Yasak Aşk !

ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı :(
ohooooooooooooo hey allam yaaa sen eşine böle dedin oda sadece dayak attı bitti gitti olay bir erkek bu lafı yutucak ve hala evliliğini devam ettiricek sendekide iyi cesaret be güzelim allah korusun yaaa adam bi cinnet geçirse biyerine bişe yapsa neolucak canından vazgeçicek kadarmı seviyosun bu adamı neyap ne et boşan yoksa olan sana olucak kimseye değil hayatındaki adam bigün ah der ikinci gün bakar keyfine erkekler böle.. kurtar kendini bu durumda lütfen başına iş gelmeden kendi bildiğni yap ama neolursa olsun kendini kurtar!!!!!

2 secenek aklima geliyor..

1. ailenden kimse mi yok? ne bileyim, teyzen, dayin, amcan... tek bir akraba bile mi yok? veya samimi bir komsun, samimi bir arkadasin??? git onlarin yanina otur bir sure, ve gonder bosanma kagitlarini...

2. calismiyormusun? git bir minik ev tut kendine.. orda otur, yerin gizli tutulsun, gonder bosanma kagitlarini...

sen bosanmak istedikten sonra yol bulursun... ama sen ne kadar istiyorsun, asil problem bu...
Katılıyorum.Allah korusun benimde ailem yanımda olmaz böyle bişey olsa bendede aile yok denebilir.
Ama bu bahanem olamazdı boşanmamak için.Profilinde memur olduğun yazıyor, benim gibi.Bizim aldığımız maaş bi asgari ücretlinin 2 3 katı.Millet tek maaşla nasıl geçiniyorsa sende öyle geçinirsin.Çocuğunda var nafakada bağlanır.

hiç te birşey danışmak için başlık açmış gibi gelmiyorsunuz bana. çünkü işinize gelmeyen hiçbirşeye cevap vermiyorsunuz.
tek derdiniz var vicdanınıza karşı kendinizi savunmak
bunu da burada yapıyorsunuz

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
aynen oyle.... bizim soylediklerimiz cok yabanci gelmiyor degil mi.??.. biryerden duydum ayni bunlari diye dusunuyorsundur.. ben hatirlatayim... vicdanindan duymus olabilirmisin arkadasim??:20:

kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,

olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi :52::52::52::52:

eğer bu yaşadıklarınız ortaya çıkarsa kızlarınızı yanınıza alamazsınız. kendinizi daha fazla küçük düşürmeden bu yanlıştan dönmekte fayda var sizin için. şimdi yanınızda olan ama size saygı ve güven duyma ihtimali sıfır olan adam boşandığınızda bile sizin istediğiniz gibi yanınızda olamaz. yanlış yanlıştır duygular bunu değiştirmez. annesini yada bütün ailesini kaybetmekte bunu değiştirmez. hiç sanmıyorum ama anneniz yaşasaydı belki öğrenip üzülür diye mi çekinecektiniz. kızlarınız öğrenince üzülecek bunu düşünün o zaman.

yasaklar herzaman cazip gelmiştir insanlara

örnekte olduğu gibi DatluCadu arf selinpolat sonsuz00 xpapatyamx ecz.sn+ durusuuuu DENİZKOYDUMADIMI eslemnaz hatunice HLO seherrr abukk screamaway scuba pasifuye ykyy fatos0808 paristebirgece+ why_be rdlpstck ezq_i:1:

gerçekten doğru...ilgi çekiyor :3: ama bi de işin öteki tarafı var burdan okumak kolay gelioda ben üzüldüm açıkçası konu sahibinin durumuna yaptığı savunmalara bahanelerine düştüğü duruma en çok da çocuklarının durumuna...
Her zaman olduğu gibi olan yine çocuklarına olacak büyük konuşmak istemem fakat durumun özeti we belkide en püf noktası ortada kız çocuklarının olmasıdır.Kız annesi olmak zordur...İlerde herkes herkesi pek çok şeyden ötürü yargılar we kınar keşke konu sahibi sadece ve sadece çocuklarını düşünse onların geleceğini,evliliklerini,anneleriini ilerde örnek alacaklarını ve birazda ahiretini düşünse keşke işin içinden çıkması için kafi diye düşünüyorum...:50:

ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı :(

Sende dayagını yedin oturdun aferin sana.Herşeye cesaret ediyosun kocandan kurtulmaya edemiyosun.HİÇ İNANDIRICI DEGİL.

yasaklar herzaman cazip gelmiştir insanlara

örnekte olduğu gibi DatluCadu arf selinpolat sonsuz00 xpapatyamx ecz.sn+ durusuuuu DENİZKOYDUMADIMI eslemnaz hatunice HLO seherrr abukk screamaway scuba pasifuye ykyy fatos0808 paristebirgece+ why_be rdlpstck ezq_i:1:
Yok yasaktan değil bu tip şeylere sessiz kalınmamalı, normalleşmemeli böyle şeyler

Eşine bunu söyleyipte sadece dayak atması bile ilginç ülkemizde kaç tane erkek bunu kabul ederki karısının sevgilisi olduğunu...

