Yasak Aşk !

yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize teşekkür ederim, içimde Allah korkusunu taşıyorum kimisi beni cesaretsiz kimsi alçak kimide günahkar ilan etti, hiç kimse büyük konuşmasın Rabbim büyük kimin ne zaman ne oalcağı belli olmaz, uzaktan ahkam kesmek çok kolay bazıları için. yaptığımın hata olduğunu günah olduğunu biliyorum ama yinede sevmekten vazgeçmeyecem onu. Namus sadece ..... değildir, ben nice namuslular gördüm namussuz...

En kolayı bu zaten!
Kimin ne olacağı belli değil demek!
Ne yani,çoğunluk aynı yanlışı tekrar ediyorsa mübah mı olacak tüm çirkinlikler?

evlilik kadar özel bi kurumu bu hale getirmek hiç hoş bir durum değil.bence sen eşinle otur bu evlilik nereye gidiyor konuş.çok zor bi durum.eşinin seni aldatmasıda çok gurur ezici bi durum belkide psikolojık olarak ona tepki olarak böle bi sevgi arayışına girdinn bilemiyorum.ama çocuklarına bağlan ve doğru yolda yurumeni tavsiye ederim.:44:

evlilik kadar özel bi kurumu bu hale getirmek hiç hoş bir durum değil.bence sen eşinle otur bu evlilik nereye gidiyor konuş.çok zor bi durum.eşinin seni aldatmasıda çok gurur ezici bi durum belkide psikolojık olarak ona tepki olarak böle bi sevgi arayışına girdinn bilemiyorum.ama çocuklarına bağlan ve doğru yolda yurumeni tavsiye ederim.:44:

insanlar neden evlenir ?

bakın burya bir konu açmışsınız herkes beni günahkar ilan etti falan demişsinz. madalya mı taksaydık . bu nedir böyle ya.:47:
ben bu tür şeylere aşk demiyorum. çünkü aşk temizdir. içinde çirkinlik olmaz. bu sevgi çirkin bi sevigi..
8 yıllık evlilikten sonra kalkıp başkasına aşık (!) olmaya cesaretiniz varsa boşanmaya da cesaretiniz var demektir. çok çirkin şeyler
tamam insanların ne olacağı belli değil. her insanda nefis vardır. herşey ister.
her insan nefsinin istediğini yapsaydı bambaşka diyarlarda olurdu. örneğin. canım birçok şey yapmak istiyor. her arzu etiğimi yapsaydım ohhhoo

insanlar neden evlenir ?

bu sorunun cevabını ben çok iyi biliyorum.bunu bence sen kendine sor arkadaşım..ben 7 yıllık evliyim.eşimle aramızda saygı sevgi bi ailede olması gereknlerin olduğunu düşündüm ve şuana kadar bu konuda hiç yanılmadım.umarım bundan sonrada yanılmam.yanılırsamda ki buyuk konuşmuyorum.direk gidip boşanmak olur..daha sonra başka arayışlara girerim diye düşünüyorum..

sevmek çirkinlik demek, kime göre ?

aynı durumu yaşayan çok samimi bir arkadasım..oda evliydi..eşinin çalışmaması hakaretleri kendini böyle bir yola sürükledi..sonrasında tek celsede boşandı..herkes kendi hayatına gitti..sonumu noldu..berbat..hayatı çıkmazlıklar içinde..sosyetik bir hayat yaşıyo mini etekler barlar..boşluktayken başka bir dala tutunmak yerine seni yaradandan yardım dileseydin,,Hergün dualar okusaydın,,kafanı kötü şeylere çalıştırmasaydın,,kendini adapte etseydin namaza kurana..Allah seni emin ol haramdan uzaklaştırırdı..sadece sınavda oldugumuzu unutuyoruz tek sorun bu..Bunları belki yaptın ama nefsin sana çok daha fazla hakim oldu..Allah yardımcın olsun..

bakın burya bir konu açmışsınız herkes beni günahkar ilan etti falan demişsinz. madalya mı taksaydık . bu nedir böyle ya.:47:
ben bu tür şeylere aşk demiyorum. çünkü aşk temizdir. içinde çirkinlik olmaz. bu sevgi çirkin bi sevigi..
8 yıllık evlilikten sonra kalkıp başkasına aşık (!) olmaya cesaretiniz varsa boşanmaya da cesaretiniz var demektir. çok çirkin şeyler
tamam insanların ne olacağı belli değil. her insanda nefis vardır. herşey ister.
her insan nefsinin istediğini yapsaydı bambaşka diyarlarda olurdu. örneğin. canım birçok şey yapmak istiyor. her arzu etiğimi yapsaydım ohhhoo

