- 12 Şubat 2015
- 708
- 305
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terbiyesiz dökmek istesem zaten burda yazmam
Yok zaten bişey yaşamak istemiyorum sadece aklıma söz geçirip unutmak istiyorumboşanın hemen.ondan sonra ne yapıyorsanız yapın
böyle bir durumda evliliği sürdürmek olmaz
daha net bir tabirle iğrenç olur
Galiba öyle. Geçen bir yabancı psikolog konuşuyordu. İnsan yabancıyı arzuluyormuş. Bu insanın doğasında olan ve enseste yönelmesi engelleyen bir koruma mekanizmasıymış. Ama maalesef eş bir süre sonra yabancı olmuyor.Dusunuyorum da acaba evlilik denen sey insan dogasina aykiri mi?
Anlamadim.Ayyyyyyy bende birden Behlül'ü çok özledim. Ama aklımdan çıkaracağım söz. Nİhal'e ayıp olmasın.
Dediğin gibiyse gerçekten ondan çok çok çok çok çok uzak dur. Dükkanına aslaaaaaaaaaaa girme. Sosyal medyayı unut. Biz de bu konuyu unutalım:)Yok zaten bişey yaşamak istemiyorum sadece aklıma söz geçirip unutmak istiyorum
Evet haklısın ama çok ağır itamda bulunduğun için yazdım ben unutmak istediğim için yazdım Nasıl yaparım diye ben anneyim korkarım zaten ama kınamayın nolur bi anda zehirlendim sanki doktoramı gitsem neyapsam bilmiyorumKİB ledim canım bana hakaret etmen gereksiz aklına söz geçiremeyen sensin belli mi olur dediğim gibi bilemem. Düşünmen bile hata bunu ne ise ben dedim diyeceğimi umarım hata yapmazsın aşk sevgi kalmamış zaten siz de boşan keyfine bak ama bu şekil haklıyken de haksız olursun
Buna yüzde yüz katılıyorumDediğin gibiyse gerçekten ondan çok çok çok çok çok uzak dur. Dükkanına aslaaaaaaaaaaa girme. Sosyal medyayı unut. Biz de bu konuyu unutalım:)
Behlül Nihal ile nişanlı değil miydi? Çok oldu da izleyeli. Ben BEhlül hayranıydım o Zaman'lar.Anlamadim.
Yerimi alayımdaArkadaşlar iyi akşamlar. Konuya Nasıl başlasam bilemiyorum.ben evli 29yaşında1 çocuk sahibi kadınım. Eşim beni önceden aldatmıştı ayrı bir telefon yakaladım.dayağınıda yedim herşeyini çektim.hatta kaynanam gelipte anlattı.neyse bu arada İzmir'de yaşıyorum.arkadaşlar eşim bu devamlı çalışıyo geceleri.ben 1sene önce birine ilgi duymaya başladım.ilk önce gıcık oluyordum Nasıl olduysa birden gönlümü kaptırdım.ne olur yargılamayın beni inanın bende hiç istemedim hatta evden çıkmadım.böyle şeyler bana ters gelir normalde güzel ama sert bi kadınım erkekler hep çekinir ama oldu işte.yazın aklıma gelip duruyordu neyse çıkarttım aklımdan derken dükkanına girdim mecburiyetten ve aşkım yine depreşti.bana çok ilgili davranıyo esnaf olduğu için kartını verdi ama müşterilerinede veriyo.bana ilgisi var sanki devamlı karşıma çıkıyo çocuğumu seviyo.ben aklımdan çıkartmak istiyorum ama çıkmıyo.instagramıma dükkanın instagram sayfasını ekledim oda beni ekledi önceden resimlerimi beğeniyordu şimdi beğenmiyo.karşımada çıkmıyo.geçen hafta dükkanına gittim çok resmi davrandı bilmiyorum neden.evli olmamdanmıdır sevgilimi edindi bilemedim.ama aklımdan çıkartmak istiyorum olmuyo olmuyo.sanki oda bana açılsa bişey olucak tabiki olmıcak ben Nasıl müsade ederim.arkadaşlar neolur yardım edin
Benim mesajimla alakasi yokmus yanlis alintiladiniz sanirim.Behlül Nihal ile nişanlı değil miydi? Çok oldu da izleyeli. Ben BEhlül hayranıydım o Zaman'lar.
Ben eşimin yaptığı iğrençliği yapmak istemiyorum evet ailem dayak yendiğimde sustu kocandır biz neler gördük dedi ben çok yıprandım o dönem ama şimdi düzeldik derken aklıma düştü anlamıyorum ya erkek gibi olan kendime anlam veremiyorum unutmak istiyorum çocuğum için Çok teşekkürler yargılamadığınız içinaldatılmış, şiddet görüyor, boşanabilseydi boşanırdı; demek ki boşanamıyor. belki destekçisi yok, bağnaz bir ailesi var, ekonomik anlamda özgür değil? karşısındaki adam gerçek anlamda eş mi ki, konu sahibinden sadalat fslan fistan bekliyoruz?
etik veyahut değil, bilemiyorum da o kadar enteresan bir olay gelmedi bana. kazan doğurmuş sadece.
Evet haklısın ama çok ağır itamda bulunduğun için yazdım ben unutmak istediğim için yazdım Nasıl yaparım diye ben anneyim korkarım zaten ama kınamayın nolur bi anda zehirlendim sanki doktoramı gitsem neyapsam bilmiyorum
Öyleyse kusura bakmayın. Bihter ve Behlül ile ilgili bir şey vardı.Benim mesajimla alakasi yokmus yanlis alintiladiniz sanirim.
Onu ben dediydimÖyleyse kusura bakmayın. Bihter ve Behlül ile ilgili bir şey vardı.
Evet öyle oluyor Türkiye'de ama ben unutmak istiyorum çok teşekkürler bu aradaAyy keşke konu sahibi aslında sosyoloji öğrencisi olsa da: "Sevgili KK ben aslında ödevimle ilgili küçük bir araştırma yapıyordum tepkinizi ölçüyordum falan dese. " Toplum olarak ne kadar meraklıyız düşene bir tekme de biz atmaya. Yaptığınız kesinlikle doğru değil. 2 yolunuz var, zaten adamın da haberi yokmuş, bir yanlışa sürüklenmeden kendinizi geri çekeceksiniz. Ya boşanıp artık açılacaksınız ya açılmayıp kendi hayatınıza bakacaksınız. Açılırsanız da sonuçlarına da katlanacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.