Yasak aşk

o hissetikleri aslında aşk değilki,şiir gibi olacak ama temiz olmayan yüce olmayan bi şi nasıl aşk olur, nefsin şeytanın oyunu, zaten böyle şey yaşatanların da yuvası olmuyor o kadar çok örneği var ki

bebeğimle ilgilendiğim için şu an cevaplıyorum...
size ithaf ettiğim sözün manası: kalbinizin kuru çorak sevgisiz olduğu ve sadakate değer vermediğinizdir.
şimdi bunun neresi güzel?
ihanet adı üzerinde bir insanı yıkabilecek en kötü histir
ölüme allhın emri dersin teselli bulursun
ihanete uğrayınca eksiklik bendemi ondamı
beni sevmiyormu
beğenmiyormu benden dahamı güzel
hiç birinin mantıklı bir cevabı yoktur
gelecek kaygısı ne yapacağını bilememe
nefes alamazsın...
karşıdaki yani aldatan zevki sefa içindemidir? vicdanı ne diyordur?
varmıdır bir adalet duygusu onu bilemiyorum
peki bütün bunların adına "aşk" deyip
sonrada güzeldiri eklemek ne kadar mantıklıdır
hangi penceredn bakılır da böyle söylenir
anlamam
ama bunu yaşayanı yaşatanı kınarım
kınarım ve kınarım kimse kınayamazsın da diyemez..

size kinayeydi ama anlayamadınız yazık. birde izah ediyorsunuz ki bu daha vahim
tanımadığı birinin kalbinin yorumu yapmak için erdiniz herhalde

nacizhane birkaç kaç cümle ( öğüt dersem şövalyeler gibi kılıçları kuşanan sizler üzerime atlayacaksınız)

Hayatınızı burada yazdıklarınız gibi katı yaşıyorsanız eşiniz olsun, sevgiliniz olsun kim olursa olsun boğarsınız.

Sizler rahat olursanız inanın herşey güzel olur. Dikkat edin aldatan erkeklere kendilerine huzur sağlayan insanlara giderler.

O kadar önyargılısınız ki rahat olmamdan bile rahatsız oldunuz. Alttan alayım dedim baktım bizim şövalyeler saldırıda, aşkı desteklemem bile yasak aşkı desteklemem gibi algılandı.

Düşünüyorumda " insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar" sözü ne kadar doğru.

Buyrun bekliyorum inşallah sende aldatılırsın dileklerinizi :)))

size kinayeydi ama anlayamadınız yazık. birde izah ediyorsunuz ki bu daha vahim
tanımadığı birinin kalbinin yorumu yapmak için erdiniz herhalde

o kadar tutarsız ve mantıksız yorumlarınız var ki ermeden de insan görebiliyor bazı şeyleri
eşinize başka bir kadının aşık olmasını normal karşılayan bir bayanın açıklmaya ihtiyacı vardır mutlaka
toplumun değer yargılarına tersden bakan bir insanın kalbi hakkında yorum yapmak için ermeye ihtiyacım yok
biz hepimiz yanlışız bir kaç çatlak ses sizlermi doğrusunuz
asıl vahim olan bir bütün halinde sizsiniz sizin vaziyetiniz..

nacizhane birkaç kaç cümle ( öğüt dersem şövalyeler gibi kılıçları kuşanan sizler üzerime atlayacaksınız)

Hayatınızı burada yazdıklarınız gibi katı yaşıyorsanız eşiniz olsun, sevgiliniz olsun kim olursa olsun boğarsınız.

Sizler rahat olursanız inanın herşey güzel olur. Dikkat edin aldatan erkeklere kendilerine huzur sağlayan insanlara giderler.

