Yasak aşk

hıÇbırzaman buyuk konuŞmamak lazım ...
Bız bekarlar olarak artık evlenmetende korkar olduk ben sahsen..
Bunları yazıları okuyup gÖrdÜkÇe kÖtÜ oluorum...
Aldatan aldanır derler dogru bı laf...
Bekarlar bırbırını aldatıo evlenlere nedenır bılmem..
Ortamlar bozulmuŞ artık..
Sadık durust bırını bulmak zor...
Nasıl evlenıcez nasıl guvenıcez karŞımızdakıne bılmem...

benim bir tanıdğım var....kocasıyle seve seve evlendi
ama evlendikten kısa bir süre önce evli 2 çocuk babası bir adamla aşk yaşamaya başlamış....2,3 sene devam ettiler bu arada bununda çocuğu oldu kocasından...sonunda bu o adamla kaçtı hem kendi yuvasını hemde adamın yuvasını el birliğiyle yıktılar
şimdi çocuğuna hasret
ama eski kocası iyi çıktı çocuğu görmesine izin veriyor
şimdide kadın hastaymış kaçtığı adam doktora falan götürmüyormuş

kotuymus..........

hıÇbırzaman buyuk konuŞmamak lazım ...
Bız bekarlar olarak artık evlenmetende korkar olduk ben sahsen..
Bunları yazıları okuyup gÖrdÜkÇe kÖtÜ oluorum...
Aldatan aldanır derler dogru bı laf...
Bekarlar bırbırını aldatıo evlenlere nedenır bılmem..
Ortamlar bozulmuŞ artık..
Sadık durust bırını bulmak zor...
Nasıl evlenıcez nasıl guvenıcez karŞımızdakıne bılmem...

doğru söze ne denir

bir söz vardır... ""yanlış hesaptaa bağdattan döner" diye... elbetteki yasaklar şeytanın vesveseleriyle tatlı geliyor.. hiç duydunuz mu mutlu bir yuvası varken gidip başkasıyla yasak aşk/çapkınlık vs vs.. yaşayan insan sonunda mutlu olmuş mudur? sonu pişmanlıktır hep... allah yanlışlardan uzak tutsun...demek lazım.. yaşayanı da sakın eleştirmeyin kınamayın... inşallah doğruyu görür deyip geçin... insanın kınadığı hep başına gelir ya...

benimde bi tanıdığım var komşu sayılır hatta kadın on yıllık evliliğini iki çocugunu bırakıp başka evli bir adamla üstelik onunda iki çocugu var onunla kaçmış sonrasında güzel mutlu mesut bi yıl yaşamışlar kaçtığı adam tekrar eski eşine dönmüş ben onu seviyorum diye kadın üç aylık bi kızla kaldı ortalıkta sen şaşırtma YaRABBİ şeytana uydurma nefsimize uydurma yuva bozanın yuvası olur mu

benimde bi tanıdığım var komşu sayılır hatta kadın on yıllık evliliğini iki çocugunu bırakıp başka evli bir adamla üstelik onunda iki çocugu var onunla kaçmış sonrasında güzel mutlu mesut bi yıl yaşamışlar kaçtığı adam tekrar eski eşine dönmüş ben onu seviyorum diye kadın üç aylık bi kızla kaldı ortalıkta sen şaşırtma YaRABBİ şeytana uydurma nefsimize uydurma yuva bozanın yuvası olur mu

bi an noluyo dedim şuan bi komşumuz eviliyi adam karısının boşadı komşusunu aldı kadının 2 adamın 3 çoçgu vardı şimdi evliler balayına gitmişler Allah 'ım dogru yoldan ayırmasın

Ben bekarken erkek arkadaşımı hep diğeriyle aldatmıştım.böyle devam etti gitti...

Kötü bi çocukluk ve gençlik geçirdim ben.annem hep aldatıldı.babam hep aldatırdı başka kadınlarla. annem dörtdörtlük bi ev hanımıydı.zaten öyle olunca kıymet bilinmez ya.çok ileriye gitti babam. annemi defalarca dövdü, dışarı attı, kadına ev açmaya kadar ilerledi durum.o zamanlar içime oturmuş demek.genç kızlığımda ilk erkek arkadaşımı , başkasıyla aldattım.başkasınıda başkasıyla.başka başka başkaaaaa.... böyle devam etti.merak edenlere söyleyeyim öyle sanıldığı gibi ileriye gitmiyordu ilişki.sadece kendime aşık edip başkasıyla aldatıyordum. erkeklere acı çektirmek aldatmak bende zevk almama neden oldu. böylece herkes bana deli oluyordu.ben gerçekten kendine güveni olan, gerçektende çok hoş biriyimdir.kendime çok bakan değer veren biriydim hep.neyse böyle devam etti gitti.bunların içinde evlilerde vardı benimle beraber olmak için , 5 dk benimle konuşmak için delirenler vardı. evli olanların sorunu aynı .MUTSUZUM diyorlardı.evlilerle hiç arkadaşlık kurmadım.içimde pişmanlık olur diye belkide.annem gelirdi aklıma.bir kere aşık oldum.oda evliydi.öğrenince uzak durdum.tiksindim.annem geldi aklıma çünkü...
şimdi diyeceksinizki kanı bozuk falan.hayır gerçek şu ki küçüklükten o yaşadıklarım hayatıma yansımış benim.bu bi hastalık oldu adeta.kimseye güvenemedim.hep aldatılacağım korkusuyla , hep ben aldattım.ben terk ettim.

hiç pişmanlıkta duymuyordum üstelik.zevk alıyordum.ağlarlardı kapımda, yalvarırlardı.ben içimden kahkahalar atardım...

