Yasak Aşk :(

LeylaakHaaniim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
55
10
Belki bunu okuyunca aptal olduğumu ergen olduğumu düşüneceksiniz.Ama sizlerden rica ediyorum önyargılarınızdan arınmış bir şekilde okuyun bu yazıyı ve kalbinizle cevaplayin.

Ablamın kardeş kadar yakin olduğu,beraber yiyp içip beraber uyuduğu,annemin babamın tanıdıgı ve çok sevdiği,kesinlikle çok iyi bir insan olan erkek kankası var.(Aralarinda asla hiç bsy yok ilk okuldan beri kardeşler)
Eskiden beri bizim eve gelip giderdi.Ablam onunla buluşacağı zaman beni de götürürdü.Gel zaman git zaman...Bir sene önce ondan hoşlanmaya başladım :KK43: Ama karşılıksız değil.Bakışlarından hareketlerinden her şeyinden anliyordum onun da bana boş olmadiğini.Bu kesinlikle bir sanrı değil,tamamen doğru.Ama beni sevdiğinden değil bana karşi cinsel istek duyuyo.Ama bilerek isteyerek yapmiyo bunu hatta bana bakmamaya ve benimle konuşmamaya çalışıyo.Yani onun pislik olduğundan değil bu durum.
Ben 16 yaşındayım.O 27 yaşında.Benim gençliğime,saflığıma,dertsizliğime,hayat enerjime,şımarıklığıma ilgi duyuyo.Ve galiba bende ona.Ama elimizden gelen bsy yok.Bi kere yaş farkı var,aile var,toplum var....
İkimiz yalnız kaldığımda aramızda duygusal konuşmalar geçiyo. Öyle gidiyo işte..
SİZCE NE YAPMALIYIM? :KK61:

yasak aşk değil ki bu :)
aranızda çok yaş farkı var ama.
yaş farkından da ziyade burda önemli olan durum senin henüz çok küçük olman.
ayrıca beni sevdiğinden değil cinsel istek duyuyor demişsin
dikkatli ol canım yaşın henüz çok küçük, öyle şeyler yaşayacak kadar büyük değilsin daha.
emin ol karşına neler neler çıkar.

yasak aşk değil ki bu :)
aranızda çok yaş farkı var ama.
yaş farkından da ziyade burda önemli olan durum senin henüz çok küçük olman.
ayrıca beni sevdiğinden değil cinsel istek duyuyor demişsin
dikkatli ol canım yaşın henüz çok küçük, öyle şeyler yaşayacak kadar büyük değilsin daha.
emin ol karşına neler neler çıkar.
Yok hiç bir şey yapmaz bana.Bundan çok eminim.Dediğim gibi çok iyi bir insan.
Ama biraz yasak.Çünkü bir şey olsa aramızda ailem öğrense falan çok fena şeyler olur.Ailem ablam falan tepki gösterir sonuçta sürekli eve girip çıkan biri evin insanı gibi :KK43: :'(

ablanızla kardeş gibi olduğunu yazmışsınız bey efendi için,
peki bu nasıl kardeşlik oluyor ki , kardeşin diye gördüğün kızın, kız kardeşine üstelik 16 yaşındaki yeni genç kızlığa adım atan kardeşine cinsel anlamda istek duyabiliyor...

nasıl bir kardeşlik !!!! ?

duygusal olur anlayabilirim ama cinsel istek ne demek ! ?

yasak aşk falan deyince sandım ablamın sevgilisine aşık oldum yada eşine..bunun nesi yasak aşk?
ama tabi cinsel istek falan bunlar normal şeyler değil şuan senin açından tabiki
bence her şekilde dikkatli ol sonradan pişman olabilirsin

yasak aşk falan deyince sandım ablamın sevgilisine aşık oldum yada eşine..bunun nesi yasak aşk?
ama tabi cinsel istek falan bunlar normal şeyler değil şuan senin açından tabiki
bence her şekilde dikkatli ol sonradan pişman olabilirsin
Yasak çünkü çok büyük tepki alırım ailede sülalede... Hem ben 20 li yaşlarda olsam o otuzlu yaşlarda olsa iyi ama ben bu olay için daha çok küçüğüm.Ve ablam öğrense bizi asla affetmez :KK43: Babam öğrense bu yaşta otuz yasindaki adamla ne işin var diue beni öldürür herhalde :KK43:

Yasak çünkü çok büyük tepki alırım ailede sülalede... Hem ben 20 li yaşlarda olsam o otuzlu yaşlarda olsa iyi ama ben bu olay için daha çok küçüğüm.Ve ablam öğrense bizi asla affetmez :KK43: Babam öğrense bu yaşta otuz yasindaki adamla ne işin var diue beni öldürür herhalde :KK43:
o zaman vazgeç bu sevdadan cnm..senin önünde daha upuzun güzel bi hayat var,üniversite var,oohhoo neler çıkar neler..kaptırma kendini bırak gitsin.

Bu mu yasak aşk :) oysa ki aha konu coşar diye bi giriş yapmıştım :)

tatlım burada kocaman çocuklu kadınlar başkasına aşığım diye konu acıyor ya da kocam eltime,kardeşime veya kuzenime ilgi duyuyor diye...yasak aşk bunlar işte.

yaşın çok küçük o yüzden bu aşkı bırak okuluna bak derim.bir de cinsellik demişsin aman uzak dur.

