonra bu düşüncemin ne kadar doğrulayıcı olduğunu gördüm... Çok namuslu bu taraklarda bezi olmaz dediğim kadınların kaç yuva yıktığını bilseniz sizin bile ağzınız açık kalır..
İnanmıyorum ben kadınlara inanmıyorum çoğu insana güvenmiyorum...
yolda yürürken nişanlımın içine düşen kızları alıp parçalayasım geliyo.hele bu yeni nesil daha berbat hani şu erkeklerin 'çıtır' dediği yaş grubu!!!!
aşifte insancıklar!!!
ben bu görüşe katılmıyorum. bu ahlak,alınan değerler,aile,ve vicdanla ilgili.
bunlardan yoksun olan kadın ve de erkek bunu da bastırarak söylüyorum erkek ,bunu yapıyor.
kesinlikle katılıyorum ahlak lazım ah-lakvereliniortak
sendromun adı angelina joliemidir yoksa ahlaksızlık sendromumudur bilemem!
bildiğim tek şey kadının düşmanı yine bir kadındır..erkeğe yıkmıyorum tüm kabahati.2.kadın olmaya seve seve razı olan öyle kadınlar varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?