Yasak Aşk !

anladığım kadarı ile herkez eşi ile birlitke yaşamak zorunda olanlar için söylüyorum kayınavalideleri ve kayınbabaları ile mutlu mesut geçinip gidiyorlar, Allah mutluluğunuzu daim eylesin, "Oğlum sabah işe erken gidecen kalk yat sen en iyisi" deyip akşamın 9 unda yatağa gönderiyorsa yatağa eşimi karışıyorsa yemeğimin tuzuna biberine , neden duş aldın sen şimdi durduk yere diyebiliyorsa ve bunu kaldırabiliyorsanız eğer ne mutlu size

bu konuyu açarken sze hak verileceğnii düşündünüz ben anlamadım açıkcası.. aşk nedirya evlenin en fazla birkacyıl sonra bitmiyomu? nasıl çocuklarını düşünmeden böyle söyleyebiliyosun? onlar bu yazdıklarını okusalar annelerinin kendilerini bi adama değiştiklerini görseler eminim çok üzülürler... sen onları 9 ay karnında tasıdın madem seviyosun bosanda git her gece kocanın yanına nasıl hangi yüzle gidiyosun aldatmanın adı ne zamandan beri aşk oldu..........????????

gerçekten haklısın ben 12 yıllık evliyim
görücü usülü evlendim
aşık olarak evlensemde geçim derdi aileler vs derken aşkım 12yıl sürmezdi herhalde
insan eşi için namusuna sahip çıkmaz
insan bakın kadın veya erkek demiyorum
insan kendi öz saygısı ve çocukları için kendisine sahip çıkar

Yok canım ne diye haksızlık etmiş olasın.
Gönül eğleme bu. :34:
Görüş, sev sevil, ilişkinin tadını çıkar.
Eşin de biraz sana saygı göstersin evlilik başka kaçamak başka ne de olsa...
Kolay değildir boşanmak elbette ne gerek var şimdi dul kadın damgası yemeye?
Mis gibi evin düzenin kocan varken?
Değil mi? :86:
...
Burayı da itiraf köşesi gibi kullanıp rahatlamak istiyorsunuz sadece...
Herkes size hak versin, üzülme geçer desin diyorsunuz...
Allah akıl fikir versin, mantıktan ayırmasın kimseyi...
Sizin gözünüz kör olmuş, kimseyi de duymak dinlemek inanmak istemiyorsunuz... :19:

Arkadaşım birincisi konu ben değilim
İkincisi daha önceki yorumlarıma bakarsan anneliği pek düşünmediğimi hatta çocukları eşimin ve benim pek sevmediğimide okumuşsundur. Bana göre çocuksuzda hayatta eşimle beraber çok güzel geçiyor... Siz çocuk için ölebilirsiniz ama ben ölmeyenlerdenim.... Ve son noktayıda koyuyorum. İstirham ediyorum lütfen konu hakkında yorumlarda bulununuz benim hakkımda değil...

Anlaşıldı neden onay verdiğin.Anne olmak istememene saygı duyarım olabilir çok doğal ama bir annenin bunları yapmasına duyamam

anladığım kadarı ile herkez eşi ile birlitke yaşamak zorunda olanlar için söylüyorum kayınavalideleri ve kayınbabaları ile mutlu mesut geçinip gidiyorlar, Allah mutluluğunuzu daim eylesin, "Oğlum sabah işe erken gidecen kalk yat sen en iyisi" deyip akşamın 9 unda yatağa gönderiyorsa yatağa eşimi karışıyorsa yemeğimin tuzuna biberine , neden duş aldın sen şimdi durduk yere diyebiliyorsa ve bunu kaldırabiliyorsanız eğer ne mutlu size

bu dediklerinizi biçok insan yaşıyor
bahane değil bunlar

Bunları yaşayan bir çok kadın var hepisnin kocasnı aldattığına inanmıyorum. Kaldı ki bunlar yaptığınızı haklı çıkarmaz.

bu konuyu açarken sze hak verileceğnii düşündünüz ben anlamadım açıkcası.. aşk nedirya evlenin en fazla birkacyıl sonra bitmiyomu? nasıl çocuklarını düşünmeden böyle söyleyebiliyosun? onlar bu yazdıklarını okusalar annelerinin kendilerini bi adama değiştiklerini görseler eminim çok üzülürler... sen onları 9 ay karnında tasıdın madem seviyosun bosanda git her gece kocanın yanına nasıl hangi yüzle gidiyosun aldatmanın adı ne zamandan beri aşk oldu..........????????

ben kimsenin koynuna girmedim, cinsellik düşkünü olduğum için birinin altına yatmadım ne bu yaaa, sadece aşka sevgiye ilgiye ihtiyacı olan bir KADINIM ben KADINNNN; o... ilan edildim yaaa :47::25:

Herkesin düşüncesine saygı gösterilmez... Bu bir klişedir, kalkacaksın inandığım değerlere küfür eder gibi konuşacaksın sonra saygı duyuyorummı diyeceğim sana yok böyle bir şey, insan sadece kendisi için yaşıyorsa bir hiçtir. çünkü onu sevecek kimse yoktur onun seveceği kimsede olmamıştır. Gerçekten evlat sevgisini tatmamıştır, tatsaydınız zaten bunu konuşamazdınız..
şu yorum...
ne demek herkesin düşüncesine saygı gösterilmez ! şu an sende onun düşüncesi hakkında (sizin tabirinizle) küfreder gibi konuşmuş olmuyor musun ?

şu yorum...
ne demek herkesin düşüncesine saygı gösterilmez ! şu an sende onun düşüncesi hakkında (sizin tabirinizle) küfreder gibi konuşmuş olmuyor musun ?

