Yasak Aşk !

yuva yıkanın yuvası olmaz. o kadında cezasını er geç bulur.:47:

okadar kotuyumkı anlatamam ben bunları hıc hakketmedım kadınla gorustum utanmadan bana esıne gıt soyle neden ban soyluyosun esın senı degıl benı tercıh edıyor dedı ....bılıyorum en buyuk hata esımde zaten ne yapacagımı bılemıyorum cocuklarımı dusunuyorum....gıdıp kadını rezıl edıp kocasına soylıyım dıyorum ışın daha cok buyumesınden cekınıyorum

okadar kotuyumkı anlatamam ben bunları hıc hakketmedım kadınla gorustum utanmadan bana esıne gıt soyle neden ban soyluyosun esın senı degıl benı tercıh edıyor dedı ....bılıyorum en buyuk hata esımde zaten ne yapacagımı bılemıyorum cocuklarımı dusunuyorum....gıdıp kadını rezıl edıp kocasına soylıyım dıyorum ışın daha cok buyumesınden cekınıyorum

aman canım yapma öle bişe yani kadının eşine söleme olaylar daha büyür..ne yüzsüz kadınlar varya eşin beni seçti diyormuş terbiyesiz şey hemcinslerimiz nasıl zararlar veriyolar utanma kalmamış hiç kadınla muhatap olma derim ben canım eşinle konş neyapmak istediğini sölesin sana kararını versin ne münasebet rahat rahat böle takılmak

canım çok üzüldüm adına malesef günümüz artık iğrenç olmuş halde evli oldukları halde böle yapanlar nediyim bu konu sahibide öle işte evli ve aşk yaşıyor..peki senin durumun ne şimdi yaniberabermisiniz eşinle?

tsk ederım canım nasıl olayım psıkolojım bozuldu ıntıhara bıle kalkıstım allahlarından bulsunlar dıyorumbu gıbı kadınlarlada muhattab olmaya bıle degmez onlar ıcın hersey normal gelıyor ...

tsk ederım canım nasıl olayım psıkolojım bozuldu ıntıhara bıle kalkıstım allahlarından bulsunlar dıyorumbu gıbı kadınlarlada muhattab olmaya bıle degmez onlar ıcın hersey normal gelıyor ...

aman yapma ölemi delilik yaa senden kıymetli değil hiçbişe.. aynen değmez böle pisliklerin saçından tutup dövsen bile fayda etmez öldüresim geliyor bölelerini resmen yaa bulurlar elbetde bir gün allahlarından kadına bak ya deli oldum yaaa:47::47::47::47:

ıste bende ondan korkuyorum bızım burda bu tur konularda ınsana kendılerı cezasını verır bılmem anlatabıldımmı benım esımde ısın ıcınde oldugu ıcın caresız kaldım....kafayı yemek uzereyım bu gun evıne kadar gıttım sonra kendıme yedıremedım gerı dondum esımle konustum bıttı dıyor ama ınanmıyorum bunda 1sene oncede bıtırmıstı ama bıtmadıgını gordum

Son düzenleme:
ıste bende ondan korkuyorum bızım burda bu tur konularda ınsana kendılerı cezasını verır bılmem anlatabıldımmı benım esımde ısın ıcınde oldugu ıcın caresız kaldım....kafayı yemek uzereyım bu gun evıne kadar gıttım sonra kendıme yedıremedım gerı dondum esımle konustum bıttı dıyor ama ınanmıyorum bunda 1sene oncede bıtırmıstı ama bıtmadıgını gordum

eşindede kabahat ama işte bitti diyor bitirmiyor ne senden ne ondan vazgeçemiyo gibi bişey kadın zaten yüzsüzün teki peki nden eşin aldatıyor ne sorun sordunmu hiç nebulmuş evli bi kadında?

eşindede kabahat ama işte bitti diyor bitirmiyor ne senden ne ondan vazgeçemiyo gibi bişey kadın zaten yüzsüzün teki peki nden eşin aldatıyor ne sorun sordunmu hiç nebulmuş evli bi kadında?