üniversiteyi bitirdim.ii bir işim oldu. eşimle tanıştım.çok efendi biriydi diğerleri gibi, onunla konuşurken başkasıyla nişanlandım.bunu ona anlatmadım. yine devam ediyordum bu iğrençliğe.derken nişanlım çok zengin ve çok alkol alan biriydi.evlenemeyeceğimi anlayıp nişanı attım.sonrada eşimle devam ettim. ona olanları anlattım.
senleyken başkasıyla nişanlandım falan dedim. önce bozuldu ama çok olgun karşıladı.açık açık söyledim herşeyi... beni deli gibi seviyordu. nişan düğün derken 4 yıl geride kaldı.eşim, hiç aldatmadım.çünkü o bana öyle bi güven verdiki o an anladımki ben herkezi babam gibi sanmışım. eşim çok iyi biri.ben meğerse sadakat arıyormuşum.o iğrenç huyum gitti bitti.

ben tüm açık yüreğimle anlattım yaşadıklarımı.insan zamanla olgunlaşıyor.hatalarımı kabul ediyorum.kimse benim gibi yapmasın.
byeeee

Kendim evli birini sevene kadar çok büyük konuşmuştum bu konuyla ilgili olarak. Yaşadıktan sonra en azından kimseyi kınamamayı öğrendim. Yanlış da olsa yasak da olsa, kendi içinde kalmak suretiyle sevginin her zaman temiz bir duygu olduğundan yanayım. Ama dediğim gibi hiçbir şekilde dışarıya yansımaması şartıyla.

çok şahit oldum yasak ,suçlu aşklara.. ama genelde şunu gördüm.. üzülen yara alan hep kadın oluyor.. hem evdeki kadın hem diğer kadın.. hiçbiri mutlu sonla Bitmedi Bu yasak aşkların.. en az 2 kişi cehennem azabı çekti.. ne diye ? oysaki aşk güzellikler vaad etmeli diye düşünürüm..hiçbi zaman Büyük konuşmam ama kendimi Bile Bile neden ateşe atayım ki ? aşk da mantıkla kontrol edilebiliyor istedikten sonra.. Bi dostum vardı, sevdiği adam evliydi.. adam da ölüp Bitiyodu.. ama ölüp Biterken karısından 2. çocuğu yaptı.. karısı öğrendi.. dostumu ailesine şikayet etti.. kız da kadın da acı çekti.. kız Bitiriyodu adam Bırakmıyordu.. şimdi dava açtı karısına ekımde Boşanacak.. karısı da 2 çocukla işi yok gücü yok mesleği yok.. kız Boşanmasını istemiyordu, gitti Başkasıyla nişanlandı.. 3 kişilik aşk 4 etti mi .. off.. insan kendine Bunu neden yapar.. şimdi temizlemeye çalişiyor.. çıkardı hayatından.. ama adam Bırakmıcam Ben onun için yuvamı dağitiyorum nutukları atiyor.. yani Allahım düşmanıma yaşatmasın.. çok zor..

Yasaklar hep tatlıdır bide boşluktaysa insan dahamı tatlı gelir bilmem ama çevremde yaşanan birçok olaydan şunu anladımki hiç kimse bu duruma isteyerek düşmez ve bunu yaşamış insanları hor görüp eleştirmemek lazım çünkü ALLAHIN adeleti öyleki kim karşıdakini hatasından dolayı yargılarsa ölmeden aynısını ona yaşatırmış o yüzden şu hayatta kimseyi yargılamamak lazım ama doğruyuda söylemek gerekirse insan iradesini ve zekasını kullanmalı ve bu duruma düşebilecek ortamlar ve durumlardan uzak durmalı

Benim bildiğim bişey varsa o da aşkı yasak bi şekilde yaşayanların bunu alenen yasamaya baslayıp eski birlikteliğine son verdiğinde bugüne kadar kimseye eski hayatından daha fazla mutluluk getirmediği..
Yuva yıkanın yuvası olmazmıs bunu anlamak için yasamaya gerek yok örnekleri fazlasıyla mevcut!

Yasaklar hep tatlıdır bide boşluktaysa insan dahamı tatlı gelir bilmem ama çevremde yaşanan birçok olaydan şunu anladımki hiç kimse bu duruma isteyerek düşmez ve bunu yaşamış insanları hor görüp eleştirmemek lazım çünkü ALLAHIN adeleti öyleki kim karşıdakini hatasından dolayı yargılarsa ölmeden aynısını ona yaşatırmış o yüzden şu hayatta kimseyi yargılamamak lazım ama doğruyuda söylemek gerekirse insan iradesini ve zekasını kullanmalı ve bu duruma düşebilecek ortamlar ve durumlardan uzak durmalı

Söylediklerinde haklısın elbette hatasız kul yok zaten fakat ''bir daha mı gelıcem bu dünyaya o an için bu heyecanı yaşamalıyım'' zihniyetinde olanları anlamıyorum anlamak istemiyorum.. Evliliğinde istediğin heyecanı arayıp da bulamıyorsan medenice ayırırsın yolunu hiç değilse sana bel bağlayan insan zarar görmez..
Bir de gidicemiz bir hayat var insanlar bunları yasama cesaretini göze alırken bunu da hesaba katmalı..

Back
X