Siz iyi kurtarmışsınız yine başkası olsa herhalde kıtır kıtır keserdi yada kapının önüne koyardı ..

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
aynen oyle.... bizim soylediklerimiz cok yabanci gelmiyor degil mi.??.. biryerden duydum ayni bunlari diye dusunuyorsundur.. ben hatirlatayim... vicdanindan duymus olabilirmisin arkadasim??:20:

:29:

screamaway gidelim kuzummm :4::4: :9:

gerçekten doğru...ilgi çekiyor :3: ama bi de işin öteki tarafı var burdan okumak kolay gelioda ben üzüldüm açıkçası konu sahibinin durumuna yaptığı savunmalara bahanelerine düştüğü duruma en çok da çocuklarının durumuna...
Her zaman olduğu gibi olan yine çocuklarına olacak büyük konuşmak istemem fakat durumun özeti we belkide en püf noktası ortada kız çocuklarının olmasıdır.Kız annesi olmak zordur...İlerde herkes herkesi pek çok şeyden ötürü yargılar we kınar keşke konu sahibi sadece ve sadece çocuklarını düşünse onların geleceğini,evliliklerini,anneleriini ilerde örnek alacaklarını ve birazda ahiretini düşünse keşke işin içinden çıkması için kafi diye düşünüyorum...:50:
böyle konularda çok hassasımdır. büyük lokma ye büyük konuşma demişler. çok dorğru. isan kınadığını yaşamadıkça ölmüyo. o yüzden arkadaşı kınamıyorum . allah yardımıcısı olsun diyorum.

Yok yasaktan değil bu tip şeylere sessiz kalınmamalı, normalleşmemeli böyle şeyler
canım burda konuşulsada konuşulmasada insanlar yaşıyor artık böyle şeyleri. bazıları medet umumup anlatıyor arkadaş gibi, bazıları susuyor. ama maalesef artık sırdanlaştı bile. :50:

böyle konularda çok hassasımdır. büyük lokma ye büyük konuşma demişler. çok dorğru. isan kınadığını yaşamadıkça ölmüyo. o yüzden arkadaşı kınamıyorum . allah yardımıcısı olsun diyorum.

canım burda konuşulsada konuşulmasada insanlar yaşıyor artık böyle şeyleri. bazıları medet umumup anlatıyor arkadaş gibi, bazıları susuyor. ama maalesef artık sırdanlaştı bile. :50:

Söylediklerinin arkadaşı kınamıyorum kısmı hariç hepsine katılıyorum.Büyük söz söylememeli ama Allah korusun başıma gelse izleyeceğim yol bu olmazdı.Çocuğumu kaybetme ve Allah korkusu var bende nerde duracağımı bilirim

Olumsuz yorum yapmak kınamak değil, (ki oneye göre olumsuzluk) ters olan bir durumu şiddetle ret etmektir.. Olması gerekenleri söylemek zorundadır herkes eğer yoruma açık bir konu paylaşıyorsa..

Eksisi artısı ne ise enine boyuna istişare etmek çok gereklidir..Bazen kişilerin biraz sarsılması gerekiyor bulunduğu hatanın içinde çıkabilmek için..

Söylemlerimiz ''kınıyoruz'' manasını değil ''kızıyoruz'' manasını taşıyor..Kimse kimseyi kınamak hakkına sahip değil fakat kimse de hatalara gözünü kapatıp susmak zorundada değil..

Varsa hata ya da adı her ise söylenmeli.. Evet rencide etmeden , hakaret etmeden konuşulmalı..Bunun içinde biraz karşıdakinin müstehaklığı devreye giriyor..

Zaten söylenilenler şahsa hitaben değil bu tür konularda sergilenen tavırlara tepkidir..Toplumsal bir konudur bu kişisel değildir bence..

