Yasak aklarn nedeni Angelina Jolie!!!

canım herkes kendinden sorumludur ee doğru düzgün birini de buldun mu herkes ahlaksız olsa noluropuyorumnanaktan

toplum bozulur

dirlik düzen kalmaz

yuvalar yıkılır

psikopatlamış çocuklar etrafta
onun bunun yavrusunun başını keser
cesedini bavula koyarr

ahlak bozuldumu daha neler neler olur

ben buldum gerisinden banane olmayalım
at gözlüğü taksakta o toplumda yaşıyoruz
ve yarının ne getireceği asla bilinmez lmaz:

hepsine katılıyorum ama ben evli erkeklere daha fazla ilgi duyulması hakkında yazmıştım.genel bakarsak ben herşeyin aileden alındığına inanırım temeli olmayan birine etki etmek çok zor olur.eğitim inanç aile birleşirse bence ahlaklı toplum ortaya çıkar başka türlü değil

araştırmalara gerek yok etrafımıza şöyle bi bakarsak çıplak gözle görürüz maalesef ahlaksızlık normalleştirildi bu toplumdada evli bi insandan ne beklenirki eve gider unutur unutmasada zaten mutlu olmazlar normali varken anormaline yönelmek aptallık zaten bunu yapanlarda öyle perişanlıklarınıda görüyoruz böylelerin sonra

bunu ilk ,eşimden duydum.eşim çok yakışıklı ,ne zaman onunla dışarı çıksam kadınlar gözleriyle yer durur,sinir olurum her defasında kıskançlıktan kudururum.ama söylediğine göre benim yanımdayken o kadar kadın bakıyormuş ama yalnız çıkınca hiçbir kadın kafasını bile çevirip bakmıyormuş ,bayağı içerlemiş bu duruma marifet onda değil aslında benim güzelliğimdeymiş.( ha şunu bileydin dedim içimden)vah vah ne çok üzüldüm bilemezsin :1ninca: ,ama gurur duy işte dedim,kadınların kıskandığı bu kadın,erkeklerin kıskandığı bu erkeği seçmiş.Ya hakikaten saptaması doğru ya da çok çakal inceden ayar veriyor bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…