Tabiki hayır şu anda onu senden başka destekleyen yok, herkes tyanlış olduğunu ısrarla söylüyor. Yani saygı duyulacak bir tarafınız yok, doğru tektir ve aklın yolu birdir.

ben kimsenin koynuna girmedim, cinsellik düşkünü olduğum için birinin altına yatmadım ne bu yaaa, sadece aşka sevgiye ilgiye ihtiyacı olan bir KADINIM ben KADINNNN; o... ilan edildim yaaa :47::25:

Aldatmak icin illa yatmak mı gerekir peki? Sen her türlü haltı ye, gez toz aşkını yaşa ama birlikte olmadığın icin bu durum masum görünsün neden; ilgiye sevgiye ihtiyacın var. Kadınsın cünkü sen.

Evdeki cocukların da aile sevgisine ihtiyacı var onlar nolucak?

arkadaşlar biri bana sölesin konu sahibinden cevap alamıyorum okuyamıyorumda bütün sayfayı evliliğindeki sorun ney? neden aldatıyor ve niye ayrılmıyor????

şu yorum...

Siz eşinisi aldatın ben saygı duyuyorummu demeliydim :) Yada siz çocuğunuzu kesin saygı duyarım ben mi? Herkesin düşüncesine saygı duyuluyorsa kayseride tecavüz edilen çocukların sapık düşüncelerinedemi saygı duymak gerekir ? Bu bir klişedir, herkese her düşünceye saygı duyulmaz. İnsan ben bunu desteklemiyorum böyle çirkin bur düşünceyede saygı duymuyorum diyebilmeli........

Evet eşine sadakatsizlik yapıyorsun haksızlık yapıyorsun onu kandırıyorsun.Başkasına aşıksan seni seven deger veren karşındaki diger insanı neden kandırıyorsun ayrılman gerekir ya kocandan ya yasak aşkından.

Neyse daha yazmak istemiyorum...Allah hidayet versin, çok yanlış bir durumdasın... İnşallah bedelini ağır ödemeden doğru yolu bulursun...

buraya böyle bi konu açıyosan olumlu ya da olmsuz her yorumu almaya göze almışsın demektir kimseyi yaptığı yorumdan dolayı kötü görme. herkes haklı söylediklerinde

Tabiki hayır şu anda onu senden başka destekleyen yok, herkes tyanlış olduğunu ısrarla söylüyor. Yani saygı duyulacak bir tarafınız yok, doğru tektir ve aklın yolu birdir.

al işte... düz mantık ...sana hak vermediysem kesin diğerine hak vermişimdir değil mi?
ben birini desteklemiyorum , nerde gördün 'haklısın , bi tek sen doğrusun , diğerleri yanılıyor. onlar tü, kaka' dediğimi. gösterin bana lütfen.
taraf tutmuyorum ben arkadaşım, burda anlaşalım önce.ben kendinizi haklı çıkarmanıza şaştım. diğer arkadaşı eleştirmişsiniz ama eleştirirken üslübunuzun onunkiden bir farkı kalmamış.

Aldatmak icin illa yatmak mı gerekir peki? Sen her türlü haltı ye, gez toz aşkını yaşa ama birlikte olmadığın icin bu durum masum görünsün neden; ilgiye sevgiye ihtiyacın var. Kadınsın cünkü sen.

Evdeki cocukların da aile sevgisine ihtiyacı var onlar nolucak?

eşimin gönlünde biri var ise ve beni görmezden geliyorsa oturup onu bekleyecek halim yok hiç kimse kusura bakmasın, ne o benim sahibim nede ben onu hizmetkarı, adam adam olaydı da çocuklarımıza mutlu bir yuva nasıl olurmuş gösterseydik suçlu ben değilim "O". evet her gün 600 km yol gidip geliyorum görebilmek için; oldu mu ?

arkadaşlar biri bana sölesin konu sahibinden cevap alamıyorum okuyamıyorumda bütün sayfayı evliliğindeki sorun ney? neden aldatıyor ve niye ayrılmıyor????

Canım ilgiye ve sevgiye ac olduğu için aldatıyor.

Boşanmaya cesareti olmadığı icin aldatmaya cesaret ediyor :)

kimseden madalya beklentim yok, bu tepkileri alacağımı bile bile açtım bu konu başlığını, her istediğini yap, isteklerine engel koyacak isen neden kendini bile bile kısıtlıyorsun yada neden kısıtladın ? ben istedikklerimi eşimle birlikte yapmak için evlenmiştim hayal kırıklığı oldu ve şimdi bu haldeyim kimine göre şikayet kimine göre günah çıkartma bu , ben halimden memnunum ve boşanacağımda, istenmediğim yerde neden durayım ki ömür dediğin bu kadar ucuz satın alınacak bir şey değil, kıymetimi bilenin yanında olcağım tabi kimse kusura bakmasın , çocuklarım için katlanmıştım bu güne kadar ama sırf onlar mutlu olacaklar huzur bulacklar diye kendimden bu kadar ödün veremem, her gece yanlız yatmanın evde yanlız kalmanın ne demek olduğunu bilmeyenler yada tahmin edemeyenler var aranızda yorumlardan bu sonuca çıktım hak vereceğinizi beklemiyorum zaten Türk milletiyiz ya namusumuza örf anannelerimize düşkünüz ya bırakın Allah aşkına yaaa, benim gönlüm nerde mutlu ise orda olacam tıpkı şu an siz eşleriniz ile mutlu olduğunuz gibi bende mutlu olacam...:47:

size göre kendini kısıtlama bana göre hakim olma beinm yaptığım bu . belki de araamızda ki fark bu

Komiksiniz kızlar komiksiniz başkada bişey demiyorum.Okadar aşıksan ayrıl eşinden güzelim(nokta)

Back
X