Söylediklerinin arkadaşı kınamıyorum kısmı hariç hepsine katılıyorum.Büyük söz söylememeli ama Allah korusun başıma gelse izleyeceğim yol bu olmazdı.Çocuğumu kaybetme ve Allah korkusu var bende nerde duracağımı bilirim

çoğumuzda allah korkusu var canım . ama insanların maalesef allah korkusu sandığı aslında içlerinde yaratmış oldukları kendi tanrılarına duydukları , canım isterse sana gelirim, istemezsse beni rahat bırak, duygusu.

gerçekten allah korkusunu yaşayanlar, senin gibi, elbette nerde duracağını bilir. umarım herkez doğru yolu bulur.

aman allahım nasıl olurya böyle saçma şeyler beynim uyuştu sevmek güzel şey söylicek laf bulamıyorum laflar boğazımda düğümlendi kızların var bide erkekler yapınca kızıyoruz bide ya ben başka alemde yaşıyorum herhalde eşimden başkasını düşünmekmi onun yok olduğunu düşünmek bile çıldırtıyo deilya başkasına bakmak ben gece işe giderken ağlıyom üşücek hasta olcak die biri eşime bakınca kafayı yiyorum sevmiyosanız neden evleniyosunuz hadi evlendiniz neden çocuk yapıyosunuz bir tane yaptınız neden 2.yi yapıyosunuz onların hayatınıda zehir etceksiniz yok yok hiç bir bahane sizi haklı çıkarmaz hiç kusura bakmayın ya
:47::50:

Allah hidayet versin arkadaşa kınamak bende istemiyorum o yüzden bişey demiyorum ancak fikir almak için açmışsa bu konuyu fikir wermek için çocuklarını düşünseydi keşke dedim...:1:

zor bir durum.

yaşamadım, bilemem ama büyük konuşmayaayım dünya bu herşey olabilir.

yaptığının yanlış olduğunun farkındasın.

kötü yaşanmışlıklarınız ve memnun olmadığın bi evliliğin var buda olabilir.

senide tüm bu olumsuzluklar başka birine itmiş...

bence herşeye rağmen bir kez olsun evliliğini kurtarmaya çalış, en azından kızların için...

bi dene uğraş çabala...

olmadımı?, boşan direktt

uzatmadan, ısrarla çok ısrarla boşan...

vicdanın rahatladıktan kimliğin rahatladıktan sonra git sevdiğin adama...

en azından yarın öbürgün kızların karşına çıktığında anne sen haklıydın desin...

allah hakkında hayırlısını yazsın...

Olumsuz yorum yapmak kınamak değil, (ki oneye göre olumsuzluk) ters olan bir durumu şiddetle ret etmektir.. Olması gerekenleri söylemek zorundadır herkes eğer yoruma açık bir konu paylaşıyorsa..

Eksisi artısı ne ise enine boyuna istişare etmek çok gereklidir..Bazen kişilerin biraz sarsılması gerekiyor bulunduğu hatanın içinde çıkabilmek için..

Söylemlerimiz ''kınıyoruz'' manasını değil ''kızıyoruz'' manasını taşıyor..Kimse kimseyi kınamak hakkına sahip değil fakat kimse de hatalara gözünü kapatıp susmak zorundada değil..

Varsa hata ya da adı her ise söylenmeli.. Evet rencide etmeden , hakaret etmeden konuşulmalı..Bunun içinde biraz karşıdakinin müstehaklığı devreye giriyor..

Zaten söylenilenler şahsa hitaben değil bu tür konularda sergilenen tavırlara tepkidir..Toplumsal bir konudur bu kişisel değildir bence..

Birsen82 haklı.Bu kınamak değil kızmak.Bunu bana anlatan en yakın kızarkadaşım da olsa aynı tepkiyi verirdim hatta samimiyetin verdiği ile daha fazlasını söylerdim

burda arkadaşlar kınıyor diye söylemedim. kendi adıma konuştum.

Gerçekten ilginç bir durum ve bunu eşinize açık açık söylemeniz ise büyük büyük cesaret!!
Hayatta herşey olabilir,burda kimse kimse kınayamaz,Allah korusun başımza herşey gelebilir hayat bu,insanlar size sadece önerilerde bulunup sizi eleştirebilirler,
buna da açık olmanız gerekli,inanın ki kimse sizin canınızı acıtmak derdinde değil.İnanın burdaki bayanlar sadece örfümüze adetimize göre yol gösterirler size,kınamak ya da kızmak haddimize değil!
Hayat sizin hayatınız!!
Allah yardımcınız olsun!!
Peki şu an ki düşünceniz nedir????

Back
X