Ben bekarken erkek arkadaşımı hep diğeriyle aldatmıştım.böyle devam etti gitti...
Kötü bi çocukluk ve gençlik geçirdim ben.annem hep aldatıldı.babam hep aldatırdı başka kadınlarla. annem dörtdörtlük bi ev hanımıydı.zaten öyle olunca kıymet bilinmez ya.çok ileriye gitti babam. annemi defalarca dövdü, dışarı attı, kadına ev açmaya kadar ilerledi durum.o zamanlar içime oturmuş demek.genç kızlığımda ilk erkek arkadaşımı , başkasıyla aldattım.başkasınıda başkasıyla.başka başka başkaaaaa.... böyle devam etti.merak edenlere söyleyeyim öyle sanıldığı gibi ileriye gitmiyordu ilişki.sadece kendime aşık edip başkasıyla aldatıyordum. erkeklere acı çektirmek aldatmak bende zevk almama neden oldu. böylece herkes bana deli oluyordu.ben gerçekten kendine güveni olan, gerçektende çok hoş biriyimdir.kendime çok bakan değer veren biriydim hep.neyse böyle devam etti gitti.bunların içinde evlilerde vardı benimle beraber olmak için , 5 dk benimle konuşmak için delirenler vardı. evli olanların sorunu aynı .MUTSUZUM diyorlardı.evlilerle hiç arkadaşlık kurmadım.içimde pişmanlık olur diye belkide.annem gelirdi aklıma.bir kere aşık oldum.oda evliydi.öğrenince uzak durdum.tiksindim.annem geldi aklıma çünkü...
şimdi diyeceksinizki kanı bozuk falan.hayır gerçek şu ki küçüklükten o yaşadıklarım hayatıma yansımış benim.bu bi hastalık oldu adeta.kimseye güvenemedim.hep aldatılacağım korkusuyla , hep ben aldattım.ben terk ettim.
hiç pişmanlıkta duymuyordum üstelik.zevk alıyordum.ağlarlardı kapımda, yalvarırlardı.ben içimden kahkahalar atardım...
üniversiteyi bitirdim.ii bir işim oldu. eşimle tanıştım.çok efendi biriydi diğerleri gibi, onunla konuşurken başkasıyla nişanlandım.bunu ona anlatmadım. yine devam ediyordum bu iğrençliğe.derken nişanlım çok zengin ve çok alkol alan biriydi.evlenemeyeceğimi anlayıp nişanı attım.sonrada eşimle devam ettim. ona olanları anlattım.
senleyken başkasıyla nişanlandım falan dedim. önce bozuldu ama çok olgun karşıladı.açık açık söyledim herşeyi... beni deli gibi seviyordu. nişan düğün derken 4 yıl geride kaldı.eşim, hiç aldatmadım.çünkü o bana öyle bi güven verdiki o an anladımki ben herkezi babam gibi sanmışım. eşim çok iyi biri.ben meğerse sadakat arıyormuşum.o iğrenç huyum gitti bitti.
ben tüm açık yüreğimle anlattım yaşadıklarımı.insan zamanla olgunlaşıyor.hatalarımı kabul ediyorum.kimse benim gibi yapmasın.
byeeee