Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç bi davranışta bulunmadımki neden böyle birşey söylüyorsunBosanip karsilikli ne yapicaksaniz yapsaniz kari koca.
Doğru söylüyorsun sadece bi hoşlandım karşılıksız birşey yapmadan ama suçlu olurum kesinTaşlanmaya hazır mısın
Bütün kk üstüne yürüycez az sonra![]()
Ya git işine aynı şeyi kocan yapsaydı burda kocanı topa tutardınDoğru söylüyorsun sadece bi hoşlandım karşılıksız birşey yapmadan ama suçlu olurum kesin
Ben Nasıl aklımdan çıkartırım dedim bişeymi dedim sanki yatıp kalktım Nasıl İtamlarda bulunuyorsunuz yaTövbe tövbe Allah ıslah etsin bacım boşan bari istediğini yap evlilik kurumunu zedeleme
Yok izabelcim taş atmaya değmez kadın masum sadece hoşlaşmış bi şey yapmamış başkaTaşlanmaya hazır mısın
Bütün kk üstüne yürüycez az sonra![]()
Tabi tabi gayet normal yaptıklarınBen Nasıl aklımdan çıkartırım dedim bişeymi dedim sanki yatıp kalktım Nasıl İtamlarda bulunuyorsunuz ya
Dediğin lafa bak nebiçim konuşuyosun sen ya sanki bişey yaşadım ben burda Nasıl kurtulurum diyorum yazdıklarınıza bakınYa siz cocuk yapmayin allah askina ya!
Adam acilsa yapicaksiniz bence kendinizi nasil durdurmaniz gerektigini soruyosunuz,baskalarindan hoslanicak kadar sildiyseniz esinizi bosanin.Ben hiç bi davranışta bulunmadımki neden böyle birşey söylüyorsun