- Konu Sahibi selda_berrak
o hissetikleri aslında aşk değilki,şiir gibi olacak ama temiz olmayan yüce olmayan bi şi nasıl aşk olur, nefsin şeytanın oyunu, zaten böyle şey yaşatanların da yuvası olmuyor o kadar çok örneği var ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğimle ilgilendiğim için şu an cevaplıyorum...
size ithaf ettiğim sözün manası: kalbinizin kuru çorak sevgisiz olduğu ve sadakate değer vermediğinizdir.
şimdi bunun neresi güzel?
ihanet adı üzerinde bir insanı yıkabilecek en kötü histir
ölüme allhın emri dersin teselli bulursun
ihanete uğrayınca eksiklik bendemi ondamı
beni sevmiyormu
beğenmiyormu benden dahamı güzel
hiç birinin mantıklı bir cevabı yoktur
gelecek kaygısı ne yapacağını bilememe
nefes alamazsın...
karşıdaki yani aldatan zevki sefa içindemidir? vicdanı ne diyordur?
varmıdır bir adalet duygusu onu bilemiyorum
peki bütün bunların adına "aşk" deyip
sonrada güzeldiri eklemek ne kadar mantıklıdır
hangi penceredn bakılır da böyle söylenir
anlamam
ama bunu yaşayanı yaşatanı kınarım
kınarım ve kınarım kimse kınayamazsın da diyemez..
size kinayeydi ama anlayamadınız yazık. birde izah ediyorsunuz ki bu daha vahim
tanımadığı birinin kalbinin yorumu yapmak için erdiniz herhalde
nacizhane birkaç kaç cümle ( öğüt dersem şövalyeler gibi kılıçları kuşanan sizler üzerime atlayacaksınız)
Hayatınızı burada yazdıklarınız gibi katı yaşıyorsanız eşiniz olsun, sevgiliniz olsun kim olursa olsun boğarsınız.
Sizler rahat olursanız inanın herşey güzel olur. Dikkat edin aldatan erkeklere kendilerine huzur sağlayan insanlara giderler.
O kadar önyargılısınız ki rahat olmamdan bile rahatsız oldunuz. Alttan alayım dedim baktım bizim şövalyeler saldırıda, aşkı desteklemem bile yasak aşkı desteklemem gibi algılandı.
Düşünüyorumda " insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar" sözü ne kadar doğru.
Buyrun bekliyorum inşallah sende aldatılırsın dileklerinizi :)))
nacizhane birkaç kaç cümle ( öğüt dersem şövalyeler gibi kılıçları kuşanan sizler üzerime atlayacaksınız)
Hayatınızı burada yazdıklarınız gibi katı yaşıyorsanız eşiniz olsun, sevgiliniz olsun kim olursa olsun boğarsınız.
Sizler rahat olursanız inanın herşey güzel olur. Dikkat edin aldatan erkeklere kendilerine huzur sağlayan insanlara giderler.
O kadar önyargılısınız ki rahat olmamdan bile rahatsız oldunuz. Alttan alayım dedim baktım bizim şövalyeler saldırıda, aşkı desteklemem bile yasak aşkı desteklemem gibi algılandı.
ne kadar sığ bir yaklaşım...
peki sizin tarzınla cevap vereyim o zaman....
evet insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar...
ben şimdi keyifle evliliğimin tadını çıkarırken:icecream: o kadın kanserle boğuşuyor kemoterapi seanslarından çıkıp evine dinlenmeye gideceği yere kocasının yani ex eşimin peşine düşüyor sevgilisinin koynundan çıkartmak için
ha bu arada kocasının boşanma tekliflerine şiddetle karşı çıkarak dayak yiyor...ölmesini bekliyorlar evlenmek için.
evet sormak lazım şimdi o kadına zamanında aşk güzeldir demişmi?
ve şimdi ne diyor?
huzuru kaçan karısından kocasından memnun olmayan boşanacak ondan gidecek kendisine uygun birisini bulup aşk yaşayacak.
tekrar ediyorum hiç kimsenin kimseye bu kadar acı vermeye hakkı yok...
en başında da dedim; evlilikte sorun varsa boşan kardeşim boşan git ondan sonra ne yapıyorsan yap.
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sizce misafir kimkaydirigubbakcemile3
misafir korkma şövalyeler burda korur seni
çık ortaya hadiikaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar her türlü fikir tartışması yaparız anlaşırız yada anlaşamayız herkesin dünya görüşü farklı deriz. Birgün bir yerde birimize yardımda edebiliriz görüşlerinden faydalanadabiliriz.
Bunlar KK forumdan çıkış yaparken düşündüğüm şeylerdi. Fakat yanılmışım.
İş yerindeyim 17,30 da çıkıyoruz servisler 17,40 da kalkar. Genelde interneti 17,00 de kapatır dosyalarımda yedekleme yapar, toparlanırım.
Ancak konu uzadığı için merak ettim tekrar açtım, bu tip imalarla karşılaştım hiç hoş değil Şövalye lafı geçmese üzerime bile alınmazdım çünkü dünya kadar insan yazmış.
Ama lütfen komik duruma düşmeyin, Neymiş misafir bakıyormuşum, sizden çekinip mi misafir bakacağım.
Yazık gerçekten yazık.