kimseden madalya beklentim yok, bu tepkileri alacağımı bile bile açtım bu konu başlığını, her istediğini yap, isteklerine engel koyacak isen neden kendini bile bile kısıtlıyorsun yada neden kısıtladın ? ben istedikklerimi eşimle birlikte yapmak için evlenmiştim hayal kırıklığı oldu ve şimdi bu haldeyim kimine göre şikayet kimine göre günah çıkartma bu , ben halimden memnunum ve boşanacağımda, istenmediğim yerde neden durayım ki ömür dediğin bu kadar ucuz satın alınacak bir şey değil, kıymetimi bilenin yanında olcağım tabi kimse kusura bakmasın , çocuklarım için katlanmıştım bu güne kadar ama sırf onlar mutlu olacaklar huzur bulacklar diye kendimden bu kadar ödün veremem, her gece yanlız yatmanın evde yanlız kalmanın ne demek olduğunu bilmeyenler yada tahmin edemeyenler var aranızda yorumlardan bu sonuca çıktım hak vereceğinizi beklemiyorum zaten Türk milletiyiz ya namusumuza örf anannelerimize düşkünüz ya bırakın Allah aşkına yaaa, benim gönlüm nerde mutlu ise orda olacam tıpkı şu an siz eşleriniz ile mutlu olduğunuz gibi bende mutlu olacam...:47:

bu sorunun cevabını ben çok iyi biliyorum.bunu bence sen kendine sor arkadaşım..ben 7 yıllık evliyim.eşimle aramızda saygı sevgi bi ailede olması gereknlerin olduğunu düşündüm ve şuana kadar bu konuda hiç yanılmadım.umarım bundan sonrada yanılmam.yanılırsamda ki buyuk konuşmuyorum.direk gidip boşanmak olur..daha sonra başka arayışlara girerim diye düşünüyorum..

o çok iyi bildiğiniz cevabı paylaşında bizde bilelim arkadaşım...

kimse sana mutlu olmadığın ortamda kal çek demioki arkadaşım.sadece bu gunahı devam ettirme boşan seviosan onunla mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yap ne yapıosan...

şuana kadar yazılanlardan birşey anlamadıysan daha sana sana anlatacak bişey yok sanırım...

bence konu sahibi kendi bildiğini okuyor. baksanıza yazdıkları yorumdan anlaşılacağı üzere.yaptığının yanlış olduğunu belirtenlere kızıyor resmen.Allah doğru yolldan ayırmasın

bence konu sahibi kendi bildiğini okuyor. baksanıza yazdıkları yorumdan anlaşılacağı üzere.yaptığının yanlış olduğunu belirtenlere kızıyor resmen.Allah doğru yolldan ayırmasın

evet kızıyorum ; kendiniz ile kıyaslıyorsunuz çünkü o mutlu yuvanız ile kıymetinizi bilenler ile sizi canından çok sevenler ile kıyaslıyorsunuz.

Sevmenin nesi günah!!! Evli insanlar aşık olamaz diye bir kaide yok tabiki olabilir insan kalbine söz geçirebilseydi adı kalp,yaşanılan aşk olmazdı... İnsanın kendisinin mulu olması bana göre herşeyden önce gelir kocandan,çocuğundan önce... İnsan kendisi önce mutluysa diğerlerinide mutlu edebilir o yüzden aşkını yaşamak istiyorsan yaşayabilirsin kimsenin hayatına o günah bu olmaz evlisin sen yapamazsın gibi kelimelerle müdahale etmesine izin verme... Burdan öyle yazarken ahkam kesmek kolaykii tatlım sen boşver eğer gerçekten seviyorsan o adamı önünde hiçbişey durmamalı ama öncelikle eş problemini çözmen lazım ondan sonra ne yaşıyorsan yaşamalısın... İnsan hayata bir kere geliyor öncelikle insan kendi için yaşamalı...

BENCE BU KONUYA HİÇKIMSE PRIM VERMEMELI..

KONU sahibi hem eşini aldatıyor, hem sözde boşanmayacak kadar korkak, hem ukala, hemde yaptığından utanmıyor bile..

Madem yazılanlara böyle ukalaca cevap yazacaksanız neden açıyorsunuz konuyu !! Sizin gibilere aynı şeyi yapmak müstehak..

Son düzenleme:
burdaki kimsenin kalbine kilit vur dediğini sanmıyorum.herkes ilk önce eş problemini çözmesinden yana...

düşündüğüm herşeyi sen yazmışsın aynı düşünüyoruz
evli ve herşeyden öte çocukları olan bi insan bunu yapmaz
heleki bu bi kadınsa hiçyapmamalı
buraya yazıncada haklısın sevmek yasak aşk yaşamak seninde hakkın yürü be seni kim tutar mı diyecektik
ben de arkadaşlara katılıyorum boşanmak yaptığın şeyden daha az cesaret ister

eger kızların ögrenirse neler olur bir düşünsene sana şuanda sadece yasak olan cazip gelmiş nerden biliyosun karşındakinin seni sevdiğini yuvanı dagıttıktan sonra çekip gitmiycegini yazık bir heves ugruna çocuklarından olursun çok mutsuzsan ayrıl eşinden ama bunu yapma.kimseden de yardım bekleme bence türk toplumunda böyle şeyler ters bilmen lazım ...

Back
X