O kadar önyargılısınız ki rahat olmamdan bile rahatsız oldunuz. Alttan alayım dedim baktım bizim şövalyeler saldırıda, aşkı desteklemem bile yasak aşkı desteklemem gibi algılandı.

dileğe gerek yok kendiniz tırnak içerisinde yazmışsınız " insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar" sözü ne kadar doğru.
sizde yaşarsınız hak ettiklerinizi
kimsenin ilişkisi evliliği bir diğerininkine benzemez
sizin ki gibi free yaşamaz genelde insanlar ilişkilerini
sahiplenirler
bu insanın doğasında var ve hatta hayvanın
eşini kıskanır
bunda tuhaflık yok insanı sık boğaz etmek arasında ki farkı bir kavrayın
daha sonra yeniden bir tavsiye bekleriz..

ne kadar sığ bir yaklaşım...

peki sizin tarzınla cevap vereyim o zaman....

evet insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar...

ben şimdi keyifle evliliğimin tadını çıkarırken:icecream: o kadın kanserle boğuşuyor kemoterapi seanslarından çıkıp evine dinlenmeye gideceği yere kocasının yani ex eşimin peşine düşüyor sevgilisinin koynundan çıkartmak için

ha bu arada kocasının boşanma tekliflerine şiddetle karşı çıkarak dayak yiyor...ölmesini bekliyorlar evlenmek için.

ne kadar sığ bir yaklaşım...

peki sizin tarzınla cevap vereyim o zaman....

evet insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar...

ben şimdi keyifle evliliğimin tadını çıkarırken:icecream: o kadın kanserle boğuşuyor kemoterapi seanslarından çıkıp evine dinlenmeye gideceği yere kocasının yani ex eşimin peşine düşüyor sevgilisinin koynundan çıkartmak için

ha bu arada kocasının boşanma tekliflerine şiddetle karşı çıkarak dayak yiyor...ölmesini bekliyorlar evlenmek için.

evet sormak lazım şimdi o kadına zamanında aşk güzeldir demişmi?
ve şimdi ne diyor?

En sondaki kırmızılı cümleden başlıyım; ben kendi adıma söylüyorum, benim temennilerim size değil..Konu başlığı "YASAK AŞK" değil mi , ben bunu yaşayan kadınlar için diledim ,

eminim diğer arkadaşlar da aynı şeyi demeye çalıştı.. Ama siz sanırım üstünüze çok gelindiği için bu sözü de üstünüze alınmışsınız.. Bu yanlışlığı düzelteyim...

Diğer kırmızılara geleyim ; kesinlikle katıldığım bir cümleniz var: evet, erkekler kendilerine huzur veren kadınlara gider .. Buna katılıyorum.. Ama biz aksini iddia etmedik ki..

Konumuz "YASAK AŞK" olduğu için bu kadar sertiz, yani bizler her gün eşlerimizin başında ; " Sakın yasak aşk yaşama , sakın beni aldatma , sakın oraya gitme , bunu

yapma... "diyip huzurunu kaçırmıyoruz ki...

Sizin rahat olmanız , yasak aşk için gibi algılandı, evet ... Siz kendi cümlelerinizle yanlış anlaşıldınız, bu kadar kişi aynı şeyi düşünmüş .. Sızce biz mi yanlış anladık yoksa siz mi yanlış anlamamıza

mahal verdiniz?Aşkı destekleyen sadece siz değilsiniz , aşk evliliği yapan biri olarak ben de aşka her zaman saygı duyarım ;ama yasak aşka değil !!!

Zaten ona aşk da denmez , düpe düz aldatma denir... :1closedeyes:

Son düzenleme:
evet sormak lazım şimdi o kadına zamanında aşk güzeldir demişmi?
ve şimdi ne diyor?

şimdi ne diyor bilmiyorum fakat fiziksel ve de ruhsal olarak bittiğini biliyorum....

ne yalan söyleyeyim üzülmedim...

ama göbekte atmadım sadece "ilahi adalet" tecelli etti diye düşündüm.

herkes hakettiğini yaşar...yoldan çıkanlar da çıkartanlar da mağdurlar da:icecream:

huzuru kaçan karısından kocasından memnun olmayan boşanacak ondan gidecek kendisine uygun birisini bulup aşk yaşayacak.

tekrar ediyorum hiç kimsenin kimseye bu kadar acı vermeye hakkı yok...

en başında da dedim; evlilikte sorun varsa boşan kardeşim boşan git ondan sonra ne yapıyorsan yap.

huzuru kaçan karısından kocasından memnun olmayan boşanacak ondan gidecek kendisine uygun birisini bulup aşk yaşayacak.

tekrar ediyorum hiç kimsenin kimseye bu kadar acı vermeye hakkı yok...

en başında da dedim; evlilikte sorun varsa boşan kardeşim boşan git ondan sonra ne yapıyorsan yap.

