- Konu Sahibi selda_berrak
tabıkı canım sana katılyıorum ama bu durumda bır bakıma yasak ask sayılıyor yasayan bılır :1no2:
sen ne yaşadın canım merak etiim:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabıkı canım sana katılyıorum ama bu durumda bır bakıma yasak ask sayılıyor yasayan bılır :1no2:
Büyük konuşurum bu konuda daima....kimin başına gelirse gelsin ayıplarım,hoş karşılamam..Elbette hesabı Allaha..
Siz sanırım konuyu anlamamışsınız ki genelevdeki kadınları örnek vermişsiniz...-tatlicadiarzu-
Büyük konuşurum ve benim başıma gelmez derim..Çünkü evliyken başka biriyle aşk yaşamanın ya da evli biriyle aşk yaşamanın çok günah ve yanlış olduğu öğretildi bana....Nefsime hakim olamamam gibi bir şey söz konusu dahi olamaz bu konuda......:dilcikar:
ben onlarda düşmek istemezdi dedim örnekti neyi uzatıyorsunuzki istediğim örneği veririm sorun nefis değil nefis olayını bende eleştirirm ama şartlar durumlarda bazen aldatmaya itebilir o insanlarada günah olduğu ayıp olduğu illaki öğretilmiştir,nefisten bahsetmedim ben hiç konusunu bile yapmadım demek istediğim şartlar yada olaylar insanların karşına ne getireceğini bilemez iyi senin başına gelmeyebilir kardeşlerin çocukların ailen vardır devam et sen büyük konuşmaya
yok canım...patronu babası yaşında adam.adamın birde 3 tane çocuğu varmış yaaa....çok ayırmaya çalışmış adamı ama başaramamış adamın eşini bile aramış kendi söylemiş kadında bırakmamış kocasını..çok olaylar olmuş aslında mahkemeliklermiş adamla çünkü adam buna ev açmış sonra kız eşyalarıda alıp kaçmış falan işte.adamda eşyalrın peşine düşmüş...rezillik başka birşey değil..eşime ne kadar mahçup oldum aileden böyle birinin çıkması beni çok utandırdı..yinede şükrediyorum benim evime gelip kalırdı haftalarca aklıma hiç kötü şeyler gelmezdi..bunları öğrenince banada yapardı aynısı diye düşündüm yanii..
tartışma ortamı olmuş sanırım,herkesin günahı kendine ameller niyetlere göredir diye bir hadisi şerif var arkadaşlar,eleştirmek bize düşmez,eleştiri yaparkende insan önce kendini bir tartmalı,bu kötü yola düşen genelevde çalışan kadınlarımız var,kim ister bu durumlarda olmak,öyle güzel anlıyorumki onları bu dünyada belkide benden iyi kimse anlayamaz,aldatan insanları eleştirmek onlar için kötü sözler sarfetmek kimsenin haddine değil,
badem alıntı yapınca benimde merakımı cezbetti "onları öyle güzel anlıyorum ki bu dünyada benden iyi kimse anlayamaz" demişsin bu sözlerin özür dilerim ama nasıl anlıyorsun bu kadar iyi "bu dünyada kimsenin anlamayacağı kadar"
yanlış anlma amacım yargılamak değil sadece ne yazdığının farkındamısın yada yazdığının ne anlama geldiğinin?:uhm:
size hesap verecek değilim
evet farkındayım canım ne yazdığımın ne anlama geldiğininde farkındayım,
bende merak ettim bu konu neden açıldı vurunn k....h...p...e demek için mi yoksa anlamak için mi...
hem burda insan ne konuşabilir neyini anlatabilirki kimseyi eleştiremezsiniz kınayamazsınız o insanlar isteyerek zevkleri nefisleri için değil mutlaka başka sebebpleri vardır
benmi anlatamıyorum acaba sizmi anlamak istemiyorsunuz
bu konu neden açıldı,bu tip kadınların dedikodusunu yapmak için mi yoksa onları anlamaya çalışmak içinmi,onları yargılamak size düşmez yüce allah var
madem benim gibilerden korusun allah sizi ,o zaman akıllı olunda sizde benim gibi insanlar size zarar vermesin badem hanım
Sizden hesap soran yok..Niye alındınız ki ? Sizden kimse iyi anlayamazmış dediğinize göre,anladık bunu...
Yaşayan bilirmiş -tatlicadiarzu-
Herkesin hayatı kendine tabi..Ama bu bir ahlaksızlıktır,hoş görülmez...Bu o kişi idam edilmeli demek değildir.....
muhakkak ki herkes karşıdır yasak aşka herkese göre iğrenç tiksinç evlerden ırak olası bi durumdur
ben çok doğru buluyorum diyen bi kişi var mıdır ??
konunun amacı ne kii birilerinden destek alıp itiraf etmek mi cevabı belli olan bişeyi tartışmak niye bu konunun güzelliği nerde??
kim ne yaşarsa yaşar hadi bakalım itiraf edin hoppaa nedir ?? onu anlamadım bende
kime ne bana ne başkasının ahlaksızlığından:1closedeyes:
benim cümlelerimi renklendirip incelersen ben de böyle yazarım kimsin sen ya benim bu dünyada allahtan başka bir annem var hesap vereceğim namusları için yaşamalı insanlar siz yazdığınız cvplara bakın bi
ne anlarsanda anla umrumda bile değil benim namussuz olacam insanlar bana kötü gözle bakacak diye korkmam,yanlış bişey yaparımda annecim üzülecek diye korkarım yoksa ''anladık bunu 'ne anladın he söylesene ne anladın ,benim sözlerimi burda kullananamazsın sen kimsin
konuyu açan benim sorularınında muhatabı benim cevaplayayım
öncelikle genelevde çalışab bayanları kimse yargılamıyor konu o değil ve tabi ki kimsenin buna hakkı yok
şahsım adına ben konuyu açarken herkesin birbirine süngüyle saldıracağını tahmin etmedim
konu sen niye öyle düşünüyorsun yuh sana haline dönüştü
herkes fikrini söyler yaşadığını paylaşır yorum yaparsın ayıplamak bence de yanlış bunu bir kere belirteyim
ha yaşayan vardır yanlışsın arkadaşım bak böyle böyle dersin geçer gider anlarsın anlamazsın o ayrı mevzu
anlatmak isteyene tabi istemeyenede zorla bişey yazdıran da yok
benim cümlelerimi renklendirip incelersen ben de böyle yazarım kimsin sen ya benim bu dünyada allahtan başka bir annem var hesap vereceğim namusları için yaşamalı insanlar siz yazdığınız cvplara bakın bi
ne anlarsanda anla umrumda bile değil benim namussuz olacam insanlar bana kötü gözle bakacak diye korkmam,yanlış bişey yaparımda annecim üzülecek diye korkarım yoksa ''anladık bunu 'ne anladın he söylesene ne anladın ,benim sözlerimi burda kullananamazsın sen kimsin