sordum bunlar lısedeyken cıkıyorlarmış ama bır araya gelememışler bırgun karsılasınca kadın kendı esının tlf dan esımın no sunu alıyor esımı arıyor boylece gorusuyorlar kullenen askları yenıden alevlenmıs askları batsın...:(esım zaten tam bır ask sarhosu olmus 10 yıllık evlılıgımızde hayatında hıc boşanma lafını acmayan adam her gun bosanalım dıyor ben de ınat ettım bır kaç kendını bılmez terbıyesız ıcın bosanmayacam mucadele edecem ınadına

sordum bunlar lısedeyken cıkıyorlarmış ama bır araya gelememışler bırgun karsılasınca kadın kendı esının tlf dan esımın no sunu alıyor esımı arıyor boylece gorusuyorlar kullenen askları yenıden alevlenmıs askları batsın...:(esım zaten tam bır ask sarhosu olmus 10 yıllık evlılıgımızde hayatında hıc boşanma lafını acmayan adam her gun bosanalım dıyor ben de ınat ettım bır kaç kendını bılmez terbıyesız ıcın bosanmayacam mucadele edecem ınadına

bunların aşkıda sevgiside batsın ahlaksızlık başka bişe değil tabi en doğru kararı sen verirsin canım yuva yınanın yuvası olmaz hiçbir zaman istediklerine ulaşamıcaklar eminim buna yazık günah ya insan çocuklarına üzülür.peki kadının çocuğu varmı eşi nasıl anlamıyo aldatıldığını

bunların aşkıda sevgiside batsın ahlaksızlık başka bişe değil tabi en doğru kararı sen verirsin canım yuva yınanın yuvası olmaz hiçbir zaman istediklerine ulaşamıcaklar eminim buna yazık günah ya insan çocuklarına üzülür.peki kadının çocuğu varmı eşi nasıl anlamıyo aldatıldığını

evet çoçuklarıda var kocası bı defa yakalmış onları ınkar etmışler sucu baskasına atmışlar ...bı zaman gorusmemışler ondan sonra yıne baslamıslar bende 3 gun once yakaldım msj ları esımle oturup konusmadım daha ona bı daha nasıl guvenırım bılmem.... benı aldatacak hıc bı sebep yoktu tam tersı ben onunve aılesının cok sıkıntılarını cektım belkı aklınızdan soyle gecebılır kendıne bakmıyormusun pasaklı bı kadınmısın esıne ılgısızmısın hıc oyle degıl kendıme cok ıyı bakarım guzelde bı bayanım cok ta temızım esıme adeta tapıyordum neden boyle yapıyor anlamıyorum

evet çoçuklarıda var kocası bı defa yakalmış onları ınkar etmışler sucu baskasına atmışlar ...bı zaman gorusmemışler ondan sonra yıne baslamıslar bende 3 gun once yakaldım msj ları esımle oturup konusmadım daha ona bı daha nasıl guvenırım bılmem.... benı aldatacak hıc bı sebep yoktu tam tersı ben onunve aılesının cok sıkıntılarını cektım belkı aklınızdan soyle gecebılır kendıne bakmıyormusun pasaklı bı kadınmısın esıne ılgısızmısın hıc oyle degıl kendıme cok ıyı bakarım guzelde bı bayanım cok ta temızım esıme adeta tapıyordum neden boyle yapıyor anlamıyorum

çok doğru nasıl güvenebilirsin ki nedese seni ikna edebilirki bence hiçbişe.illa bi kusurunun olması gerekmiyor işte malesef aç gözlülük yapıyorlar yasak tatlı geliyor cazip geliyor bence canım kendini fazla üzme üzme diyorum ama çok zor bidurum kabullenilcek bişey değil konuş eşinle ve tavrını koy buna hakkı yok ya böle insanlara nedesek az gerçekten ama susma sakın

dunyalar tatlısı ıkızlerım var herseyı bırakıp gıdebılırım onlara kıyamıyorum bır ahlaksız ıcın yuvamı bozmak ıstemıyorum kızım babasına cok duskun onu bırgun gormese uzuluyor dayanamıyor aslında bende esımden pek bısey beklemıyorum artık allah hayırlısını yapsın bakalım ne olacak o kadınada benım huzurumu bozdugu gıbı rabbım onunda huzurunu bozsun dıyorum

dunyalar tatlısı ıkızlerım var herseyı bırakıp gıdebılırım onlara kıyamıyorum bır ahlaksız ıcın yuvamı bozmak ıstemıyorum kızım babasına cok duskun onu bırgun gormese uzuluyor dayanamıyor aslında bende esımden pek bısey beklemıyorum artık allah hayırlısını yapsın bakalım ne olacak o kadınada benım huzurumu bozdugu gıbı rabbım onunda huzurunu bozsun dıyorum

allah bağışlasın canm hakkınızda hayırlısı artık allah büyüktür.. elbet bi yolu olcaktır

boyle seyleri okuyunca hic evlenesim gelmiyo.. nedir bu uckur davasi almis basini gidyo ya.. dakikalik zevkler icin neler oluyo..gul gibi karin ya da kocan olsun evde git aldat.midede lazim buna iyyyyyyyy.. Allah gostermesin Allah korusun ...Allah sasirtmasin hepimizi islah etsin.. !!!