şakkıdı

Oy başımı alıp nerelere gidem ben !!

Aldatan erkek ( kadın ) huzura gitmiş öyle mi ?? Huzursuzluktan kaçmış !

Bana ne için gelmişti peki ?

Yarın huzur için gittim ( huzursuzluktan kaçtım ) diyen adam ya da kadın her neyse işte; herhangi bir sebeple huzuru kaçınca yine başkasına mı gidecek ?? Aldatma zinciri devam mı edecek yani ??

Bayanlar lütfen ya; lütfen ! Hiçbir kadın ya da erkek aldatılmayı haketmiyor... Sebep ne olursa olsun!

AŞK, HUZUR ya da buna benzer insana özgü duyguları, bekletileri bahane edip, sebep göstermek çirkinlikten öte bişy değil !

Huzurun kaçtıysa, aşkın bittiyse hemen ne arayışa geçersin ! Bitir öyle git ! Alla alllaaa !!!!!

Hayat üstüne hayat kurulmaz, Temel üstüne temel atılmaz !!!!

yazdıklarım çıkmamış kimirmirmirmir
aynen öyle demiştim :))
kendine hükmü geçmeyenin kime hükmü geçer kim sever o adamı
veya kadını
ayrılsın ne yaprsa yapsın off çok kızdım mevzuyu saçma sapan yerlere çekip
her şeyi aşk adı altında meşrulaştıranlardan
nasıl mantık dır nasıl yaşam biçimidir anlayamıyorum

misafir korkma şövalyeler burda korur seni
çık ortaya hadiikaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar her türlü fikir tartışması yaparız anlaşırız yada anlaşamayız herkesin dünya görüşü farklı deriz. Birgün bir yerde birimize yardımda edebiliriz görüşlerinden faydalanadabiliriz.
Bunlar KK forumdan çıkış yaparken düşündüğüm şeylerdi. Fakat yanılmışım.

İş yerindeyim 17,30 da çıkıyoruz servisler 17,40 da kalkar. Genelde interneti 17,00 de kapatır dosyalarımda yedekleme yapar, toparlanırım.

Ancak konu uzadığı için merak ettim tekrar açtım, bu tip imalarla karşılaştım hiç hoş değil Şövalye lafı geçmese üzerime bile alınmazdım çünkü dünya kadar insan yazmış.

Ama lütfen komik duruma düşmeyin, Neymiş misafir bakıyormuşum, sizden çekinip mi misafir bakacağım.

Yazık gerçekten yazık.

Arkadaşlar her türlü fikir tartışması yaparız anlaşırız yada anlaşamayız herkesin dünya görüşü farklı deriz. Birgün bir yerde birimize yardımda edebiliriz görüşlerinden faydalanadabiliriz.
Bunlar KK forumdan çıkış yaparken düşündüğüm şeylerdi. Fakat yanılmışım.

İş yerindeyim 17,30 da çıkıyoruz servisler 17,40 da kalkar. Genelde interneti 17,00 de kapatır dosyalarımda yedekleme yapar, toparlanırım.

Ancak konu uzadığı için merak ettim tekrar açtım, bu tip imalarla karşılaştım hiç hoş değil Şövalye lafı geçmese üzerime bile alınmazdım çünkü dünya kadar insan yazmış.

Ama lütfen komik duruma düşmeyin, Neymiş misafir bakıyormuşum, sizden çekinip mi misafir bakacağım.

Yazık gerçekten yazık.

açıklama gerekli değildi

evet binlerce kişi var burda
sen neden alınıyorsun
yazık vahim gibi kelimeleri sürekli yazılarımdan alıntı yapıp şahsıma yazıyorsun
neyin yazık ve vahim olduğunu yazmıştım daha önce
tekrarlayayım yine algıda sorun olmasın
toplumun değer yargılarını ayak altına alıp
adına da aşk diyen
zavallı zihniyetlilire yazık
vehamet onlara yakışır...

bu kadar sığ, hiç bir derinliği olmayan, buram buram çocukca kışkırtma kokan yukarda ki mesajı yazarak çıkış yapan kişinin

Bunlar KK forumdan çıkış yaparken düşündüğüm şeylerdi.

şeklinde bir düşünceye sahip olduğunu hiç mi hiç inanmıyorum.:kahve:

Back
X