Yasak aşk

Çok yanlış birşey yaptıkları ama siz neden bu kadar taktınız? Bu gibi olaylar gerçekse zaten eninde sonunda patlar gizli kalmaz .

Taktım çünkü ben her uyarışımda beni hep tersledi sen bana nasıl yakıştırırsın bunu fln diye bende yanlış düşünüyorum diye düşündüm ve tabiki eminim birlikteler ikisi ilede ailecek görüşüyoruz

Taktım çünkü ben her uyarışımda beni hep tersledi sen bana nasıl yakıştırırsın bunu fln diye bende yanlış düşünüyorum diye düşündüm ve tabiki eminim birlikteler ikisi ilede ailecek görüşüyoruz
nasıl eminsiniz?telefon konuşmalarına mı şahit oldunuz yazışmalarını mı gördünüz?öpüşürken mi yakaladınız?nasıl?

Benim de arkadaşim yanlış bir ilişki yaşıyor, 1 defa uyardim, gerisi senin hayatın dedim kapattım konuyu. Bana ne onun hayatından? Size ne onların hayatından?

Ahlaksizliklari kendilerine kalsın ben olsam asla bir daha aile ortamına sokmam iletişime de girmem yapabileceğiniz birşey yok

Gözünüzle görmediğiniz hersey suclamaktir, dinde bile günah gözünle görmediğin sey hakkında net konusmak, gorusmezsiniz olur biter.

Gözünüzle görmediğiniz hersey suclamaktir, dinde bile günah gözünle görmediğin sey hakkında net konusmak, gorusmezsiniz olur biter.
evet görmeden kendisi de anlatmadan nasıl anlamış acaba?bak bu sitedekiler çatır çatır kendileri anlatıyorlar ne güzel.hiç şüphemiz kalmıyor :KK45:

Çok yakın arkadaşım iş yerinde ki yönetici konumunda biri ile aşk yaşıyor ikiside evli ve ben defalarca kez uyardım ama hep inkar edip benimle sen bana nasıl böyle birşry sorarsın sürekli aynı şeyler diyerek konuşmuyor ve defalarca kez kavga ettik artık öyle birşry ki ondan nefret ediyorum ve yakalanmalarını istiyorum yanlış mı düşünüyorum ve buna şahit olan neden kimse birşey anlatamaz
Karışma... bu bizim şirkette de çok vardı,herkeste biliyordur emin ol. Arkadaşının hareketini begenmiyorsan,görüşmezsin. Isine odaklan

Çok yakın arkadaşım iş yerinde ki yönetici konumunda biri ile aşk yaşıyor ikiside evli ve ben defalarca kez uyardım ama hep inkar edip benimle sen bana nasıl böyle birşry sorarsın sürekli aynı şeyler diyerek konuşmuyor ve defalarca kez kavga ettik artık öyle birşry ki ondan nefret ediyorum ve yakalanmalarını istiyorum yanlış mı düşünüyorum ve buna şahit olan neden kimse birşey anlatamaz
Onun yanlışı bu konuşmayın madem bu kadar nefret ediyorsanız onun yaptığı yanlış elbet duyulur ileride ama sizin karışmanız doğru değil. Allah korusun ya cinayete sebep olsanız böyle bir durumda iyi hissedecek misiniz?

Nasıl yani emin değilsiniz bu durumdan öyle mi? O zaman iftiraya girmiyor mu?

Back
X