konu sahibi arkadasim:sen hem suclu hem güclüsün yaa...buraya bi konu aciyosun vede icini döküyosun.ama yapilan yorumlara nasil tepki gösteriyosun!!!kusura bakmada seni kimse burda alkislamaz,madalya takmaz!!burdaki görecegin tepkilere hazirlikli olman gerekliydi!!!senin bu yaptiginin hic bir özrü olamaz!!!bunun adi da ask degil,tutku!!takinti!!evde bi koca vede 2 cocuk beklerklen gidip disarda"FINGIRDESMEK"(evet bu kadar agir ifade ediyorum )hic bi akla mantiga sigimiyo!!bi de "ben cocuklarimi sizden daha iyi yetistiririm"demissin---kusura bakmada,sen kimsin de burdaki kadinlari asagiliyosun??!!buraya kadar senin anneliginden süphe ediyoduk-ama ben senin insanligindan da süphe ediyorum!!!yaziklar olsun!!!

Kesınlıkle kınıyorum sızı hıcbısey yada hıcbır gerekce bı ınsanı aldatma hakkını vermez sıze bıde enpatı yapın vede düsünün sıze aynısı yapılsa ne olurdu cok ayıp buluyorum
yok sevgısızlık yok dısarda arama ıcınızde olmasa yapmazdınız bunlar hepsı göz boyama allah ıslah etsın sızı ve sız gıbılerı

kınamak istemiyorum ama hata yaptığının farkında değilsin belli ki beni dıarıya iten o diyerek kendini aklamaya çalışıyosun ama bi kadın namusu şerefi için yaşar büyük konuşmayım ama evlendiysem birine bir ömür sözü verdiysem başkasına o duyguları nasıl hissedebilirim? hele ANNELİK gibi bi duyguya sahipsem? ama bence sizin yaptığınız bencillik hem eşinize hem çocuklarınıza ihanet!!! sen ohh hem hayatımı yaşayayım hem vicdanım rahat olsun çünkü ben aşığımın arkasına sığınmak istiyosun baka bi erkekten ilgi sevgi gördün diye!!! sen bunu bugün kocana yapıyosun ayrılsan o adamın ilgisi azalsa yine hoop başka birine aşık olursun bu birazda kişilik bozukluğu ilgi manyaklığı bana göre bi insan evleniyosa çocuk yapıyosa bazı şeyleride göze almalı her kocası ilgisiz davranan kocasını aldatırsa ohoo!!! erkek kadın eşitliğine inanmıyorum ben kadın kadınlığını bilecek... haa boşan ozaman ne yaparsan yap.... AMA BAŞKA BİRİNLE EVLİYKEN AŞK YAŞAMAYA CESARETİN VARSA BOŞANMAYA HAYDA HAYDA VAR DEMEKTİR... haa yoksa heycan ilgi peşindesindir...

boyle seyleri okuyunca hic evlenesim gelmiyo.. nedir bu uckur davasi almis basini gidyo ya.. dakikalik zevkler icin neler oluyo..gul gibi karin ya da kocan olsun evde git aldat.midede lazim buna iyyyyyyyy.. Allah gostermesin Allah korusun ...Allah sasirtmasin hepimizi islah etsin.. !!!

valla bende böyle düşünüyorum insan evlilikten soğuyor vallahi. günümüzde evliliğin ne kadar kutsal bir krum olduğunu kimse önemsemiyor.:20:

Eğer gerçekden onu tercih etseydi sizden boşanır onla evlenirdi.Yuva yıkanın yuvası olmaz.Bunu bilir bunu söylerim ben.Örneklerini gördüm.

pasifuye;

görüştüğün, sevdiğim dediğin kişi evlimi bekarmı bunu yanıtlamalısın.

herkes senden cevap bekliyor

sevdiğiniz kişi evlimi bekarmı bunu kaç kişi sordu ya gözünüzden kaçtı göremediniz yada cevap vermek istemediniz cevaplarmısınız?

ben bu soruyu ilk defa okuyorum; evet sevdiğim değer verdiğim ve sevildiğimi tüm kalbimle inandığım kişi de evli, ahkam kesenler , beni yerden yere vuranlar, hakaret edenlerin sayısı oldukça fazla yaklaşık 1 saaattir yapılan yorumları okuyorum, boşanmayacağım diye bir şey demedim ben kimse bir yerlerinden bir şeyler uydurup yazmasın lütfen, boşanmak istediğimi belirttiğim halde boşanamamaktan dertli olduğumu bir kaç kez tekrarladım ama kimseye inandırıcı gelmedi, gelemesinde aman kalsın ben benim gerçeklerimi savunuyorum kimseden de ödül yada pofpoflanmak beklemiyorum.

En yakın zamanda size mutluluğumu ispat edeceğim, hepinizi yanıltacağım; buna ben inanıyorum sizin inanıp inanmamanız umrumda değil...

Back
X