O cinsel istek duysa da aramizda böyle bsy olamaz.Yani şöyle söyleyim ben ona gel desem bile gelmez.(tabiki öyle bsy yapmam)

sen 25 o 35 olsa yaş farkı daha normale döner ama yaşın şu anda 16...henüz çok küçük ve gençsin.sakın bir hata yapma uzaklaş biraz,kendi yaşıtlarınla ilgilen.büyük olması seni cezbetmiştir.cinsel olarak sana ilgi duyması da cabası.kendini küçük düşürme ve fazla samimi olmamaya gayret et...pişman olacağın şeyler yapma canım...

Ben anlamadım bana karşı boş değil sevdiğinden değil ama cinsel istek duyuyo yazmışsın. Nasıl anladın bunu? Aranızda bi konuşma mı geçti yoksa sana karşı bu tarz bi yaklaşımı mı oldu? Bi erkeğin sevmediğini ama cinsel ilgi duyduğunu nasıl anlayacaksın yoksa?

Belki bunu okuyunca aptal olduğumu ergen olduğumu düşüneceksiniz.Ama sizlerden rica ediyorum önyargılarınızdan arınmış bir şekilde okuyun bu yazıyı ve kalbinizle cevaplayin.

Ablamın kardeş kadar yakin olduğu,beraber yiyp içip beraber uyuduğu,annemin babamın tanıdıgı ve çok sevdiği,kesinlikle çok iyi bir insan olan erkek kankası var.(Aralarinda asla hiç bsy yok ilk okuldan beri kardeşler)
Eskiden beri bizim eve gelip giderdi.Ablam onunla buluşacağı zaman beni de götürürdü.Gel zaman git zaman...Bir sene önce ondan hoşlanmaya başladım :KK43: Ama karşılıksız değil.Bakışlarından hareketlerinden her şeyinden anliyordum onun da bana boş olmadiğini.Bu kesinlikle bir sanrı değil,tamamen doğru.Ama beni sevdiğinden değil bana karşi cinsel istek duyuyo.Ama bilerek isteyerek yapmiyo bunu hatta bana bakmamaya ve benimle konuşmamaya çalışıyo.Yani onun pislik olduğundan değil bu durum.
Ben 16 yaşındayım.O 27 yaşında.Benim gençliğime,saflığıma,dertsizliğime,hayat enerjime,şımarıklığıma ilgi duyuyo.Ve galiba bende ona.Ama elimizden gelen bsy yok.Bi kere yaş farkı var,aile var,toplum var....
İkimiz yalnız kaldığımda aramızda duygusal konuşmalar geçiyo. Öyle gidiyo işte..
SİZCE NE YAPMALIYIM? :KK61:

Sana tavsiyem şuan böyle şeylerden uzak dur .
Buralarda çok gördüm küçük yasta kızlar yok cahildim yok düşünemedim gibi şeyler yazıyorlar sen bu duruma düşme

Onunla yalnız kalma hayatın boyunca yağtıgının hatanın bedelini ödersin deymez.

Ben anlamadım bana karşı boş değil sevdiğinden değil ama cinsel istek duyuyo yazmışsın. Nasıl anladın bunu? Aranızda bi konuşma mı geçti yoksa sana karşı bu tarz bi yaklaşımı mı oldu? Bi erkeğin sevmediğini ama cinsel ilgi duyduğunu nasıl anlayacaksın yoksa?
Bsyler oluyo o benim farketmediğimi sanıyo.Ne olduğunu yazmaya utaniyorum açıkcası.

aynen bende bunu merak ettim.. nasıl anladın konu sahibi?

Ee az önce ben istesem o istemez o çok iyi biri yapmaz diyodun demek ki yapabiliyormuş. Bence sana her ne yapıyosa ailene anlat. Senin saflığından faydalanıyor gibime geldi.

O cinsel istek duysa da aramizda böyle bsy olamaz.Yani şöyle söyleyim ben ona gel desem bile gelmez.(tabiki öyle bsy yapmam)

canım kardeşim, bak küçüksün ve bunu anlayamıyorsun...
belki şu an beğenilmek hoşuna gidiyor...
birisinin seni arzulaması hoş geliyordur
fakat gerçekten hoş değil ....

izin vermem diyorsun ama mesele sadece izin vermek de değil...

seni cinsel anlamda arzulaması o kadar çirkin, mide bulandırıcı ki...

genceciksin, güzelsin neden 30 una gelmiş bir adamın pis cinsel hayatına malzeme olasın..
neden seni cinsel olarak arzulasın?

bununla sakın mutlu olma bunlar hoşuna gitmesin...

ben yapmam deme, karşındakine yapması için ortam da sağlama lütfen...
bu gerçekten çirkin bir şey...

bence sen yanlış anlıyor olabilirsin :) o seni anladığı için bu yüzden uzak durmaya çalışıyor olabilir kardeşi gibi gördüğü için....
küçücük bedeninde, gözünde yarattığın dev adam sen büyüdükçe gözünde o kadar alçalacak ki :) şuan birilerine bir şeylere ilgi duyma çağındasın ve gördüğüm kadarıyla da gayet mantıklı bilinçli bir kızsın aferim platonik takılmaya devam etmeni öneririm. Belli bir yaşa geldin baktın hala duyguların aynı o zaman düşünürsün ne yapman gerektiğini :)

bunlar güzel duygular tabi büyüyünce "ne kadar salakmışım yeaa..." diyebiliyor insan :) ama ne kadar da malmışım, gerizekalıymışım dememek için yanlış bir adım atmamalısın :KK66:

her genç kız belli dönemlerde kendinden yaş olarak oldukça büyük erkeklerden hoşlaşabiliyor. sukunetini koru :KK51:

X